0 oy
88 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,275 puan) tarafından

Daha doğrusu sağlıklı ve dengeli beslenmeyi denicem daha önce kg verdim evlendimden beri ilk defa bu kdr kg aldm yürüyüş bandı aldım dengeli beslenecem 3 çocukla denicem bakalım 🫢varmı benm gbi yeni başlayan güncel kg m 76  

6 Cevaplar

0 oy
önce (7,849 puan) tarafından

Uzun zamandır diyetteydim ramazanın başından beri 13 kg verdim ama diyeti bugün bozucam hahahah çünkü arkadaşıma kahvaltıya geldim misss gbi börek kokuları var 😂😂

önce (2,275 puan) tarafından

Maşallah canım kaç kg sun benimde 15 kg vermem lazım 

önce (627 puan) tarafından

Ooooo cok ıyı 13 kg 

Ne yaptın kız

-Reklam-
0 oy
önce (11 puan) tarafından

Bende 80 kiloyum bir turlu veremiyorum iki gun diyet yapıyorum sonra diyetim bozuluyor yapamıyorum yaa 

Bakarken bu halimden daha kg dum verdim ilk oğlumda da 10 kg falan verdim emzirmede aldığım kglaei ama evlendimden beri ilk defa bu kdr oldum bende vercem  80 az yaklaşıyorum yeterji isteyelim verrrz benm çocuklar dengemi bozdu bir türlü rutin yapamiyoruz  brisey yerken buluyorum kendimi 

0 oy
önce (3,077 puan) tarafından

bende bugün başladım bakalım:))

Hadi hayrlı olsun kaç kg sunz grup kurmak olsa keşke burda motive olurduk 

50 kilodan 68 oldum:(doğum emzirme falan derken.

oğlum bi hafta sonra 7 aylık olacak artık başlaym dedim yavaş yavaş 

Yaa bende ilk oğlumda 60 dim emzirme sürecin de 70 en yakın oldum 57 leri bile görmüştüm benm icin zayf bile boyun ,168 ikincide 68 civarıydm  emzirme döneminde  1 yaşındayken hamilelik kaldım veremeden üstüne eklendindi şuan aşırı yeme atağı yaşıyorum gittikçe alıyorum 76 oldum en sonunda 74flN din boyunma göre 63 güzel oluyor bende inşallah veririz başladım bırakmam inşallah bebeğim küçük meme reddi yaşıyoruz geçmedi en son mama verdim kg kaybı oluştu  artık vazgeçtim bende hastalığı flan hiç bitmiyor onun stresi. Flan  yemek yerken buluyorum kendimi benmkide bes. Buçuk aylık 2 yas da var e çocuk var dışarı çıkmak imkansız benim için hantallastm bir yerde gidemiyorum 

aynen durum bende de aynı 2 buçuk yaş kızım bide 7 aylık oğlum var:))

Benm bide 6 yaş var en zoru diyet benm imkansız gibi akşama ne hale geliyorum psikolojik beden zaten pert

0 oy
önce (627 puan) tarafından

Kıraz sapı

image cayı yoruldum dıyet yapmaktan

0 oy
önce (7 puan) tarafından

Bende başladım neler yedin bugün ?

0 oy
önce (230 puan) tarafından

Yıllardır aynı şeyi yapıyorum :) kilom hiç değişmedi. :) tüm hamileliğimde 7 kilo aldım. Doğumdan bir hafta sonra verdim. Sezaryen oldum sıfır göbek. Demem o ki doğru yoldasın. Tek tavsiyem keşke yürüyüş bandı yerine ayarlanabilir dumbel alsaydın. Kardiyo(koşu bandı vs) kilo vermede başlarda çok etkili olsa da sonra yeterli tadı vermiyor. Kas kazanmak ise tam tersi. Hani başlarda hızlı kilo veririz de sonra yavaşlar ya kas kazanmak bunu engelliyor. Ayrıca endokrin sistemden kadın doğum sisteme kadar herşeyi artan kas kütlesi düzene sokuyor :)

Aslında bende hep doğumdan sonra veriyorum genelde emzirme süresinde alıyorum 3 cu de 4 kg falan kaldı ama bu sefer farklı şeyler yaşadık Zorlu süreçten geçtik tam yeme bozukluğu yaşıyorum şuan bile 3 çocukla evde beni mutlu eden şey yemek yemek dayanmaya çalışacagm midem küçükse o dkr yiyemem koşu bandı almamın sebebei daha önce yürüyüş ve Leslie ile güzel kg verdim güzel inceldim gören dedi de gözde görülür ama kafamı gram yormadan düz yolda yurur gibi istiyorum saçma gelebilir ama şuan kafam bı Leslie videosunu bile kaldrmiyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 418 göst.
4 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevdatanesi (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 516 göst.
3 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 256 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 326 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,434 soru

24,545,856 cevap

360,742 kullanıcı

...