Daha doğrusu sağlıklı ve dengeli beslenmeyi denicem daha önce kg verdim evlendimden beri ilk defa bu kdr kg aldm yürüyüş bandı aldım dengeli beslenecem 3 çocukla denicem bakalım 🫢varmı benm gbi yeni başlayan güncel kg m 76
Uzun zamandır diyetteydim ramazanın başından beri 13 kg verdim ama diyeti bugün bozucam hahahah çünkü arkadaşıma kahvaltıya geldim misss gbi börek kokuları var 😂😂
Maşallah canım kaç kg sun benimde 15 kg vermem lazım
Ooooo cok ıyı 13 kg
Ne yaptın kız
Bende 80 kiloyum bir turlu veremiyorum iki gun diyet yapıyorum sonra diyetim bozuluyor yapamıyorum yaa
Bakarken bu halimden daha kg dum verdim ilk oğlumda da 10 kg falan verdim emzirmede aldığım kglaei ama evlendimden beri ilk defa bu kdr oldum bende vercem 80 az yaklaşıyorum yeterji isteyelim verrrz benm çocuklar dengemi bozdu bir türlü rutin yapamiyoruz brisey yerken buluyorum kendimi
bende bugün başladım bakalım:))
Hadi hayrlı olsun kaç kg sunz grup kurmak olsa keşke burda motive olurduk
50 kilodan 68 oldum:(doğum emzirme falan derken.
oğlum bi hafta sonra 7 aylık olacak artık başlaym dedim yavaş yavaş
Yaa bende ilk oğlumda 60 dim emzirme sürecin de 70 en yakın oldum 57 leri bile görmüştüm benm icin zayf bile boyun ,168 ikincide 68 civarıydm emzirme döneminde 1 yaşındayken hamilelik kaldım veremeden üstüne eklendindi şuan aşırı yeme atağı yaşıyorum gittikçe alıyorum 76 oldum en sonunda 74flN din boyunma göre 63 güzel oluyor bende inşallah veririz başladım bırakmam inşallah bebeğim küçük meme reddi yaşıyoruz geçmedi en son mama verdim kg kaybı oluştu artık vazgeçtim bende hastalığı flan hiç bitmiyor onun stresi. Flan yemek yerken buluyorum kendimi benmkide bes. Buçuk aylık 2 yas da var e çocuk var dışarı çıkmak imkansız benim için hantallastm bir yerde gidemiyorum
aynen durum bende de aynı 2 buçuk yaş kızım bide 7 aylık oğlum var:))
Benm bide 6 yaş var en zoru diyet benm imkansız gibi akşama ne hale geliyorum psikolojik beden zaten pert
Kıraz sapı
cayı yoruldum dıyet yapmaktan
Bende başladım neler yedin bugün ?
Yıllardır aynı şeyi yapıyorum :) kilom hiç değişmedi. :) tüm hamileliğimde 7 kilo aldım. Doğumdan bir hafta sonra verdim. Sezaryen oldum sıfır göbek. Demem o ki doğru yoldasın. Tek tavsiyem keşke yürüyüş bandı yerine ayarlanabilir dumbel alsaydın. Kardiyo(koşu bandı vs) kilo vermede başlarda çok etkili olsa da sonra yeterli tadı vermiyor. Kas kazanmak ise tam tersi. Hani başlarda hızlı kilo veririz de sonra yavaşlar ya kas kazanmak bunu engelliyor. Ayrıca endokrin sistemden kadın doğum sisteme kadar herşeyi artan kas kütlesi düzene sokuyor :)
Aslında bende hep doğumdan sonra veriyorum genelde emzirme süresinde alıyorum 3 cu de 4 kg falan kaldı ama bu sefer farklı şeyler yaşadık Zorlu süreçten geçtik tam yeme bozukluğu yaşıyorum şuan bile 3 çocukla evde beni mutlu eden şey yemek yemek dayanmaya çalışacagm midem küçükse o dkr yiyemem koşu bandı almamın sebebei daha önce yürüyüş ve Leslie ile güzel kg verdim güzel inceldim gören dedi de gözde görülür ama kafamı gram yormadan düz yolda yurur gibi istiyorum saçma gelebilir ama şuan kafam bı Leslie videosunu bile kaldrmiyor
1,503,434 soru
24,545,856 cevap
360,742 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın