Gitmiyor göbek inat etti resmen basenlerim iç bacak aldı başını gidiyor gerçekten zayıflayan var mı yontemi nedir
Aç kalmadan sağlıklı beslenme ve spor :D
10 kilo verdim 2 ayda bayramda 2 kilosunu geri aldım zaten diyetteydim Bayram diye ara vermiştim tekrar devam ediyorum ve gerçekten iradeli olunca veriliyor ve zayiflamak harika bişey gerçekten
Yıllardır 78 kilodan düşmeyen ben arefe günü 69 u gördüm şuan 71 kiloyum baklava kardan aldım tabi ödemleri atıyorum yavaş yavaş
Birde benim tedavi surecim vardı rahatsızlıgimdan dolayı o sürede 83 kiloya kadar çıktım sonra biraz dikkat edip 80 kiloya indim. 80 ile başladım şuan 71 kiloyum hedefim 65 hedefime gelene kadar durmak yok. Sende yapabilirsin herşey kafada bitiyir
Ay inşallah 63 kiloyum 55 olmak istiyorum sezeryan göbeğim var aşırı kilolu gösteriyor benim çok rahatsız oluyorum
İrade çok önemli valla. Kaç gündür diş ağrısı çekiyorum ağzıma lokma süremedim göbeğim söndü sanki azıcık kafamızda bitse şu olay herşeyi yapacağız ya boğazımuz durmuyor en azından benim
Her sabah bugün diyete girecem diyorum kendimi simit poğaça Allah ne verdiyse yerken buluyorum
Seninle kilolarımız aynı hemen hemen 61 kiloyum iki sezeryanjm var göbeği miras kaldı🥲
20 ekımden bu yana 14 kg verdım ben ama diyetisyenle ilerledim son kontrolum kaldı malesef diyetisyenım hastaneden ayrılıyor bende listem var nasıl olsa asagı yukarı ne yapmam gerektıgını bılıyorum kendım devam edıcem
Problem kilo vermek değil hayatımın belli durumlarında ben hep kilo verdim fakat bırakınca aldım en büyük sorun benim için verdiğimi almamak çok sıkıldım şuan ağladım ağlayacağım o derece
Kaç kilosunuz boyunuz kaç
Göbek sadece diyetle gitmiyo sporda olunca gidiyo ama irede olmassa olmuyo ben genelde yumurta diyetiyle basliyorum 3 gün geri kalan gunlerde sporla destek olarak saglikli beslenme
Yumurta diyeti nedir acaba
Çok kilolu değilseniz zayıflamak zor oluyor. Bende 60 kiloyum, boyuma göre 3-4 kilo fazlam var sadece ama gitmiyor resmen. 1-2 kilo gidiyor sonra tekrar geliyor göbek zaten hep kalıyor. Bunun için de düzenli karın egzersizleri yapmak lazım. Keşke basit bir yöntemi olsa.
Ben atıştırma olayını bıraksam vereceğim kesin. Mesela sabah kahvaltı akşam yemeği belki arada meyve yerim. Akşam çayın yanına tatlı çok severim. Abartmadan tadımlık yesem veririm. Ramazanda da verdim hakikaten. Ama arkadaş durmuyor ki boğazım. Çocuklara çorba yap. Dur 2 kepçe de ben yiyeyim. Dur çorba çok güzel olmuş 2 kepçe daha yiyeyim derken derken akşam oluyor. Kilolar da giriyor haliyle
Bende 6 ayda 35 kilo verdim ama kilomu korumakta güçlük çekiyorum diyeti bıraksam hemen kilo alıyorum tekrar ne yapcam bende bilmiyorum en zoru kilo vermek değil aslında verdiğin kiloyu korumak
Kadin isteyince başaramayacağı bir şey yok 💪
Bayramdan baya önce bıralmiştım tabaklamayi tekrar başladım almişim
1,503,387 soru
24,545,138 cevap
360,713 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın