0 oy
191 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (83 puan) tarafından

Tam 2 hafta once 7+1 de gidip kalp atışını duymuştuk. Doktor bir ay sonra gel dedi. hissettiğim bi terslikte yok ama nedense bana bu haftalarda  ayda 1 gitmek çok az gibi geliyo. 

Pazartesi randevu almak istiyorum ama esim erken gitmeyelim doktorda bi ay sonra gel demişti diyo. Siz kaç zamanda bi gittiniz bu haftalarda? 

Sürekli hersey yılunda mı diye tereddüt edip gitmek istiyorum. 

10 Cevaplar

0 oy
önce (24,426 puan) tarafından

Doktorun dediği sıklıkta gittim. 1 ay normal bence 

önce (83 puan) tarafından

Bilmiyorum. Bi terslik varsa bile bilemicem. O yüzden hep tereddüt ediyorum

-Reklam-
0 oy
önce (7,171 puan) tarafından

Ayda 1 gittim bazen 1.5 ay olurdu.  Doktor bi sıkıntı olsa sık gel dio zaten 

Bazen iltihap bazende böyle kahverengimsi akıntım oluyo. Korkutma kendini her hamile de arad abi kahverengi akıntı oluyo diyolar. ben beyaz çaamşır giydiğim için herhalde çok dikkat ediyorum. 

0 oy
önce (848 puan) tarafından

Ilk aylar normal ayda bir  cagırması bı sıkıntı yoksa tabu sonlara doğru sık sık cagıyor 

İşte bi sıkıntı olsa bile hisseder miyim ben? 

Arkadaşımın bebeği kalbi durmuştu normal kontrole gidince ögrendi. O yüzden korkuyorum

0 oy
önce (4,330 puan) tarafından

En başından beri iki haftada bir gidiyorum. İlk evladımda da öyle gitmiştim. 1 ay bana çok fazla geliyor, 2 haftada bir gidilmeli bence 

Bende pazartesi gününe aldım . İnşallah herşey yolundadır

0 oy
önce (27,816 puan) tarafından

Hamileliğin başında değil sonunda sık gidilir başında kullanılan vitamin ve ilaçları aksatmamak düzgün beslenmek stresten uzak durmak ve aylık kontrollerini yapılacak testleri takip etmek gerekiyor 

Ama ayda bir bana fazla aralıklı geldi. Pazartesi yani ayın yarısında gidicem 2 hafta sonrada ikili tarama testi için gitmem gerekiyodu zaten. İnşallah gelme demiştim diye kızmaz. Çok iyi ama biraz huysuz bir doktor 😂

0 oy
önce (457 puan) tarafından

Bende 7 haftalık hamileyim doktorum 1 ay sonra gel dedi daha başındayız ondan öyle gel diyor 

Ben 7+1 ilk defa gittim muayene oldum. Şuan 9+2 

Doktora göre 12 haftalıkken gel demişti. Ama ben pazartesi gidicem o kadar bekleyemem :) inşallah herşey yolundadır

0 oy
önce (5,452 puan) tarafından

Öyle olur çok gitmek iyi değil bosyere ultrason cihazina maruz kalıyor bebek kalp atışını etkiliyor diye biliyorum 

Brn bu konuyu araştırdım zararlı değil diye yazıyo her yerde 

Bilemedim ki

önce (5,452 puan) tarafından

Öyle düşünüyorsanız gidebilirsiniz  tabiki bn öyle düşünmüyorum hatta kalp atışı bakılırken bile cihazı az tutarlar 

0 oy
önce (284 puan) tarafından

1 ay normal olan sık sık gidildiğinde bebek radyasyona çok maruz kalıyor öyle olunca da bebeğe de ALLAH korusun bşey olur 

Allah korusun. İnternetten bakınca bilinen bir zararı yok diyo

0 oy
önce (1,099 puan) tarafından

1 ay normal zaten anormal bir durum olsa dr kendisi belirli günlerde söylüyor kontrole gelmeniz gerekli diye sanırım ilk gebelik o yüzden bu tatlı heyecan🥰

Alsında 2. Ama ilk hamileligimde kaynımın ve abimin düpünü pespese oldu yolculuk yapar yapmaz doktora gidiyodum herşey yolunda mı diye. Yani 2 haftada bir görünüyodum. 

Ama bu defa ayrı bi heyecan var. İlkinde çok acemiydim beni zorla götürüyolardı😂

0 oy
önce (3,981 puan) tarafından

30 haftaya kadar bence de haftada bir falan gidilmeli sonra 2 haftada bir sonra da haftada 2 defa düşürmüştük biz riskli gebelikti bence de tam bir ay sonra gidip cinsiyetle öğrenirsin belki

Kız haftada bir çok fazla değilmi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 130 göst.
7 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 148 göst.
+1 oy
6 cevap 277 göst.
0 oy
3 cevap 187 göst.