Merhaba yaza az kaldı kilolarından kurtulmak istiyorum artık geçen diyetisyene gittim doktor bana vücudunun yarısından fazlası yağ dedi ben şimdi ne yapicam ?
Bana öner falan verin yağdan nasıl kilo veririm sağlıklı ve hızlı veren varmı diyet listem.varda arada uymakta sıkıntı yasiyorum benim gibi kilo verenler varsa birleselim.
Dün diyet postundan sonra mantı tabağımın ortaya girişi Allah'tan benim o kadar çok kilom yok Bir de çevremdekiler fiziğin güzel diyorlar da ben 10 kilo versem fena olmaz diyorum 🥴😂
Koca borcam dan eser kalmadı . Tabi 5 kişi yedik 😁
Sabah sabah bu bana yapılır mı ama yaa buna resmen sabotaj derler 😂😂😂
@Sweety_97 aha yakalandık kusura bakma hocam 🙈😂😂
Yok anladım yapamıyorum coğrafyam Uygun değil arkadaş dün akşama kadar tuttum kendimi tam yatacwz eşimin yigeni bir tabak baklava ve saray sarması getirdi 🫣 yedim iradem zayıf işte 🥴😂🥹
Benim eşimde büyük etki verme diyor böyle güzelsin ama göbek almış başını gidiyor
Kadin mutlu hisettiği kiloda kalmali🌸
Bende aldım ramazanda el açması yapmaktan bklm yine başladım
Tek yapacağın listene harfi harfine uymak . Bide havalar ısındı yürüyüş yap bol bol
Suyu 3 litreden aşağı düşürme yağ yakmaya yardımcı
Pilatese felan yazılırsan daha iyi tabi. Ekran karşısında yapsanda olur sauna eşofmanı felan giyip
Sende kilo verdin mi diyet sürecinde misin yapmaya çalışıyorum bazen bıkkınlık geliyor
Ben yazın diyetisyene gittim ozamn verdim baya ekstra pilatese gittim . 79 dan 73 e düştüm . Kış girince benim diyet gitti suda içemiyorum kışın
Yine başlamak istiyorum inşallah zaten elimde listelerim var . 4 5 kere felan gitmiştim 15 gün arayla hepsinde diyet listesi değişiyordu.
Protein ağırlıklı beslenirsen verirsin söylemesi kolay yapması zor. Benimde vücudumun neredeyse yarısı yağ maalesef
Protein agirlilki beslenmen lazım karbonhidrati azaltman suyu 3 litreden aşağı icmemen lazım Sporsuz 2 ayda 10 kilo verdim diyet yapıyorum hala bayramda aldım 2 kilo ama onu da veriyorum
Yesılcay iç listene uy ödem cayıda verırım diyetisyenım vermıstı ama bebek düşünüyorsan yada emziriyorsan uygun değil grow yap çok güzel terletiyor
1,503,373 soru
24,544,936 cevap
360,697 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın