0 oy
115 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından

Merhaba yaza az kaldı kilolarından kurtulmak istiyorum artık geçen diyetisyene gittim doktor bana vücudunun yarısından fazlası yağ dedi ben şimdi ne yapicam ?

Bana öner falan verin yağdan nasıl kilo veririm sağlıklı ve hızlı veren varmı diyet listem.varda arada uymakta sıkıntı yasiyorum benim gibi kilo verenler varsa birleselim.

5 Cevaplar

0 oy
önce (3,976 puan) tarafından

Dün diyet postundan sonra mantı tabağımın ortaya girişi Allah'tan benim o kadar çok kilom yok Bir de çevremdekiler fiziğin güzel diyorlar da ben 10 kilo versem fena olmaz diyorum 🥴😂

image

önce (7,169 puan) tarafından

Koca borcam dan eser kalmadı . Tabi 5 kişi yedik 😁 

önce (3,070 puan) tarafından

Sabah sabah bu bana yapılır mı ama yaa buna resmen sabotaj derler 😂😂😂

@Sweety_97 aha yakalandık kusura bakma hocam 🙈😂😂

Yok anladım yapamıyorum coğrafyam Uygun değil arkadaş dün akşama kadar tuttum kendimi tam yatacwz eşimin yigeni bir tabak baklava ve saray sarması getirdi 🫣 yedim iradem zayıf işte 🥴😂🥹

Benim eşimde büyük etki verme diyor böyle güzelsin ama göbek almış başını gidiyor 

önce (15,628 puan) tarafından

Kadin mutlu hisettiği kiloda kalmali🌸

Bende aldım ramazanda el açması yapmaktan bklm yine başladım

-Reklam-
0 oy

Tek yapacağın listene harfi harfine uymak . Bide havalar ısındı yürüyüş yap bol bol

Suyu 3 litreden aşağı düşürme yağ yakmaya yardımcı 

Pilatese felan yazılırsan daha iyi tabi. Ekran karşısında yapsanda olur sauna eşofmanı felan giyip 

önce (6 puan) tarafından

Sende kilo verdin mi diyet sürecinde misin yapmaya çalışıyorum bazen bıkkınlık geliyor

Ben yazın diyetisyene gittim ozamn verdim baya ekstra pilatese gittim . 79 dan 73 e düştüm . Kış girince benim diyet gitti suda içemiyorum kışın

Yine başlamak istiyorum inşallah zaten elimde listelerim var . 4 5 kere felan gitmiştim 15 gün arayla hepsinde diyet listesi değişiyordu.

0 oy
önce (27,813 puan) tarafından

Protein ağırlıklı beslenirsen verirsin söylemesi kolay yapması zor. Benimde vücudumun neredeyse yarısı yağ maalesef 

0 oy
önce (13,042 puan) tarafından

Protein agirlilki beslenmen lazım karbonhidrati azaltman suyu 3 litreden aşağı icmemen lazım Sporsuz 2 ayda 10 kilo verdim diyet yapıyorum hala bayramda aldım 2 kilo ama onu da veriyorum 

0 oy
önce (7,632 puan) tarafından

Yesılcay iç listene uy ödem cayıda verırım diyetisyenım vermıstı ama bebek düşünüyorsan yada emziriyorsan uygun değil grow yap çok güzel terletiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 158 göst.
26 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Beratinannesi (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 600 göst.
13 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,498 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,373 soru