0 oy
242 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,779 puan) tarafından

Nasıl bu hale geldik valla bende bilmiyorum aramızda toz zerresi kadar sorun yoktu evime geliyor diye sevinirdim 

Hat olayı vs zaten biliyorsunuz yazmıştım numara vermedi arefe günü bir numara aradı açtım o eşime ulaşamamış hastaydı merak etmiş çarşıdayım ben diyip kapattım tek kelime konuştum sadece sonra eşime beni şikayet etti oda baya kızdı annesine geçen yılda telefonundan ben engellendim olay açığa çıkınca çocuklara attılar suçu o zaman aman boşver dedim kendime bu olayda sessizce kabuğuma çekildim arıyor açmıyorum konuşmuyorumda niye bunu yapıyorsunuz diyebilirdi farkına vardıktan sonra yapmadı işine böylesi geldiyse kendi bilir dedim bayramda annem çok ısrar etti ara diye iki gündürde vicdanıma oynuyor istedikleri bu sende onların istediğini yapıyorsun diye ama dolu bardak su götürmezmiş misali beni önemsemeyeni ben hiç önemsemiyorum artık 

8 Cevaplar

+3 oy
önce (6,563 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bu anneler de gerçekten kız çocuklarının her şeyi hiçe sayıp kaynanayla görüşmesini istemeleri ne kadar saçma. Kötü niyetlerinden yapmıyorlar ama yanlış yapıyorlar farkında değiller 

önce (11,779 puan) tarafından

Birebir kadının yaptığı yok diğerlerinin istediğini verme diyor ama bugün onada dedim susması onunda işine geldiği anlamına gelir 

-Reklam-
0 oy
önce (4,376 puan) tarafından

Bence bu raddeden sonra dahada arama eşinde yanında ararsan tekrar aynı seylerı yaşacayacksınıx

Arama niyetinde değilim zaten annem sağolsun sürekli hatırlatıyor 

0 oy
önce (4,302 puan) tarafından

Annene söyle o zaman anne lütfen hatırlatıp vicdanımı zorlama çünkü aynı şeyler yaşanacak ve ben artık istemiyorum yoruldum diye. 

Bugün söyledim kadının yaptığı yok ondan diyorum dolduruşlarına gelme dedi ama yaptığı şey var ikidir görmezden geliyor 

önce (4,302 puan) tarafından

Annen de sen kötü olma istiyor sanırım ama bazen kötü olmak gerekiyor .

0 oy
önce (2,657 puan) tarafından

Takma kafana yaaa boşver aman kocanda ana kuzusu degil dogruyu yanlışı ayırt edebiliyor ne olduklarını görüyor gerisi boş 

Yok şükür değil anneme bile dedi anne sen karışma diye 

0 oy
önce (2,381 puan) tarafından

Şaşırmam annelere zaten boşver kendi bildiğini yap önemseme :(

+1

Öyle yapıyorum bir değil iki değil çünkü yeter 

önce (2,381 puan) tarafından

Allahım yardımcımız olsun bu dünyada bizlere canım İnşAllah Amin biz iyilere cennet yasak 🤦‍♀️🤲🥺

0 oy
önce (1,096 puan) tarafından

Hiç arama benim kaynanam da ortada bırak sorunu dediğin gibi toz tanesi kadar bişey yoktu kendi kendine bı küstü aaa ben şok oldum hemde doğum üstü hiç bişey demedim ağzımı açmadım 2 sene sonra kendi kendine geldi aradı şimdilik iyiyiz bakalım yeni küsme ne zaman alıştım artık 18 yıldır bı iyi bı kus amaaan takmiyom ne de olsa geliyor kendi kendine 

Kuzum küsmüyo işte yanındakiler haberi olmadan telefonundan yapacaklarını yapıyor benim haberim yok diyor bu onun dediği tabii e eyvallah öğrenince insan bi hayırdır demezmi 

0 oy
önce (2,820 puan) tarafından

Bırak hiç bir şekilde iletişime geçme bazen iyilik yaramıyor insanlara 

Gerçekten öyle 

0 oy
önce (2,835 puan) tarafından

Vicdanlik değilde istemeye istemeye eşim için arardım galiba eşin zaten yanında olmuş sen yinede ara bir konuş gerekiyorsa kısa kes hal hatır sor sadece neticede annesi oda iyi olmanızı ister belki kaynananda eltinin filan doldurusuna geliyodur 

Dolduruşta değil onlar telefonundan yapacaklarını yapıyorlar kaynanam sonradan öğrendim diyor e insan demezmi size ne oluyor derdiniz ne 

Kocam en başta arama diyor zaten

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 541 göst.
0 oy
9 cevap 774 göst.
28 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,199 göst.
29 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Serapse (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,872 göst.

Kategoriler

1,503,363 soru

24,544,797 cevap

360,687 kullanıcı

...