Nasıl bu hale geldik valla bende bilmiyorum aramızda toz zerresi kadar sorun yoktu evime geliyor diye sevinirdim
Hat olayı vs zaten biliyorsunuz yazmıştım numara vermedi arefe günü bir numara aradı açtım o eşime ulaşamamış hastaydı merak etmiş çarşıdayım ben diyip kapattım tek kelime konuştum sadece sonra eşime beni şikayet etti oda baya kızdı annesine geçen yılda telefonundan ben engellendim olay açığa çıkınca çocuklara attılar suçu o zaman aman boşver dedim kendime bu olayda sessizce kabuğuma çekildim arıyor açmıyorum konuşmuyorumda niye bunu yapıyorsunuz diyebilirdi farkına vardıktan sonra yapmadı işine böylesi geldiyse kendi bilir dedim bayramda annem çok ısrar etti ara diye iki gündürde vicdanıma oynuyor istedikleri bu sende onların istediğini yapıyorsun diye ama dolu bardak su götürmezmiş misali beni önemsemeyeni ben hiç önemsemiyorum artık
Bu anneler de gerçekten kız çocuklarının her şeyi hiçe sayıp kaynanayla görüşmesini istemeleri ne kadar saçma. Kötü niyetlerinden yapmıyorlar ama yanlış yapıyorlar farkında değiller
Birebir kadının yaptığı yok diğerlerinin istediğini verme diyor ama bugün onada dedim susması onunda işine geldiği anlamına gelir
Bence bu raddeden sonra dahada arama eşinde yanında ararsan tekrar aynı seylerı yaşacayacksınıx
Arama niyetinde değilim zaten annem sağolsun sürekli hatırlatıyor
Annene söyle o zaman anne lütfen hatırlatıp vicdanımı zorlama çünkü aynı şeyler yaşanacak ve ben artık istemiyorum yoruldum diye.
Bugün söyledim kadının yaptığı yok ondan diyorum dolduruşlarına gelme dedi ama yaptığı şey var ikidir görmezden geliyor
Annen de sen kötü olma istiyor sanırım ama bazen kötü olmak gerekiyor .
Takma kafana yaaa boşver aman kocanda ana kuzusu degil dogruyu yanlışı ayırt edebiliyor ne olduklarını görüyor gerisi boş
Yok şükür değil anneme bile dedi anne sen karışma diye
Şaşırmam annelere zaten boşver kendi bildiğini yap önemseme :(
Öyle yapıyorum bir değil iki değil çünkü yeter
Allahım yardımcımız olsun bu dünyada bizlere canım İnşAllah Amin biz iyilere cennet yasak 🤦♀️🤲🥺
Hiç arama benim kaynanam da ortada bırak sorunu dediğin gibi toz tanesi kadar bişey yoktu kendi kendine bı küstü aaa ben şok oldum hemde doğum üstü hiç bişey demedim ağzımı açmadım 2 sene sonra kendi kendine geldi aradı şimdilik iyiyiz bakalım yeni küsme ne zaman alıştım artık 18 yıldır bı iyi bı kus amaaan takmiyom ne de olsa geliyor kendi kendine
Kuzum küsmüyo işte yanındakiler haberi olmadan telefonundan yapacaklarını yapıyor benim haberim yok diyor bu onun dediği tabii e eyvallah öğrenince insan bi hayırdır demezmi
Bırak hiç bir şekilde iletişime geçme bazen iyilik yaramıyor insanlara
Gerçekten öyle
Vicdanlik değilde istemeye istemeye eşim için arardım galiba eşin zaten yanında olmuş sen yinede ara bir konuş gerekiyorsa kısa kes hal hatır sor sadece neticede annesi oda iyi olmanızı ister belki kaynananda eltinin filan doldurusuna geliyodur
Dolduruşta değil onlar telefonundan yapacaklarını yapıyorlar kaynanam sonradan öğrendim diyor e insan demezmi size ne oluyor derdiniz ne
Kocam en başta arama diyor zaten
1,503,363 soru
24,544,797 cevap
360,687 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın