Gene içim dolu bugün eşim gene disarda hergun soylemekten yoruldum beni dinlemiyor anlamiyor abartiyorsun diyor daha sofrada arkadaslari 100 defa ariyor yemek yiyo kasigi biraktigi gibi cikiyor gece 12 1 e kadar hergun boyle ,gercekten artik icime atmaktan icim şişti bende evde iş yapiyorm ists cociklara bakiyorm vs somra uyku saati gelyo cocuklarn bemde uzaniyorum . Kendimi artik bekar hissediyorum ,bana diyoki dediklerini bi kulaktan donleyip otekinden cikariyorum napcam bilmiyorum:( cikmaz dedikleri bu olsa gerek,keske memur olsaydim veya duzenli bir isim olsaydi gercekten evlilik zormus ,tamam evi eksik birakmaz cocuklari eksik birakmaz ama ben bunlari degil ilgi istiyorum beraber biseler yapalim istiyorum ama o hep arkadaslarini tercih ediyor. Oyle yoruldum ki
Yarın akşam yemeğini ondan önce ye sofrayı kur hazırlan çık çocuklarını ona bırak. Annene git arkadaşına git daha olmadı bir kafeye git kahve iç eve gel.
Daha önce de dedim. Eşine ve ailene iyi bir ders vermen için eline defalarca şans geçti. Eşinin tersi ters olsun. Memur değiş mi bu adam. Çek git ailene onlara bana sahip çıkmazsanız kadın sığınmaya giderim de. Eşin de yusuf Yusuf eder ailende. Kim duyulsun ister bunu? En azından eşin etrafına duyulsun böyle bir konu istemez,üstelik itibarda var. Allah ıslah etsin onu. Benim kide çok yardım etmez bana ama evde en azından. Senin ki hepten insanı çıldırtır
@zeynos1234 inan sadece bu bir palavra inan. Boşanma davalarını namus meselesi hariç hep kadınlar açıyor. Karısının üzerine aşık olan adam bile evliliğini bitiremiyor. Hem istediği saat istediği gibi çıkıp gezecek hem de evi yakıp yıkacak sonra boşanacak, yok öyle.
Bakın hanımlar yukarıda da yazdım eşinizin hassas noktası mutlaka vardır ona oynayın ve güçlü durun o zaman her şey değişir
Benimki ilişki istediginde yaptirabiliyorun istediklerimi
O zaman asla hayır demiyor 😅😅😅😅
Benimkinin hassas noktaları var ve ben açık açık o noktaları ile tehdit ediyorum şuan koptu kopacak noktadayız yavaş yavaş çevreyede hissettirmeye başladım olanları olacakları bekliyorum bakalım kopacak mı yoksa hersey yoluna girecekmi
Filiz abla bende ilk evlendiğim zamanlarda eşim sürekli tabak çanak kırıyordu , eşim çok öfkeli bir insan, geldimi geliyorlar ona , her yeri yıkıyordu. Sonra bir gün ne oldu biliyor musun? Gene tabağı tuttu fırlattı kırdı . Sen misin onu yapan. Açtım dolapları ne bardak kaldı ne tabak delirircesine herşeyi fırlattım çığlık çığlığa kırdım attım. O gün bugündür hiç birşey kırmaz . Şimdi doğru dürüst öfkelenemiyor bile çünkü 2 kez de sağlam dövdüm vallahi billahi adamı öyle sağlam dövdüm ki benim adam melek oldu maşallah 🤣🤣
Çocukları ona kitle sen arkadaşlarınla kahve içmeye git
Onun satesinde hic arkadasim kalmadi:(( şuna gitme bunla gorusme diye diye cevremde kikseyi birakmadi ama kendinin bissuru ortami var
Çocukları eksik bırakmaz diyorsun ama bırakıyor Merve senide geçtim o çocuklara büyük haksızlık bu yemeğini kıyafetini alması eksik bırakmadığı anlamına gelmez hikaye okuyup uyutmuyor yada hadi sizi şuraya götürelim bu oyunu oynayalım en basiti bir boyama yapalım yavrum ödevin varmı gel yapalım demiyor çünkü evde yok olduğu halde babasız bırakıyor o çocukları
O kadar haklisin ki yapar arada ama iste arada
Üsttede yazılmış seni asla ama asla doldurmak değil niyetim nolur yanlış anlama yıllardır biliyorum seni hatta klasik abartma Merve sözüm meşhurdur sana karşı son zamanda yazıklarından sonra asla abarttığını düşünmüyorum dibine kadarda hakliymissin bir kere patlaman lazım yoksa kocan düzelmeyecek be kuzum
Hergun mü böyle hafta sonu vs sizle bir yerlere gitmez mi
Bu aralar asiri oyle canm bizle hitsede bikac saat oda nadir sira bizs gelmiyor cnku
daha önce de demişimdir belki eve almam bir süre
yap çocuğu koy kenara, evde kadın dört dönsün herif sokaklarda olsun. haftada 1-2 neyse ama hep olmaz.
üstelik dediği laf da hoş değil
seni ciddiye almıyor, yapmayacağı düşünüyor yapsan da 2 gün sonra affeder düşüncesinde.
sen çok kul köle gibi davranmışsın ona, hayatının merkezine koymuşsun o da buna minnet duyacağına şımarmış, bu benim kapımda köpek zaten kafasında.
sen zaten onsuz yaşıyorsun.
3 çocukla uğraşıyorsun, işin hiç kolay değil ama bunun burnunu sürteceksin.
hiç kavga etme, koy valizini kapıya, kapıyı kitle ve yat.
Tam plarak oyle ben onu hep alttan aldim kustuk hep ilk adimi ben attim ,pesiden kostum ***** gibi simdide havaya girdi nasl.oosa ***** merve yine affder diye duunyordur
bak bugün nur un açtığı postu gördün, kadın artık pes etmiş çekmiş gitmiş.
burada az çok bahsediyordu. kimbilir anlatmadığı neler var. ama artık hissizleşmiş ve çekmiş gitmiş.
zamanında büyük kavgalar etmiştir. çünkü kadın gitmek istemiyorsa çabalıyorsa kavga da eder ama bakar ben çabalıyorum, çabalıyorum bir arpa boyu yol almıyorum o zaman susarve gider.
git demiyorum bak bu kolay bir arar değildir ama sus. bugüne kadar ettiğin kavgalar bir işe yaramadı.
çok açık ve net söylüyorum benim eşim yapsa bunları, bu kadar da beklemeden daha ilk çocukta valizini hazırlar kapının önüne koyardım.
erkek milletinin salk gruru vardır 3-5 gün aramayayım der. benim de inadım inat aramazdım.
eğer bana azıcık sevgisi varsa tıpış tıpış gelecek!
gelmiyorsa zaten o evlilik bitmiş, bitkisel hayata girmiş demek.
senin hatan burada maalesef. adamda kaybetme duygusu yok.
Evet gordum canim,brnde oyle hep cabalayan benim ama onun gozunde cok abartiyorm boş seyler hikayeler dirdir ediyirummuş,ne bileyim ya gitmek kolay olsa keske ama 3 cocukla zor
ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. ikisi de kolay değil ama başka çözümün yok.
ya adam edeceksin ya da bay bay diyeceksin
çocukla gitmek zor tabii ki o zaman burnunu sürteceksin. daha çocukların küçük, sen gençsin ama çocukların büyüyecek sen yaşlanacaksın, sonra hayattan zevk almayan herifi kafana takmaktan hastalık hastası olmuş ne kendine ne evlatlarına faydası olmayan biri olacaksın. bunu kendine ve çocuklarına yapma.
O ciktiginda sen de cik daha gec gel dicem ama bu erkekler varya insani deli eder
Hemde nasil dengemi bozdu
Benimde aynı durumda bugün çok bağırdım kavga ettim
Sonuc alabildinmi peki
Seni elinin içine almış ben giderim gezerim sen baan karışamazsın kafasında o kaybetmekten korkmuyor ama sen korkuyorsun sanki onu kaybetmekten öyle bir izlenim aldım
Galiba oyle ama kaybetme kormusu degilde duzeni bizmak istemiyorum duzelsin istiyorum
Az çok senin sorularından anladığım bu adam düzelmez
Düzenim bozulmasın diyorsan yok sayacaksın sende onu ,evin ihtiyacını karşılayan bir çalışan gibi yok ben ilgi sevgi istiyorum diyorsan bu yol böyle gitmez maalesef ki
Evıne cocuklarına eksıksıx kosuyor ama evı gecıneni eksık tutuyor asıl senı yok sayarsa eksızsız kostugu seyler bır gun kayıp gıdıcek bu erkekler neden boyle ***** az bı mantıkda mı yok ınsanda bu ne yanı ınsan gıbı otur kadını mutlu et ne halt edersen et hergun herhun arkadas bı yere kadar
Mervem bide şu var aılenle arandakılrrdrn dolayıp evden cıkıp gıtmeyecegını bıldıgı ıcın bıraz kendını salmış silkele şunu aklını basına alsın
😢 her yük üstümüzde. Anlayış sıfır düşünce sıfır destek sıfır yardım sıfır . Sorsan çalışıyor eve bakiyor. Babalık , eş olmak bunlar sanıyorlar.
İnan benimde eşim öyle hatta daha beter eskiden çok aşıktım ağlardım kafama takardım boşanmak istedim çünkü herşeyi vardı, sonra dedim ki bir kızım var bi tane daha çocuk yapayım boşanayım, kızımın aynı anne babadan öz kardeşi olsun bizde 9 kardeşiz ve keşke bir kaç tane daha olsaydı diyorum ama o zamanın imkanları bu zamanın imkanları hayat şartları bir değil 2 olsun birbirlerine sahip çıksınlar diye 2.çocuk için uğraştım çok uğraştım olmadı tedavi gördüm yine olmadı nasip değilmiş dedim ve tedaviyi bıraktığım ay oldu, Hemde ikiz, şimdi sadece gelir kapısı olarak görüyorum, daha bu akşam dedim istediğini yapabilirsin artık benim için sadece gelir kapısının doğrayım masraflarını karşıla bezden mamadan kesilsinler boşanacam dedim ki boşanacamda ama nedense bana hiç inanmıyor gideceğime dair, hallen ne yaparsam terk etmiyor kafasında, ama deliler topluyorum, mehirli olan altınlarımı aldı onları yavaş yavaş yaptırmaya çalışıyorum onlar oluncada bir sabah uyandığında biz olmayacaz, sadece bazen gitmek için sabretmek gerekiyor
Değil böyle evlilik olmaz canım o yapsın her istediğini sana yasak ilgi yok oldu iyi dayanıyorsun ya :(((
1,503,266 soru
24,543,368 cevap
360,622 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın