0 oy
508 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Allah rızası için yardım edin bize eşim vefat etti 3 çocuğum var küçüğü 2 yaşında kıyafet ayakkabıya ihtiyacımız var Allah rızası için bayram da komşumuz sağolsun bi kaç parça coçuğunun küçülmüşünü verdi ama ayakkabı lazım lütfen 2 tanesi okula gidiyor onlar için lütfen yardım edin ömrümün boyunca dua ederim size 

7 Cevaplar

+6 oy
önce (560 puan) tarafından

Bunun için devletten yardım isteyebilirsiniz eminim size elini uzatacaklardır üstelik eşiniz vefat etmiş allah rehmet eylesin ama burası yardım vakfı deil kimsede inanmaz zaten 

önce (1 puan) tarafından

İnanın gitmediğim yer kalmadı yetimler vakfı var oraya da gittim dediler bişey olursa size haber veririz ama yok hala

önce (560 puan) tarafından
+1

Hayır devlet zenginelre bile yardım ediyor sizin gibi çaresiz insanlara mı el uzatmicak 

önce (1,292 puan) tarafından

Canım hesabı açalı daha 10 dakika olmuş ilk postu da yardım postu umursamayın şunları

önce (9,273 puan) tarafından

Bence yinede böyle kırıcı konuşmayın doğru olabilir 

Doğru ise devletin sosyal hizmetlerine basvursun gelir evine bakarlar maaş bağlarlar çocuklara cnm bende zamanında aynı duruma düştüm çocuklara aylık bağlafılar sonra temizliğe giderek çok güzl baktm kızlarma

-Reklam-
+1 oy

Yahu bari yalan söylemeyin devlet her türlü yardımı yapıyor babası ölen çocuklara yetim aylığı bağlanılıyor Burası Yardım Vakfı değil gidin sosyal yardımlaşmaya Sosyal hizmetlere insanların duygularını suistimal etme hakkınız yok

0 oy
önce (3,018 puan) tarafından

Buralarda size yardım eden olmaz yasadiginiz yerin muhtari belediyesi valisi yokmu onlrar başvurun onlar daha yardım ederler 

0 oy
önce (1,096 puan) tarafından

Devlet bu konuda giyim yiyecek ve para yardımı yapıyor çocuklarına okul desteği verir bence orası en mantıklısı şuan su konumda burda kimse el uzatmaz çünkü neler gördük 

0 oy
önce (1,864 puan) tarafından

başın sağolsun canım 

Belediye muhtarlık yardımlaşma vakıfları bu yüzden var üzerine herhangi bir mal varlığı yoksa sed parası alırsın ekstra belediye erzak giyim yardımlari yapıyo sizi bilen komşular varsa onlar yardım ediyor yada hayırseverlere yardım etmelerine aracı oluyor kiracımız var ondan biliyorum öyle yardımlar geliyorki inan Allah devletimize milletimize zeval vermesin heleki bu ramazan boyunca ne yardımlar geldi maddi eşya giyim 

0 oy
önce (216 puan) tarafından

kızlar biraz mantıklı mi düşünsensek acaba çünkü kadın 

ikijci el kıyafeti ayakabi istiyir gercten mağdur olabilir yadırganacak bişey yok Allah yardımcın olsun canım 

0 oy
önce (271 puan) tarafından

Para istesen inanmazdım ama ikinci el kıyafet ayakkabı isteyince içim cız etti bana özelden yazar mısın ankaradaysan yardımcı olurum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 362 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sinemmto (1,782 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 401 göst.

Kategoriler

1,503,363 soru

24,544,797 cevap

360,687 kullanıcı