0 oy
126 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,959 puan) tarafından

Bu konu diyet yapmaksa ben bu işin vakkosu hermesi Gucci si falanim😂 

Ramazanda ne kadar dikkat edeceğim diyordum ama edemedim üzerine bir de bayram bayağı kilo almışım ama başladım tekrardan tam gaz devam bu sefer istediğim kiloya gelince kadar pes etmeyeceğim önümüz yaz 1  ile 9 arası aralıklı oruç yapacağım bakalım kimler diyette benim gibi 

imageiki tane haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu kadar taze yağsız peyniri domates havuç maydanoz evde olan yeşillikler yani ceviz chia tohumu ve keten tohumu güne böyle bir salata ile başladık devamı da gelir inşallah 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (34 puan) tarafından

Bnde diyete aralıklı oruca baslicam diyorum bir türlü adapte olamıyorum 1 başlasam  irade ile tam gaz devam ediyorum ama bir türlü o  motive gelmiyor   1 sene dir diyet yapmıyorum  1 sne önce sürekli aralikli oruc  yaptım  guzlede kilo verdim di  

önce (3,959 puan) tarafından

Evet canım doğru ve istikrarlı olunca gayet güzel l gidiyor kilolar 

önce (34 puan) tarafından

Aralikli oruc  programını indirdim bakalım ne zaman baslarim 

önce (1,092 puan) tarafından
+1

1le 9 arasi degilde 12 7 arasi yapsan bence vok daha iyi sonuc alirsin. cunku vucut 10 da yag yakim moduna gecio sirkadiyen ritim. gece gunduz dengesi . vucudun adapte olmasi . aksam 10 a en az uc saatlik ac olarak girmen lazim . 9 da yersen eger vucut 10 da salinan hirmonlarini salimaz 

Hm bilemedim ki gece açıklıyorum ne kadar geç yerden o kadar iyi olur diye düşündum önceden 8 de bırakıyordum yemeyi baya iyi sonuçlarda aldım en geç 9 diycem öncesinde yiyecem akşam öğünü inşallah 

-Reklam-
+1 oy
önce (16,575 puan) tarafından

Ay domates ve yumurta birlikte yiyebiliyor musun benim ağzıma garip bir tat bırakıyor 🫣

Bol bol eksilerin olsun ☺️

Bende karıştırmadim ayrı ayrı ağzıma attım 

Amin amin canım 

+1 oy
önce (5,091 puan) tarafından

Domates salatalıkla yumurtayı bir arada yiyebilene cok ozeniyorum 

😂 bence gayet güzel bir üçlü 

+1 oy
önce (4 puan) tarafından

Grup acta beraber verelim 

Burda grup özelliği yok ya diğer yerlerde de kendime güvenmiyorum 😂

0 oy
önce (27,789 puan) tarafından

Valla bende sabah diyet akşam yürüyüş ile aynı kısır döngüye girdim çünkü acil kilo vermem lazım 

Ben ilk başladığım sıralarında gayet güzel görüyorum sonra bayağı duruyor

0 oy
önce (2,769 puan) tarafından

Bundan 2,5 ay önce 3 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim çok güzel devam ettim sonra ara verince geri toparlayamadım ve yaklaşık 5-6 kilosunu geri aldım tekrar başlamam lazım Çünkü daha verilecek 15 kilo onlar ama çok zor oluyor başlamak başlayınca da devam etmesi kolay oluyor İnşallah başlayabilirim"

önce (4 puan) tarafından

Nasıl verdin

önce (2,769 puan) tarafından

Normal diyet le 

0 oy
önce (4,372 puan) tarafından

İçeriği okumasam gozume salatalık domates yumurta olarak gozuktu canımda cektı uzun bi vakıttır yapmıyormusum yenı habeım oldu afıyet bol eksıler olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 120 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,457 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 225 göst.
0 oy
5 cevap 299 göst.
0 oy
3 cevap 232 göst.

Kategoriler

1,503,267 soru