Bu konu diyet yapmaksa ben bu işin vakkosu hermesi Gucci si falanim😂
Ramazanda ne kadar dikkat edeceğim diyordum ama edemedim üzerine bir de bayram bayağı kilo almışım ama başladım tekrardan tam gaz devam bu sefer istediğim kiloya gelince kadar pes etmeyeceğim önümüz yaz 1 ile 9 arası aralıklı oruç yapacağım bakalım kimler diyette benim gibi
iki tane haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu kadar taze yağsız peyniri domates havuç maydanoz evde olan yeşillikler yani ceviz chia tohumu ve keten tohumu güne böyle bir salata ile başladık devamı da gelir inşallah
Bnde diyete aralıklı oruca baslicam diyorum bir türlü adapte olamıyorum 1 başlasam irade ile tam gaz devam ediyorum ama bir türlü o motive gelmiyor 1 sene dir diyet yapmıyorum 1 sne önce sürekli aralikli oruc yaptım guzlede kilo verdim di
Evet canım doğru ve istikrarlı olunca gayet güzel l gidiyor kilolar
Aralikli oruc programını indirdim bakalım ne zaman baslarim
1le 9 arasi degilde 12 7 arasi yapsan bence vok daha iyi sonuc alirsin. cunku vucut 10 da yag yakim moduna gecio sirkadiyen ritim. gece gunduz dengesi . vucudun adapte olmasi . aksam 10 a en az uc saatlik ac olarak girmen lazim . 9 da yersen eger vucut 10 da salinan hirmonlarini salimaz
Hm bilemedim ki gece açıklıyorum ne kadar geç yerden o kadar iyi olur diye düşündum önceden 8 de bırakıyordum yemeyi baya iyi sonuçlarda aldım en geç 9 diycem öncesinde yiyecem akşam öğünü inşallah
Ay domates ve yumurta birlikte yiyebiliyor musun benim ağzıma garip bir tat bırakıyor 🫣
Bol bol eksilerin olsun ☺️
Bende karıştırmadim ayrı ayrı ağzıma attım
Amin amin canım
Domates salatalıkla yumurtayı bir arada yiyebilene cok ozeniyorum
😂 bence gayet güzel bir üçlü
Grup acta beraber verelim
Burda grup özelliği yok ya diğer yerlerde de kendime güvenmiyorum 😂
Valla bende sabah diyet akşam yürüyüş ile aynı kısır döngüye girdim çünkü acil kilo vermem lazım
Ben ilk başladığım sıralarında gayet güzel görüyorum sonra bayağı duruyor
Bundan 2,5 ay önce 3 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim çok güzel devam ettim sonra ara verince geri toparlayamadım ve yaklaşık 5-6 kilosunu geri aldım tekrar başlamam lazım Çünkü daha verilecek 15 kilo onlar ama çok zor oluyor başlamak başlayınca da devam etmesi kolay oluyor İnşallah başlayabilirim"
Nasıl verdin
Normal diyet le
İçeriği okumasam gozume salatalık domates yumurta olarak gozuktu canımda cektı uzun bi vakıttır yapmıyormusum yenı habeım oldu afıyet bol eksıler olsun
1,503,267 soru
24,543,343 cevap
360,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın