Kızlar Pazar günü kanamam oldu acile gittim hemen kan uyuşmazlığı verdiler progestan başlattılar acilde ki doktor kese şekli bozuk dedi. Pazartesi hemen kendi doktoruma gittim ve baktı o da kese mm'leri var ya ölçüleri 18 Mart'ta ölçtüğümüz ile aynı dedi bir de vajinal detaylı ultrason bakalım dedi dün de oraya gittim dün 5+6 haftaydım doktor baktı kalp atışlarını izledim dedi kalp atışı vardı ölçü vs verdi sekretere 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi kendi doktoruma gittim o da 1 hafta sonra gel dedi şuan kalp atışı izlenmiş öyle yazılı raporda dedi sağlıklı olur demi dedim evet sağlıklı olur dedi yani bu ölçüler düzelir anlamında kızlar başına böyle bir şey gelen varmı dua edin lütfen. Şimdi dikkat ediyorum çocugım var okula getirip götürüyorum doktora sordum şuan birşey olmaz dedi bir sakınca yok dedi getirip götürmende dedi evde yatsan da düşecek Bebek düşer 7/24 saat hareket etsende düşmeyen Bebek düşmez dedi
boyle bebrklerin gelişmesi zor biraz ama sen endişelenme yani bol bol yemegini ye mevyeni kurudyemislerini ye dikkat et insalah düzelir kalp atisida vsrmis korkma
Aslında tüm vitaminleri alıyorum kese de bozuk değilmiş zaten 5+6'dan da küçükmüş sanırsam
anladım cnm ozaman korkma doktorlar herşeyi diyor sen takmamayi düşün
1,503,123 soru
24,541,184 cevap
360,536 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın