Kzlar postuna bakarsınız dedim ya parmağım kesildi diye dikişleri 10 gün sonra genel cerraha gidip aldırmam lazm eşim ben aldım dedi iyilestiginden eminseniz biliyorsanız alırsınız dedi ama böyle saçmalık olur mu ya belki doktor iyilesmemis diyip almayacak dikisi ben eşime dedim ben sana güvenmiyorum yaotrmam diye
en azından sağlık ocağına git aile hekimin baksın, iyileşip iyleşmediğini söyler zaten
eşin de daha fazla saçmalamasın
Bide bu saçmalığı doktora diyor
Sağlık ocağı ve acil amiyormus dikişi o yüzden genel cerraha git dediler ama ben doktora gidicem
Allah yardımcın olsun, bu dikişler alınana kadar da burnundan getirir bu herif senin🤦🏼♀️
Vallah en çok bebek gydrirken ve bezini degsrken. Falan zor oluyor Allah kmseye yaşatmasın kötü bisey
Cevap veren şahıs beni engellemiş galiba göremiyorum 😂😱
Yazdığını yanlış okumuşum ,doğrusunu şimdi anladım, noktalama işaretlerini kullanmadığın için
Dikişleri kadın doğumcular almıyor genel cerrahi alıyor . Genel cerrahi asistanları %90 bayan oluyor . Bayan olmasa bile hassasiyeti olanlar için bayan tedarik ediyorlar. En azından İstanbul'da bu şekilde sistem ilerliyor
Ben kaç yaşındayım İstanbul'da dediğin sistemi nengordum ne duydum sen büyük araştırma hastanesinden bahsetmiyorsun çünkü kadın doktor istiyorum dersen kıyamet kopar kod verirler 😂😱Araştırma hastanelerinde hastanın doktor seçme hakkı yok zaten hocalarının adı gözükür sen gidersin kadın doktor var diye bakarsın erkek ogrenci olur
Noktalama işaretinde nokta anlamı ayırıcı olarak kullanılmaz cümlenin bittiğini gösterir.
Senin noktalama işareti kullanmadığım için anlamadığını iddia ettiğin yazimda anlam kargasasina sebep olacak hiç bir durum yok kaldı ki sen kullanmışsin da ne olmuş devrik köpük cümleler virgül yerine nokta kullanmalar yani hatani asla bulmuyorum bulursam zaten üzülürsün 😱😂
Noktalama işaretlerinde hata bulmuyorum, en azından ne dediğim konusunda açık anlaşılır bir şekilde yazıyorum cümle farklı anlaşılmıyor . Bu arada İstanbul Sultanbeyli devlet hastanesinde ne zaman kadın hemşire istesem anlayışla karşılandı ve geldiler . Çirkefleşerek hiç birşey elde edemezsin bu tarz yerlerde.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır .
Dediğin hastane hastane mi Allah aşkına Cerrahpaşa ya çapaya ve de diğerlerine git de böyle bir talepte bulun da gör ebeni 😂🤣🤦🏽♀️en son yazdığın yazıdaki noktalama işaretlerini komple hatalı kullanmışsin😂🤣🤣😱Tatlı ve yılan kelimelerinin de anlamını aç biraz çalış
O hastanelerde tanıdıklarım var , orada da her türlü işimi gördürürüm tatlım dert edeceğin tek şey bu olsun. Meseleyi nereden nereye taşıdın . Laflara bak. Az biraz düzeldi diyordum da , senden hiç bir cacık olmaz .
Eşin ne saçmalıyor ya sağlıkçı mi ki eğer sağlık çalışanıyla tamam ama diğer türlü asla guvenmem
Bende izin vermem zaten
Sakın izin verme Allah korusun eline bişey olsa ömür boyu sen cekeceksin
esin gtunden element uydurmasin
Hey yarabbim ya doktor olsaymis ya
Dikmeyide o yapaymış
Diplomasi nerdenmiş doktor keşke iyi bir dalga gecseydi yarında gel ameliyat yap diye
Yani kaç dikiş olduğuna bağlı benim başıma da geldi elimi kestim 4 dikiş atıldı 1 hafta sonra sağlık ocağına git dediler gittim hemşire tık tık makasın ucuyla 2 dk da aldı ama eşin bilgisi el becerisi var mı daha kötü de yapabilir ben alsa güvenemezdim
2 ay önce elime telefon iğnesi battı şişti enfeksiyon kaptı ameliyat ortamında kesilip temizlendi 3 dikiş atıldı avucumun içiydi dikişler kapandımi belli olur deri kapandımi bitti zaten getirdim tırnak makasıni kolonyayla iyice yıkayıp kendim aldım dikişlerimi 😅😅
Şimdi bir sorun yok elim iyileşti dikişler için randevu alman lazım dediler 15 günden aşağı randevu bulamadım sizlemi ugrascam dedim öyle kendim aldım
Kendi beynindeki dikişleri alsın eşiniz deli midir nedir
Sende onun elını kes sonra elıne ıgne ıplık al gıt dık bakalım nasılmış
1,503,072 soru
24,540,594 cevap
360,515 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın