0 oy
400 göst.
önce Diğer kategorisinde (612 puan) tarafından

Kzlar postuna bakarsınız dedim ya parmağım kesildi diye  dikişleri 10 gün sonra genel cerraha gidip  aldırmam lazm eşim ben aldım dedi iyilestiginden eminseniz biliyorsanız alırsınız dedi ama böyle saçmalık olur mu ya belki doktor iyilesmemis diyip almayacak dikisi ben eşime dedim ben sana güvenmiyorum yaotrmam diye 

11 Cevaplar

0 oy
önce (10,755 puan) tarafından

en azından sağlık ocağına git aile hekimin baksın, iyileşip iyleşmediğini söyler zaten

eşin de daha fazla saçmalamasın

önce (612 puan) tarafından

Bide bu saçmalığı doktora diyor 

Sağlık ocağı ve acil amiyormus dikişi o yüzden genel cerraha git dediler ama ben doktora gidicem 

önce (10,755 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun, bu dikişler alınana kadar da burnundan getirir bu herif senin🤦🏼‍♀️

Vallah en çok bebek gydrirken ve bezini degsrken. Falan zor oluyor Allah kmseye yaşatmasın kötü bisey

-Reklam-
0 oy
önce (1,074 puan) tarafından

Cevap veren şahıs beni engellemiş galiba göremiyorum 😂😱

önce (1,758 puan) tarafından

Yazdığını yanlış okumuşum ,doğrusunu şimdi anladım,  noktalama işaretlerini kullanmadığın için   

Dikişleri kadın doğumcular almıyor genel cerrahi alıyor . Genel cerrahi asistanları %90 bayan oluyor . Bayan olmasa bile hassasiyeti olanlar için bayan tedarik ediyorlar. En azından İstanbul'da bu şekilde sistem ilerliyor 

Ben kaç yaşındayım İstanbul'da dediğin sistemi nengordum ne duydum sen büyük araştırma hastanesinden bahsetmiyorsun çünkü kadın doktor istiyorum dersen kıyamet kopar kod verirler 😂😱Araştırma hastanelerinde hastanın doktor seçme hakkı yok zaten hocalarının adı gözükür sen gidersin kadın doktor var diye bakarsın erkek ogrenci olur

Noktalama işaretinde nokta anlamı ayırıcı olarak kullanılmaz cümlenin bittiğini gösterir.

Senin noktalama işareti kullanmadığım için anlamadığını iddia ettiğin yazimda anlam kargasasina sebep olacak hiç bir durum yok kaldı ki sen kullanmışsin  da ne olmuş devrik köpük cümleler virgül yerine nokta kullanmalar yani hatani asla bulmuyorum bulursam zaten üzülürsün 😱😂

Noktalama işaretlerinde hata bulmuyorum, en azından ne dediğim konusunda açık anlaşılır bir şekilde yazıyorum cümle farklı anlaşılmıyor . Bu arada İstanbul Sultanbeyli devlet hastanesinde ne zaman kadın hemşire istesem anlayışla karşılandı ve geldiler . Çirkefleşerek hiç birşey elde edemezsin bu tarz yerlerde.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır .

Dediğin hastane hastane mi Allah aşkına Cerrahpaşa ya çapaya ve de diğerlerine git de böyle bir talepte bulun da gör ebeni 😂🤣🤦🏽‍♀️en son yazdığın yazıdaki noktalama işaretlerini komple hatalı kullanmışsin😂🤣🤣😱Tatlı ve yılan kelimelerinin de anlamını aç biraz çalış 

O hastanelerde tanıdıklarım var , orada da her türlü işimi gördürürüm tatlım dert edeceğin tek şey bu olsun. Meseleyi nereden nereye taşıdın . Laflara bak. Az biraz düzeldi diyordum da , senden hiç bir cacık olmaz . 

0 oy
önce (1,066 puan) tarafından

Eşin ne saçmalıyor ya sağlıkçı mi ki eğer sağlık çalışanıyla tamam ama diğer türlü asla guvenmem

Bende izin vermem zaten

önce (1,066 puan) tarafından

Sakın izin verme Allah korusun eline bişey olsa ömür boyu sen cekeceksin

0 oy
önce (1,073 puan) tarafından

esin gtunden element uydurmasin

0 oy
önce (30,445 puan) tarafından

Hey yarabbim ya doktor olsaymis ya

0 oy
önce (2,980 puan) tarafından

Dikmeyide o yapaymış

0 oy
önce (27,736 puan) tarafından

Diplomasi nerdenmiş doktor keşke iyi bir dalga gecseydi yarında gel ameliyat yap diye 

0 oy
önce (3,921 puan) tarafından

Yani kaç dikiş olduğuna bağlı benim başıma da geldi elimi kestim 4 dikiş atıldı 1 hafta sonra sağlık ocağına git dediler gittim hemşire tık tık makasın ucuyla 2 dk da aldı ama eşin bilgisi el becerisi var mı daha kötü de yapabilir ben alsa güvenemezdim

0 oy
önce (36 puan) tarafından

2 ay önce elime telefon iğnesi battı şişti enfeksiyon kaptı ameliyat ortamında kesilip temizlendi 3 dikiş atıldı avucumun içiydi dikişler kapandımi belli olur deri kapandımi bitti zaten getirdim tırnak makasıni kolonyayla iyice  yıkayıp kendim aldım dikişlerimi 😅😅

Şimdi bir sorun yok elim iyileşti dikişler için randevu alman lazım  dediler 15 günden aşağı randevu bulamadım sizlemi ugrascam dedim öyle kendim aldım 

0 oy
önce (3,022 puan) tarafından

Kendi beynindeki dikişleri alsın eşiniz deli midir nedir

0 oy
önce (4,355 puan) tarafından

Sende onun elını kes sonra elıne ıgne ıplık al gıt dık bakalım nasılmış 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 9,613 göst.
15 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (7,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 359 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sudeee1 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,009 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,874 göst.
28 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,072 soru

24,540,594 cevap

360,515 kullanıcı

...