O kortizon çok cüz i bir miktarda kana karışmıyor bile apzını sabah da yıkayabilirsin turuncu olanı sabah akşam vereceksin mavi kutuyuda günde duruma göre 8 saatte bi 6 saatte bi 4 saatte bi verebilirsin tueuncu ile mavi arasında 15dk olması lazım taşikardi yapmaması için fakat dr balgam çiğere indi dedi mi inmediyse mavi olanı verme.
Ciğeri indi demedi ama Hafif doluluk var dedi. Bir de vertasol için bir açıklama yapılmadığı için ben sıvıyı direkt döküp o şekilde vermiştim Meğer serum fizyolojik ile karıştırmam lazımmış 3 kere verdim bir şey olur mu
Ciğere inmediyse verilmez sen tekrar bi git dr açık açık sor nasıl vereyim ne yapayım diye. Sabah öğle akşam şeklinde mi verdin ?
Eczaneden veya medikalcilerden ağız bakım çubuğu alıp onunla karbonatlı su ile temizleyin. Kortizon bronşların açılması için gerekli. Kar zarar gibi düşünün. Allah korusun akciğerin tamamen kapanması mı yoksa cüzi miktarda kortizon alması mı? Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim haklısınız Dün veremedim neredeyse izin vermedi Bugün vereceğim inşallah
1,503,230 soru
24,542,710 cevap
360,588 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın