0 oy
154 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (175 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Evimde böyle sevimli birsey var teyzeleri .

10 aylık yürümüyor emeklemıyor yüz üstü durmuyor anca oturuyor haznede düşüyor.

Hep ağlıyor diş çıkarmadı babasını çok sevıyor babasını görünce yanıma gelmek istemıyor ağlıyor dışarıya atmam için yeterli bi sebep mi 😂❤️

Sizinkiler ne yapıyor hiç ?🐣💕

image

5 Cevaplar

0 oy
önce (3,905 puan) tarafından

bir yaşında bizde de daha yürüme yok babası sağolsun uyandırdı tekrar geçmiyor uykuya🫣🤦🏼‍♀️🤯🤯

önce (175 puan) tarafından

Ah şu babalar hicte yararları yoktur hep zarar😂😁

-Reklam-
0 oy
önce (2,764 puan) tarafından

Benim kızım da 10 aylık ama şuan olaylara asla böyle ponçik yaklaşamıyorum. Kızım zindan etti bana hayatı çok ağlayan bi bebek çok çok uyku sıfır beslenme sıfır, hiç yerinde durmaz emekliyor her yeri döküyor saçıyor bir iş açıyor başına muhakkak , yıldım yani hayırlısıyla büyüse de geçse bu günler diyorum.. 

Mesela benim dışımda hiç kimse de durmaz asla babası bile yabancı görse ortalığı yıkar , hiç bir yere gidemiyorum uzun zamandır evde tıkıldım kaldım

Bizde 6 diş var ver 2şer 3er çıkartıyr gerisini sen düşün

Maşallah insan geriye dönüp bakınca bu günleri özler eminim benımkısınde tık yok 

Diş cıkartıgı icin huysuzdur belkı benımkısınde tık yok daha 

0 oy
önce (7,189 puan) tarafından

14.aydayız daha fena koşuyor ne varsa merak ediyor evdeki bütün prizleri açıp kapamaya bayiliyor simdi koltukları çıkmayı inmeyi keşfetti ev hep dağınık 😂 

Masallah 🧿

Bizimkinde keşke öyle olsaydı hiç birsey yapmıyor sadece babasını seviyor 😁

Benimde evım dağnık olsaydı keşke 

0 oy
önce (15,614 puan) tarafından

Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah 🙏 

Bende 4 üne yaklaşmış bi prenses iki buçuğuna girecek bi kıllı oğlan var yatıp kalkıp şükür ediyorum 🥹🤲

Allah size bağışlasın anne olmak çok ama çok güzel bazen vicdan azabı çekiyorum 

önce (15,614 puan) tarafından

Amin hepimizin evlatları 🙏

0 oy
önce (1,031 puan) tarafından

image

bizdede şöyle bir şey var bir bucuk yaşlarında arkamı dönüyorum sandalye tepesinde koltuk tepesinde kapılar kesinlikle açık bırakamıyorum yemek yemeyi sever oynamayı daha çok sever yemekle akşama kadar peşinde kosturtup durur canları sağ olsun tek

Valla zamanı durdurabilseydim hiç böyle olmasını istemeden durdururdum

Kız oyle deme bu günleri özlersin bak

Kiz valla küçükken daha iyiydi yedir mamasını ver içsin yatsin şimdi oooooohhhhoooyyy akşama kadar arkamı donemiyorm

Ya bir de ben hamilelikten şüpheleniyorum iki çocukla ne yapacağım ben 

Oov Allah yardımcın olsun bacım yakın yerinde honi bulundur lazım olcak desene yakında 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 306 göst.
0 oy
7 cevap 317 göst.
11 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 321 göst.
0 oy
6 cevap 272 göst.

Kategoriler

1,502,915 soru

24,538,950 cevap

360,411 kullanıcı

...