Evimde böyle sevimli birsey var teyzeleri .
10 aylık yürümüyor emeklemıyor yüz üstü durmuyor anca oturuyor haznede düşüyor.
Hep ağlıyor diş çıkarmadı babasını çok sevıyor babasını görünce yanıma gelmek istemıyor ağlıyor dışarıya atmam için yeterli bi sebep mi 😂❤️
Sizinkiler ne yapıyor hiç ?🐣💕
bir yaşında bizde de daha yürüme yok babası sağolsun uyandırdı tekrar geçmiyor uykuya🫣🤦🏼♀️🤯🤯
Ah şu babalar hicte yararları yoktur hep zarar😂😁
Benim kızım da 10 aylık ama şuan olaylara asla böyle ponçik yaklaşamıyorum. Kızım zindan etti bana hayatı çok ağlayan bi bebek çok çok uyku sıfır beslenme sıfır, hiç yerinde durmaz emekliyor her yeri döküyor saçıyor bir iş açıyor başına muhakkak , yıldım yani hayırlısıyla büyüse de geçse bu günler diyorum..
Mesela benim dışımda hiç kimse de durmaz asla babası bile yabancı görse ortalığı yıkar , hiç bir yere gidemiyorum uzun zamandır evde tıkıldım kaldım
Bizde 6 diş var ver 2şer 3er çıkartıyr gerisini sen düşün
Maşallah insan geriye dönüp bakınca bu günleri özler eminim benımkısınde tık yok
Diş cıkartıgı icin huysuzdur belkı benımkısınde tık yok daha
14.aydayız daha fena koşuyor ne varsa merak ediyor evdeki bütün prizleri açıp kapamaya bayiliyor simdi koltukları çıkmayı inmeyi keşfetti ev hep dağınık 😂
Masallah 🧿
Bizimkinde keşke öyle olsaydı hiç birsey yapmıyor sadece babasını seviyor 😁
Benimde evım dağnık olsaydı keşke
Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah 🙏
Bende 4 üne yaklaşmış bi prenses iki buçuğuna girecek bi kıllı oğlan var yatıp kalkıp şükür ediyorum 🥹🤲
Allah size bağışlasın anne olmak çok ama çok güzel bazen vicdan azabı çekiyorum
Amin hepimizin evlatları 🙏
Valla zamanı durdurabilseydim hiç böyle olmasını istemeden durdururdum
Kız oyle deme bu günleri özlersin bak
Kiz valla küçükken daha iyiydi yedir mamasını ver içsin yatsin şimdi oooooohhhhoooyyy akşama kadar arkamı donemiyorm
Ya bir de ben hamilelikten şüpheleniyorum iki çocukla ne yapacağım ben
Oov Allah yardımcın olsun bacım yakın yerinde honi bulundur lazım olcak desene yakında
1,502,915 soru
24,538,950 cevap
360,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın