Kızlar araba alacaktık eşim 2 3 ay sonra günden gelecek parayı beklerken elimizde ki parayı altına verelim 2 3 aya ne kadar değerlenirse artık o zaman araba alırız dedi gelecek gün parasıyla beraber, 7290 tlden almıştık gramları şimdi rahat 1000 lira düştü ne yapacaz ya elimizi neye atsak elimizde kalıyor ilk defa altın aldık elimizde patladı yükselir mi acaba yine
Bende yüksekten aldım ama çıktığı yeri unutmaz o yüzden panik olmuyorum
İnşallah ya biz baya çok aldık altını kaç yıllık birikim araba alacaktık şansımıza ya
Altının düşüşte kaldığı nerede görülmüş tabi ki yükselecek bizde 7. 500 den almıştık şimdi daha çok altın alma zamanı da işte para yok 😂
Kesinlikle ya bi 10 gün bekleseydik şimdi alırdık 10 gün önce almıştık şuan alacak para da yok 😂
Bendensin nasip temmuza kadar arttı arttı artmadı artık nasip diyeceğiz biz de
10 gün önce aldık bekleseydik şimdi alsaydık ne güzel olurdu ama nerden bilcez
70 gr bizim de
Maalesef bizde 7400 den aldık 2 gram geçen günlerde. baya düşmüş şimdi çocukların bayram harçlığıyla bi gram daha alıp kenara öyle az az atıcaz onlar adına. Bence baya yükselicek gibime geliyor sonra pek hayra alamet değil sanki
Ne 2 gramı biz 55 gram aldık 🥲
Ayyy o daha fenaymış o kadar paramız olsa muhtemelen bizde altına yatırırdık öyle düşünme nerden bilecektik ki olacağı varmış nasip
İşte yine kar etmeyelim kendi paramıza gelecek kadar yükselsin bize yeter diyoruz kaç yıllık birikimimiz
Çıkar bence yine kenarda dursun zararı yok sonuçta
İnşallah ya
Altın ilerleyen zamanlarda 10 bine kadar çıkacakmış canım
Hadi ya kesin biz sattıktan sonra yükselir 😂🥲
Eşim sabah sabah krize girdi büyük zarar gördük altında ama hayırlısı
Hiç deme bizde de durumlar aynı
Aynı dertten muzdaribiz. Araba için aldık ama altın düştü. Altın geldiği yeri unutma. Bu düşüşler piyasadaki zenginler için. Kilolarca alıp birden yukarı çekicekler. ABD dolar düştüğü için altını ged düşürdü haliyle. Ama İnşaAllah nisan gibi çıkmaya başlar
Baya baya düştü, ínş daha da düşer
Bende çeyreği 12.540 dan aldm Herşey nasip daha da düşer dye umut ediyorum
Allah korusun kız kaç yıllık birikimimiz arabamız yok araba alcaz diye aldık ana paramızı alacak kadar yükselsin yeter diyoruz artık büyük zarar ettik
Yıl sonuna kadar bekleyin daha da artacak büyük ihtimalle
Bu bı oyun çoğu kişi telaşlnp zarar ettik dye saticak
Geri yükselir ama
Kac lira olmuski
6200 6300 e kadar düşmüş görünüyor bazı sitelerde
Uzun sureli altin aldiysaniz bisey olmaz, geri yukselir diye dusunuyorum
5900 plmustu9gerı fırladı yukselır
Annem bugun 7 bine almis kuyumcudan
Altın 5900u gordu bugun
Şansa bak ben de çeyrek bozduracaktım neyse ki çok düşmemiş
Şans işte alalı 10 gün oldu aldığımız gibi düştü satarsak yükselir yine bizde ki de öyle bir şans
Ben yazın aldığım için zarar etmiyorum da ne kadar yüksek bozdurursam o kadar iyidi benim için kısmet meselesi artık
Aynen nasip inşallah yükselir
Her site farklı gösteriyor sen nerden baktın
Gümüş düştü paramız eridi 🥲 altın elbet çıkar
İnşallah altında gümüşte yükselir
İnşallah canısı
Bizdr oyleyiz 2 sene once altin bozduk 2 gun sonra yükseldi persembe gunu bilezik aldim 10 bin tl düştü bugun elimizi neye atsak kuruyor:)))
Altın uzun vadede yükselir mutlaka, şu an düşük olabilir ama bir sene içinde 9'ları bulur. Üzülmeyin
Sabırla beklerseniz zararınız olmaz yıl bitmeden sizi Kara bile geçirir altının düşük seviyede kalması mümkün değil
Bende bugün alacaktım altın sözde ama eşim göreve gitti bakalım akşama kadar yetişirse gidip alırız. Yoksa şansıma yarın patlar 🤣
Geçen yıl 3 bin küsür liradan bozdurduk yaklaşık 300 gramdan fazla altın araba aldık bu yıl sonu 8 bin lirayı gördü 1 yıl beklesek 1 milyonluk altın 2.5 milyon olacaktı ama nasip tabi bu işler bir hafta felan önce 7200 liradan aldık altın düştü bu sefer yani bu işten zarar ettim diye hesaplarsak hepimiz kafayı yeriz napalım bazen batar bazen çıkarız buna şükür 😁
Yükselir ya yine tavan yapıcaksın boşuna moralini bozma
Kumbaram da 7 bin dolmuştu bu sabah öğrenince kalkip açtım gidip aldim 6300 aldim. Ceyrek sordum 11 bin dedi.5 dk sonra eşim aradı dedi keşke yarim saat bekleseydin 6bin olacaktı dedim kısmet artık. Kuyumcular full insan di
22 mi 24 mu
22 aldim.1 gram
Altında rahmetli dedemin tansiyonu gibi bincikiyor bı düşüyor inşallah oda dedem gibi en son tansiyon düşüklüğünden olmez
Benimle 2 gramım var piyasaya takip etmekten bir hal oldum 🫣😂
Evet altın hiç bir zaman değer kaybetmez
Nisan ayında insallah yükseleceğini duydum heseyin hayırlısı.
1,502,884 soru
24,538,486 cevap
360,393 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın