Hayırlı günler hanımlar neler yapıyorsunuz bayram dönüşü var mı yorgunluk ☺️bana kimse gelmedi sadece dün görümcemler geldi akşam başka gelecek edecek kimsemiz yok biz küçüğüz biz gittik ama bayram öncesi koşturmacası bile yetiyor yorulmaya kimse gelmedi ama evimi dip bucak temziledim biraz kafam rahat etti 🤲çocuklarla kahvaltı yaptık şimdi kahvemi yudumluyorum siz neler yapıyorsunuz?❤️
bizdede bayramda 2 görümcem geldi diğeri gelemedi bebeği yogun bakımda onun yanında gecırdı bayramı
simdi kızımı uyuttum yemek ısıne baslıycam
Allahım acil şifalar versin inşallah 🤲🤲
Kolay gelsin canım benim yemeğim hazır şükür 🤲
inşallah inşallah 🙏
Afiyet olsun. Bana da sadece amcam gil kızı ve damadı geldi o kadar. Bizim sadece kurban bayramı yoğun ve kalabalık geçer. Bugün Güneş yüzü gördük çok şükür. Makine başında bekliyorum bitirsin de çamaşırları sereyim diye
Bakalım bize kurbanda da kimse gelmez Allah nasip ederse keseceğiz işim başımdan aşkın olur,zaten ☺️ ankarada da hava güzel bugün tam bahar havası 😍
Hayirli gunler cicegim banada kimse gelmedi ve ev aldi basini gitti sabah gidip aksam geldim cunku hep kardesim gelmisti uniden bize geldi bi ksc gun bizdeydi bayram sabahi enistesiyle namaza gittiler muhammedi de gondercektim de yagmur yagiyodu kalabslik olur bahcede falan kalirlar hastalanır diye vazgectim onlar geldi bi kahvalti yaptik annemler bize geldiler bayramlastik esim geceye gidecekti biz babanemlere gittik o yatti ordan kaynanama gectik ben orda kaldim masaAllah geleni gideni hic bitmedi aksam 8de kaynim getirdi eve beni bayilmisiz resmen 2inci gun biraz evi toparladim esim yine geceye gidecekti komsumu cagirdim kimsesi yok bayramlasacak diye cocuklar cocuk odasini perisan etmisler butun dolsp inmis sanirim bu konuda muhsmmedi egitme zamani gelmis cunku buhar makinasina kadar çıkarmışlar battaniyeler falan yerlerde onlarda gec gittiler yoplayamadim 3uncu gun esim geceden geldi uyumucam sizi goremiyorum dedi kahvalti yapalimda cikslim dedi sizin orda minicity varya oraya gittik bebege biraz alisveris yaptik onlari da attim cocuk odasina 😅 kaynanama gectik esim bayramlasmamisti yine gelenleri oldu 6 bucuk gibi kaynim muhammedi gimsaya goturelim dedi eve gelmemiz 9 oldu yorgunluktan ayaklarim agridi sabah muhammed burnum kaniyo diye kalkti esim ise uyanamadi derken benim uyku gitti 6dan beri ayaktayim cocuk odasins ayar cektim biraz oyuncaklara kutu aldim dolaptan ciksin diye 2 cocuga dolap anca yeter cunku oyuncaklari yerlestirdim de dolabi duzenliyodum uyku nastirdi simdi zibarcam birazcik sonra yaparim aman
Oy bacım yorulmuş ya hamile halinle senin için zor olmuştur bayağı 😟 benimde evim zorla 2.gün toplandı çocukara oda yaptım ordaki eşyaları eve dağıttım mutfağa difriz koydum alan daraldı bayağı ama ihtiyaçta vardı mutfağın bir kısmında halı yok oraya almam lazım yada evden bişi uydururum bakalım ama uzun zamandır en temiz hali oldu evin sadexe difriz aşırı ortada taşınıyor gibi duruyor onu ne yapcam bilmiyorum halıyı çözerimde taşınıyoe gibi görüntüden nasıl kurtulurz bilmiyorum 😅 eşimin hiç izni yoktu bu bayram dün gececiydi sabahtan tetzrsinr gittik o kadar zaten 1.gün öğlenciydi sabahtan anneme gittik 2 kapı gezdik yani. Evet bacım düzene sok evi yarın öbürgün ağırlaşırsan hiç yapamazsın. İyi uykular 🤲🤲❤️
Kiz disardayken keyfim yerindeydi eve gelince yorgunlugumu anladim ama ev cok kotu olmjs cocuk odasi cok fenaydi yeni bitti sayilir daha supuremedim bile bacim gormek lazim cok mu kotu duruyo baska yerin yok mu koyacak yakin olaydim oraya da cekerdik bi ayar gecen komsu cpcuk odasi yapcam evin musait degil napcam bilmiyorum dedi onun evini esyalarini biliyorum ya soyle yapsan diye fikjr verdim kocasiyla kavga etmis kalk yapcaz diye 😅😅 guvenlik isi rezillik gercekten ozel sektor daha beter biz daha cok cekeriz bacim esime bayramin 1inci gununden itibaret 6 gun gunduz yazmislar 12 saatten sinirlendim ara dedim ya duzeltsinler ya da cik isten ilerde ikinci olunca hic cikamazsin diye oylelikle son gunu ayarladilar yoksa o da ful calisacakti
Bacim cocugun ust basi tamam yatak yorgan battaniye hepsi tamam kasik biberon falanda aldim tirnak makasina kadar hazir suan bi banyo havlusu unutmusum canta bebek arabasi alcam mama falan onlarinda acelesi yok koltuklara halilara ortu alayim diyorum onumuzdeki ay onu yapcam sonraki ay da kendima gecelik falan alirim dedim hastane icin muhammedin yazliklarini alirim baska herseyim tamam 7inci ayi bitirdikten sonra temizlik yapcam annemle kaynanami cagirayim da biri camlari biri duvarlari silsin biri mutfak dolaplarini biri mobilyalarin altini ustunu silsin bende banyo wc yikar yemek yaparim ondan sonra da herseyimi temizce sererim dedim hastane cantami da komsumla yapcaz ben yikar kuruturum o da utuler yerlestiririz Allahin izniyle inşallah hersey planladigim gibi olur 20 haftalik olduk vakit daraliyo
Benimde komşum gelsin sağolsun onla yaptık düzeni ama olmadı normalde o da düzenler bayağı rahatlatır ama bu sefer o da işin içinden çıkamadı ev küçük eşya çok o yüzden ortada kaldı herşey bakalım nasip olursa çıkma fikri var ya zaten idare edeceğim biraz Allah büyüktür🤲
Çekeriz bacım biz benim eşim amir oldu hala aynı gece gündüz farketmiyor standart aynı çalışıyor. Aman işsiz kalmasın bacım işini ayarlasın da öyle çıksın.
Aman maşallah kuzuma eşyaları yerleştikçe heyecan basar insanı ☺️sağlıkla gelsin inşallah 🤲❤️
İyi yardım ederlerse rahat edersin bacım insanın hiç bişi yapası gelmiyor o zamana görüşürsek bende gelirim destek olurum biter hemen bacı🤲
Kuzenimle sen aynısın o da ağustosta doğum yapacak 20 haftalık ☺️☺️
Aman herseyin hayirlisi be gulum 🤭
Amin bacım 🤲❤️❤️
Afiyet olsun canım 🥰💕 Şükür benimde evim temiz ilk iki gün evde değildik hep kaynana görümcelerdeydik şimdi de onlar gelecek yani sıkıci hep sevmedikleri mi gördüm 😒
Teşekkür ederim canım❤️hahah senin kaynana sıkıntılı Allah yardımcın olsun 😅
Yorucu bir bayram geçirdim dün gece eve geldim
Hiç birşey yapmadım bugün de sadece bulaşıkları topladım makineye çamaşır attım birazdan kendime kahve yapacağım
Latte artın çok güzel olmuş ❤️
Aman yapma boşver dinlen bacım sağlık daha önemli 🤲 teşekkür ederim canım ❤️❤️
Bizde bı neneye bıde kaynana gıttık gelen olmadı kızımı aldım dıaarı cıktık sımdı afıyet olsun sanada ❤️
Çok gezmekte pertini çıkarıyor insanın az olunca da buruk hissediyor insan 🥹 teşekkür ederim canım sizede afiyet olsun ❤️
Afiyet olsun 🌸 zaten olmayan bayramın, olmayan yorgunluğu ile, klasik bir pazartesi gününü yaşıyoruz🤗 Ben de şu tatlıları bir kahve ile gömüp, işlerimi halledeceğim inşallah.
Kurabiye çok güzel duruyor ama ya tadı nasıldı 😄 birde tarifi varmı ☺️
Tat olarak badem ya da Antep fıstığı kullanabilirsin. Fakat içerisine '' fleur d'oranger '' portakal çiçeği sıvısı diye bir şey de giriyor. Asıl tadı o veriyor. Fas a ait bir kurabiye. Fransızca yazıyor ama sana çeviri yaparım. Bu portakal çiçeğini de anca aktarda belki bulursun ama çok sanmıyorum. Onun yerine başka bir tat da kullabilirsin belki 🤷🏻♀️
https://youtu.be/FCP-3szGIF8?si=dHIwp-b06rTo5ns0
Burada da başka bir örneği var.
Yurdışındaydın değil mi sen öyle de zor olur ya 🥹🥹 afiyet olsun evet kurabiye çok güzel duruyor acıbademin küçüğü gibi
@yumurtabitmis tarif için çok teşekkür ederim deneyeceğim 😊
Olmayan misafir sonrası temizligimizi yaptık😄😄yine bende ayni şekilde benimki hala bitmedi ama kendime resmen iş çıkarıyorum ya hiç iş yapmayan Suriyeli kadınlar gibi sadece kendime özen göstermek hayatımı o sekidle idma ettirmek istiyorum artık😂 birazdan ödül kahvemi yapicak canım kendim😄
Hahah işögüç bitmez bende kendime hiç bakım yapamıyorum ama yapacağım ev işlerim düzene girsinde kendimi çok ihmal ettim psikolojimi toplamam lazım artık 🤭🤲 afiyet olsun bacım ❤️
Teşekkür ederim 😄☺️
Bayram dönüşü anlık deyince bir an kirli sepetini atacan sandım 😅 benim taşmış bir haldeydi dün akşam şükür akşamdan beri Ata Ata azaldı
Bayram çok yoğun geçti gelenler gidenler bende gececi kalanlar. Köy ziyaretleri. Çok yorucu ama güzel
Ahahha yok benim 2 3 parça var kirlide benim bayram temizliği 2.gün bittiği için çamaşır kalmadı 😅 aslında doluydu taşmış çamaşır odasında yerlerdeydi perde yatak halılar derken ihmal etmiştim ama sonrs hemen hallettim kurutma makinesi var acayip işimi görüyor dağ gibi olsa bile 3 4 postada bitiyor şükür 🤲🤲
Ay ben uzun zamandır öyle yoğun bayram görmüyorum içimde ukte resmen, yaşlı gibi oldum nerde o eski bayramlar diye😅🥹
Bende bayrama sıfır kirli çamaşırla girdiydim 6 kişi 3 gün bayramda hallettik. Bide y
Görümcemgil kalınca yatıya nevresimler havlular felan doldu kaldı
Ay evet yatıya gelen oldumu yıkanacak bitmiyor ☺️kolay gelsin bacım ❤️
Bayram ve regl'de üstüne gelince sabahtan beri yatmaya çalıştım çocuklar izin verdiği kadar aklıma kalkıp şu an yemek pişiripr temizlik yapacağım mecbur
Geçmiş olsun canım zor olmuştur. Benim yemeğim hazır şükür sadece ısıtacam 🤲🤲
Bana da birkaç kişi tek geldi annemlerin evine maşallah en az 100 kişi geldi bu bayram ❤️🤣
Benim ablam Malatyada orda da misafir hiç bitmez 😅❤️❤️
Bizimkiler de Bursada canım ama akraba çok maşallah 😁
Maşallah maşallah olmayınca da insan arıyor ☺️
1,502,910 soru
24,538,870 cevap
360,404 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın