Ayak topuklarim havalar ısınınca kuruyup çatlıyor. Bizim buranın havası kuru. Kışın da kuru sertleşiyor ama havalar ısınmaya başlayınca çatlıyor. Bu sefer topuklarim ağrıyor basamiyorum üstüne. Hatta bazen çatlak olan yerler kanıyor. Bunun için doktora gidersem bir şey yaparlar mı? Bir de hangi bölüme gitmem lazım bunun için?
Krem veriyorlar Dr bana vazelin önermişti her akşam ayaklarını hafif ıslatıp surersen daha faydalı oluyor.
Vazelin de bir süre karartiyor teni. Ellerim de ayni sekil kuruyordu vazelin kullanıyordum karartiyordu.
Bunun icin coraplar var kremi sürüp giyip öyle uyuyorsun baya yumuşatıyornus
Var canım sadece anlık yumuşama yapıyordu. Törpü, çorap, topuk nemlendirici var ama sürüyorum iyi 1 2 saat sonra yine ayni
Önce her gece topuk törpüsü kullan ardından vazelin sür ve streç ile topuklarını sar öyle uyu farkı göreceksin düzenli kullanımda doktor için bilgim yok cildiye olabilir
Törpü başlarda iyi sonradan daha kötü yapıyor aynen öyle yaptım çok pişmanım cilt fazla oynanmaya gelmiyor tecrübe ile sabit.
Var canım kullandım ilk zamanlar evet güzel yapıyordu. Çorap da var silikon. Topuk nemlendiri ve törpü var ama anlık yumuşama oluyor sonra yine başa dönüyor
Düzenli kullanım önemli burada ben kuru törpüleme yapıyordum birkaç gün sonra çatlaklar tamamen gitti ama sizinki belki çok derin onu bilmiyorum
Bende kuru yaptım çok kötü oldu belki bana iyi gelmeyen size iyi geldi olabilir fikrini belirttim bende konu sahibi aklına hangisi yatarsa onun yapar artık.
Podologa gitmen lazım canım, geçmiş olsun
ayak bakım maskeleri var onlardan kullan ve sık sık nemlendir
Sürekli nemlendiririm. Hatta silikon çoraplarım var. Gece ayaklarıma topuk nemlendirici sürer giyerim öyle yatarım. Ama yine ayni
Vazelin sür akşamdan çorap giy yat bencboyle çözüm buldum her vazelin değil ama bazıları içeriği temiz değil kararma yapıyor
Evet aynen kararma yapıyor. Hangisini almalıyım.
Tek çözüm üreli krem
O ne canım. İlk defa duyuyorum.
Eczanede bulabilirsin üre içerikli kremler var. Düzenli olarak onları kullan dua edersin öyle diyeyim 😂
Hadi ya. Bir sorayım bakayım. Reçetesiz alınır değil mi?
Bir de şu markayı al dediğin bir krem var mı?
Ayak peeling i denedinmi.tuzlu olandan
Hayır. Nerede bulurum. Sadece topuk nemlendirici var.
Homm bitkisel el ayak peeling i var . Ben memnunum ondan
Bide yeni çıkmış şarjlı ayak törpüsü var
1,502,977 soru
24,539,640 cevap
360,456 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın