0 oy
134 göst.
önce Diğer kategorisinde (19,286 puan) tarafından

Ayak topuklarim havalar ısınınca kuruyup çatlıyor. Bizim buranın havası kuru. Kışın da kuru sertleşiyor ama havalar ısınmaya başlayınca çatlıyor. Bu sefer topuklarim ağrıyor basamiyorum üstüne. Hatta bazen çatlak olan yerler kanıyor. Bunun için doktora gidersem bir şey yaparlar mı? Bir de hangi bölüme gitmem lazım bunun için?

8 Cevaplar

0 oy
önce (80 puan) tarafından

Krem veriyorlar Dr bana vazelin önermişti her akşam ayaklarını hafif ıslatıp surersen daha faydalı oluyor.

önce (19,286 puan) tarafından

Vazelin de bir süre karartiyor teni. Ellerim de ayni sekil kuruyordu vazelin kullanıyordum karartiyordu.

-Reklam-
0 oy
önce (5,415 puan) tarafından

Bunun icin coraplar var kremi sürüp giyip öyle uyuyorsun baya yumuşatıyornus 

Var canım sadece anlık yumuşama yapıyordu. Törpü, çorap, topuk nemlendirici var ama sürüyorum iyi 1 2 saat sonra yine ayni 

0 oy
önce (4,043 puan) tarafından

Önce her gece topuk törpüsü kullan ardından vazelin sür ve streç ile topuklarını sar öyle uyu farkı göreceksin düzenli kullanımda doktor için bilgim yok cildiye olabilir 

Törpü başlarda iyi sonradan daha kötü yapıyor aynen öyle yaptım çok pişmanım cilt fazla oynanmaya gelmiyor tecrübe ile sabit.

Var canım kullandım ilk zamanlar evet güzel yapıyordu. Çorap da var silikon. Topuk nemlendiri ve törpü var ama anlık yumuşama oluyor sonra yine başa dönüyor 

önce (4,043 puan) tarafından

Düzenli kullanım önemli burada ben kuru törpüleme yapıyordum birkaç gün sonra çatlaklar tamamen gitti ama sizinki belki çok derin onu bilmiyorum 

Bende kuru yaptım çok kötü oldu belki bana iyi gelmeyen size iyi geldi olabilir fikrini belirttim bende konu sahibi aklına hangisi yatarsa onun yapar artık.

0 oy
önce (15,614 puan) tarafından

Podologa gitmen lazım canım, geçmiş olsun 

0 oy
önce (10,746 puan) tarafından

ayak bakım maskeleri var onlardan kullan ve sık sık nemlendir

Sürekli nemlendiririm. Hatta silikon çoraplarım var. Gece ayaklarıma topuk nemlendirici sürer giyerim öyle yatarım. Ama yine ayni

0 oy
önce (2,021 puan) tarafından

Vazelin sür akşamdan çorap giy yat bencboyle çözüm buldum her vazelin değil ama bazıları içeriği temiz değil kararma yapıyor 

Evet aynen kararma yapıyor. Hangisini almalıyım.

0 oy
önce (220 puan) tarafından

Tek çözüm üreli krem

O ne canım. İlk defa duyuyorum.

önce (220 puan) tarafından

Eczanede bulabilirsin üre içerikli kremler var. Düzenli olarak onları kullan dua edersin öyle diyeyim 😂

Hadi ya. Bir sorayım bakayım. Reçetesiz alınır değil mi?

Bir de şu markayı al dediğin bir krem var mı?

0 oy
önce (7,120 puan) tarafından

Ayak peeling i denedinmi.tuzlu olandan

Hayır. Nerede bulurum. Sadece topuk nemlendirici var.

önce (7,120 puan) tarafından

Homm bitkisel el ayak peeling i var . Ben memnunum ondan

Bide yeni çıkmış şarjlı ayak törpüsü var

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 201 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
24 Ekim 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,455 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 269 göst.
+1 oy
0 cevap 71 göst.

Kategoriler

1,502,977 soru

24,539,640 cevap

360,456 kullanıcı

...