Kzlar saat 3 ten beri hastanedeydik 5 te geldik eve bu seferde bebek hasta bu ikinci kez krup oluşu hava verdiler ilaç verdiler başka ilaçlarda yazdılar geldik bu nebicim illet hastalik çok yoruldum ben artık ats öksürük nefes alamama vs bayram gunu bile hastanede olmak çok kotu bide ben size bişey sorayim doktor dolven yazmıştı ama eczane pedifen vermiş ikisi ayni dimi bide antibiyotiğimiz var
Aynıdır. Hepsi ibuprofen cinsinden.
Çocuklar için Rabbim şifalarını versin ama biliyormusun böyle giderse senin eski halin tekrarlanacak. Zor evet ama sakin kalmaya çalış ve o eşinin ağzını güzelce kapat. Kimse çocuğu hasta olsun istemez. Oğlumun ana okuluna başladğı sene ikizlerimde perişan oldu. Ad soy adda uzun. Hastanede Osmanlı hanedanı gibi seslenirlerdi. Randevular peşpeşeydi hep. Zamanla geçmedi ama azaldı. Sen iyi olmazsan çocukların hiç iyi olmaz. Uçakta nasıl önce anne maske takar,sonra çocuğa takarsa,normal hayatta öyle. Bazen ağlamaya fırsatım olmazdı. Bi yandan ağlar bi yandan yerdim. Geçiyor zaman.. Sen kendini sakin tutmaya çalış. Rabbim yardımcın olsun
Amiinnn Allah razı olsun inşallah o eski günlere geri dönmek istemiyorum beni hatirliyorsun ne güzel. Çok sağol canm yazdıkların ucin
İnşAllah. Rabbim şifanızı versin 🤲🏻
Geçmiş olsun bizde öyleyiz bronsitimiz var öksürüğe ihlamur içir yaşı küçük değilse iyi geliyor nane limon veya elma portakal mandalina vs gibi meyvalari kaynat içir iyi geliyor bende bıktım havasını düzenli ver korkma benik 2 buçuk yaş kıza dolvem ve pedifen aynı anda verildi ikisini de iciriyorum ateş 40 olunca
Çok sağol canm sizede çok geçmiş olsun
Seni çok iyi anlıyorum 2. Çocuğum öyle benim alerjik Bir çocuk oda krup sık oluyor Rabbım uzun ömür versin şifa versin zor ama bir şekilde geçiyor öyle krup olduğunda havlama hırlama sesi duyarsınız ciğerlerden o zaman ya balkona çıkarın yada buzluğu açın kafasını oraya yaklaştırın bizede doktorumz söylemişti.. allahım tez zamanda şifa versin inşallah
Allah razı olsun canm bunu doktor bizede söylemişti ama unutmuştum iyikide hatrlattin
Muadili vermiştir ama ben olsam orjinal hem tercih ederimdim
atesi yoksa kullanma ates dusuruculeri 7.5 yasinda kizim 4 yildir krubu cekiyoruz acile gidip soğuk buhar verdirin ve evde mutlaka hava makineniz olsun
5 yaşında bitiyor diyorlar kurup için sizin hala devam mı ediyor
Çok sağol ikbalim 2 çocuğumda simd krup maalesf ateş de oldu bizde accilde hava verdiler yarim saat falan sonra bişey icirdiler ilacda yazdılar hava makinemiz yok ama alicaz
ela ,3 yaslarindaydi basladi bizim suan azaldi ama bitmedi ayda bir kez hemen hemen acil yolu asindiriyoruz öncesinde surekli kruptu kışın oluyor ve bilmeden onfe antibiyotik yaziyordu doktorlar antibiyotik kullanilmiyormus krupta
elanin ev tozu ve kediye alerjidi var ama kalabalik ortama girsin kossun terlesin hemen tikaniyo
normalde de aşırı terliyo ve öksürük sesi sanki karda yatmis gibi her duyan cigerleri dolmus karda mi yatti zencefil bal ver diye tarif veriyor onlar ise yaramiyor ki soğuk buhar ve hava baska çözümü yok
Kurup için mecbur hava makinası almalısınız
Hava makinamız yok ama alicaz eve
Alın krup için de doktor ilaç yazıyor Hemen veriyorsun geçiyor Bir ara oğlum oldu hava makinası aldık rahatladık
Hastanede duzelene kadar verdiler hava bide ventolin yazıldı büyük çocuğuma ama onun şurubu var diye ventolin şurup veriyoruz
Evet ventolin havanın içine koyuyorsun
Çok geçmiş olsun
Çok mu. Terliyorlar evin içinde ve gece yatarken
Biri 6 yaşında okula başladı bu yıl ama okula başlamadan önce ve Kasım'da doğum yaptım ozaman kaynanamlara bıraktım orda hastalandı gidiş o gidiş ondan sonra hep hasta tam 16 aydr hastalikla uğraşıyor ev doğalgaz şimdi 22 derece mesela ama evim küçük mutfak salon bir arada yemek falan pişiyor o sırada cam açıyorum yani nerde yanls var bilmiyorum okulda mı kapiyor ne bide bere takmıyor arabyla gidiyor ama inince o soğukta yağmurda yürüyor soğuk yiyor öyle gece üstlerini sürekli ortiyorum ama açıyorlar sürekli yinede bide evim çatı katı sabaha doğru daha serin
Canım yaklaşık 1aydır çocuklarda geçmeyen girıp öksürük tam bitti diyoruz tekrarlıyor kaç defa hastaneye götürdüm iki defa tek serum verdiler gitigimizde ilaçlarınızı kullanın diyo doktor
Yaklaşık 16 Ayşe hep böyle hastalar bazen grip öksürük bir kaç kez ağır şekilde influenza gecrdiler şimdide bu krup bu da bere bisye nefes alamıyor çocuklar öksürükte köpek havlamasi gibi bebek bugün kucağıma yapıyor habire ağlıyor mesela
Öksürük girip mahvetti çocukları nefes alamıyorlar sürekli burunlarını açıyorum iki dk sonra aynı doluyor sanki hiç açmamısım gibi valla napıcaz bilmiyorum iğleşmek bilmiyorlar kaç defa hastaneye götürdük sağlık ocağına götürdük
Artık doktor dedi ilaç ver sürekli hetirmene gerek yok ikinci girup ılavı veriyor ve oda az kaldı ıkıngüne oda biticek artık veriyim mi bilmiyorum
1,502,755 soru
24,536,820 cevap
360,287 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın