Herkese hayırlı bayramlar ben çifte bayram yaşıyorum 17gün gecikme ile bugün test yaptım saniyede 2 çizgi çıktı hamileyimm
1 senedir korunmayan ben hamile kalmışım 3. Bebeğimiz yolda Allah isteyen herkese nasip etsin
Yaaaa🥹
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bayram sürprizi olmuş Miray 😍
Ya sorma bayramı beklemiş gerçekten öyle sağol canım teşekkür ederim 🌸❤️
Hayırlı olsun gülüm
Allah razı olsun sağol
Yaaa maşallah hayırlı olsun sağ salim kavuşursunuz inşallah 🙂↔️Hamilelerin duası kabul olur der büyüklerimiz bizde bir kaç aydır düşünüyoruz 2. Nasip olsun sağlıkla inşallah dua eder misiniz
Etmez miyim Rabbım en yakın zamanda sizede nasip etsin Allah'm sizide sevindirsin aminnnnn
Amin Allah razı olsun 🤲🏻🌹
Yaaaa🥰🥰🥰rabbim kucağına da almayı nasip etsin
Bizim bayramimiz bugünlük evde yarın bakalimmm
Çok teşekkür ederim tekrardan hayırlı bayramlar
Hayırlı olsun darısı başıma
Rabbım sanada nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun benim bayram kötü geçiyor kızım hasta hastaneden çıktık evde toplamaya çalışıyorum sürekli ishal kusma olduğu icin kiyafetler çarşaflar cok kirleniyor makine surekli yıkıyor havada yağmur soğuk evde kurutmaya çalışıyorum kimseyi aramadim gelen giden de yok bayram degil yani normal bir gün
Çok geçmiş olsunnnn
Kız ben 17 günde 10 kere test yapıp 7 kere kan verirdim 😂
Ben geçen ayda geciktim 25 gün negatifti 1 senedir korunmuyorum negatifti o yüzden teste elim gitmiyordu bugün yapınca şaşırdım hala şaşkınım
Allah'ım affetsin hiç güzel geçmiyor
Niye canım
Kimseye gitmedim evde oturuyorum
Hayırlı olsun hayirli güzel bayramlar once gezdik eve geldik kalabalik bi misafirim geldi onlari agirladik daha cok ev var gezicez bugün
Teşekkürler
Hayırlı olsun Allah sağlık sıhhat versin bizde napalım gurbet işte yanlızlık çocuklar şekere geliyor biraz yanlızlığımız gidiyor kafa dağıtmak içinde temizlik
Amin sağol
Hayirli evlat olsun canim bizde yogun valla yeni girdim eve esim geceye gidecekti o gitmedi bi yere aksamdan kardesim bizdeydi sabah esimle kardesim bayram namazina gittiler geldiklerinde bi kahvalti yaptik babamlad da dukkandalarmis esim hic bos kalmiyo diye bizde bayramlasalim demistik onlar geldiler bizde bayramlastik sonra ben cocugu aldim babamlarla babanemlere gectim baya orda oturduk amcamlarda ordaydi ordan kayinvalidemlere gectik ben kaldim annemler gitti bu sefer kayinvalidemin misafirleri geldi gorumcesinin kizlari kocalari cocuklari onlar gitti amca geldi karisi ogluyla onlarda gidince eve geldim artik basim agriyacak gibi oldu kayniminda bu tarafta isi varmis beni de at eve dedim cocugu yatiriyorum simdi dolu dolu geciyo hamdolsun yarim bosuz bizde
Valla tebrik ediyorum sevinmenize 3. Çocuğa hemde nasıl.zaman kalıyor size 1 tane bile yetiyor adama onu yap bunu yap zaman bitmis
Ben sizin yorumlarınızı okuyorum neden hep böyle çiğ ?
Seviniyorum çünkü Rabbım verdi Allah nasip etti ondan gelen her hediyeye mucizeye şükürler olsun.. sizlerde diğer arkadaşlar gibi güzel bir mesaj yazabilirdiniz sağlıkla doğsun gibi neyse :))
Evet zor oluyor olacakta ama Rabbım güç kuvvet versin 1 çocuğa 2 çocuğa baktığım gibi yeni gelicek o güzel hediyeme nefesime de bakarım yeter ki sağlığım yerinde olsun bana her açıdan el kol olan eşim var zorluk çekmem bunada inanıyorum
Allah yardimcin olsun benim gözümde buyuyor herelde yasimdann dolayida kafam kaldırmaz gibi ben biraz gezmeyi tozmayi seven biriyim 1 çocukla heryere gidebiliyorum 2 hadi zorlar birini babası alsa birini ben 3 beni aşar hayat çocuk bakmak için gelmedim allah her doğan çocuğa tabikide rizik veriyor allah her isteyene düzine düzine versin benim.kafa başka çalışıyor işte bu çiğ konuşma değilde hayatin kısa olması ve benimde o hayatın içinde yer almak istemem
1,502,836 soru
24,537,816 cevap
360,348 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın