0 oy
385 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,181 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bu herseyi ben yaparım ederim diyen kadınlar varya ha işte onlardan biride benim..

Surda iki kelimeye ağlayıp ağlayıp durmayın valla dengem kaçıyor.. 

Benim kocam rahatsız biraz doktor illa yatsın dedi hastanede yatiyor tek günde 3 serum var sadece hotel rahatliginda  hastane paşamin keyfi yerinde sen halledersin koçum deyip gonderiyor😳

Bugün bende koşturup durayım kaynanamda rahatsız qldim çocuğu kuaföre kendi işimi hallettim orda oğlanı götürdüm erkek berberine saçları az kestirdim ordan kocaya ziyaret orda avm işi çocuğa kiyafet hadi kendime alayim derken gündüz 1 de çıktığım evden gece 11 eve girdik..

Yalniz evin köşesinede dönerken biryere ya vurdum ya tekeri surttum birsey oldu karanlıkta uğraşamayacağım ne oldu al sana aslan karın diyeceğim yarin 😁

Benim gibi kadınlara selam olsun 😊

12 Cevaplar

+1 oy
önce (494 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Çok geçmiş olsun Benimde temizlik son güne kaldı çamaşır makinem haldır haldır çalışıyor oda yırttı kendini benim gibi vallaha bittim yarın da son gün silip süpürmesi kaldı sadece oda oğlan bırakırsa tabi sabah başlayıp akşam 6 gibi anca bitiriyorum 2 3 çocuklu hanımlar nasıl temzilik yapıyor aklım almıyor 1 tanesiyle cebelleşiyorum yani uzun lafın kısası bitkinim😰 

önce (7,181 puan) tarafından
+1

Valla makinalar hep çalışıiyor yarın benimde ev işlerim var yıkacaklar var varda var yani bitmiyor  

-Reklam-
0 oy
önce (2,817 puan) tarafından

Ne olursa olsun önce kendini kendin düşüneceksin canım. Bazı şeyleri de akışına bırak olmazsa olmasın be gülüm canının kıymetini bil 

Öylede birseylerinde yapilmasi lazım bende böyle olacaksa o iş olacak kavramı var yorulmadan yapiyorum  neyse bütçede böyle bitti allah sağlığını bozmasin

0 oy
önce (2,296 puan) tarafından

Gecmiş olsun canım Allahım kolaylık versin İnşAllah 😊🤲

+1

Aminn inşallah yapıyorum elimden geldiği kadar

0 oy
önce (576 puan) tarafından

çok zor hersey kadınlara bırakılıyor sonrada biz erkeğiz diye geçiniyorlar hanı nerde erkeklıgın bı camı kadın sılıyorsa erkek elınden tutmuyorsa orda senın erkeklıgın soner bi kere 6 kişi yasanılan bı evdede ev ısı tek bı kısıye bırakılmamalı günahtır bunun vebalını nasıl öderler acaba merak ediyorum 

önce (2,022 puan) tarafından

Vebali düşünen erkek bu dünyada karısının kıymetini bilir en başta 🤔Mutlu anne mutlu çocuk demek bana göre 

Ya benim ki yapıyordu ihtiyacım olduğunda ssuan yok hastalık birseyde diyemiyorum tek başına uğraşıyorum 

önce (576 puan) tarafından

bilmiyorki iftardan sonra dedimki sen cocuga bak bende kalan ıslerı bıtırıyım dedim odaya gıttım cocuk aglıyor görcen ana ogul karsı karsıya gecmıs uyumuslar ne guzel dunya umursama yok bırsey yok

gecmiş olsun canım sende kendını fazla zorlama detayına gırme esın varken beraber gırersınız 

önce (2,022 puan) tarafından

Allah şifa versin 

0 oy
önce (421 puan) tarafından

Hayat müşterek şekerim bugün sen yarın o 🥰

😂😂 oyle kadin yoruluyor belli yerde şuanda yapacak birsey yok

0 oy
önce (2,001 puan) tarafından

Sonra da çalışıyoruz yoruluyoruz eve ekmek getiriyoruz oluyor . Biz hiç bir şey yapmiyormusuz gibi

0 oy
önce (16,632 puan) tarafından

İşte yiğit oğlan doğurur cepheye mermi taşır dedikleri hanımlar biziz. Guya ara tatil benim tatil daha başlayamadı ne hikmetse 

0 oy
önce (10,700 puan) tarafından

konu her ne olursa olsun bir kadın her işini kendi halledebilmeli. tabii ki evlilikte eşler birbirne yardımcı olmalı ama insanlık hali başımıza her an her şey gelebilir.

bazen görüyorum, çocuğu hasta, e kocam evde yok çocuğu nasıl hastaneye götüreceğim falan diyorlar delleniyorum. 

ha bunun sebebi de maalesef önce aile yetiştirmesi sonra da koca baskısı ama kişi de biraz kendini geliştirebilmeli. 

biz bu konuda biraz zayıfız ablamlarla. çünkü her işimizi babam hallediyordu. o yüzden üniversiteye geldiğimizde afalladık, ne yapacağımızı şaşırdık. isteyen öğreniyor ben de okurken öğrendim başımın çaresine bakmayı.

o yüzden her kadın başının çaresine bakmayı öğrenecek sonra evlenecek haliyle ona göre de çocuk yetiştirecek.

size de çoook geçmiş olsun. 

ileride atlas bey, benim annem çok güçlü kadındı diyebilecek ne kadar güzel bir iltifattır bu

Yani bizde yarı erkek olduk bir ismi var ben hallederim oraya biraya giderim kimseye minnet edemiyorum

@honkiponkitoninok evet biz biraz böyle küçüklükten kendi işimizi halledersin çalışırdık babam herseyi yapar ama güçlü kalmayı öğrendik  ben şahsen hasta olup eşini bekleme tataftari değilim yoksa halladerim  qtlqs o konuda şanslı bencede annesi güçlü bir kadin😊❤

küçük yerlerde sanırım bu baskı biraz daha çok. babam, anneme de benzer şekilde davranmış bazen anneme diyorum sn nasıl üniversite okudun bi de yetmedi çalıştın. şimdi evden nasıl çıkacam ben diyorsun diye çok kızıyorum anneme. 

eşime bakıyorum, hadi o erkek neyse görümceme bakıyorum her şeyini kendi halledebiliyor. şimdi bu bayram tek başına Yunanistana gitti, kendi kafasına göre gezecek. ben olsam illa yanımda biri olsun diye beklerdim. 

eşime anlatıyorum kendi büyüme tarzımı, sakın diyorum kızımın önüne her şeyi serme, hazıra alışmasın. bilsin yanındayız ama halletsin her işini. 

dünyanın binbir türlü hali var. çocuklar bizsiz hayatta kalabilmeli. 

Valla ben istiyorumki oğlum özgür olsun gezsin kendi başına ayakta kalmayı öğrensin kayinvalidem bile tek başına hollandaya gitti umreye gitti inana köyde kendi evinde kalıyor annesinin odun patlar kimse yok tek kalıyor o kadar kalamayabilirim ama işimi halalderim ekmek almayı bilmeyenler var

herkes bilecek vallahi. 

ha bazen kadın her işini görüyor diye erkekler de bu sefer hiçbir şey yapmıyor. ona da aşırı uyu.z oluyorum. 

arkadaşım böyle, çocukların bütün bakımı onda, çocukları okula götürür, kursa götürür, alışverişi yapar, ev işi, yemeği yapar, hastaneye gider yetmez eşini de işe bırakır, eşi bazen üşenir motorla işe gitmeye 🤦🏼‍♀️

adam ne yapıyor bi işe gidip geliyor, horul horul uyuyor sonra🤦🏼‍♀️ yani bu koca evde hiç olmasa daha hayırlı

birinde birlikteyiz, akşama eşiyle planları var. adam aradı diyor ki ben akşam balığa gidecem, sosyalleşmem lazım. o an arkadaşımı gaza getirmedim ama elimden gelse adama ben telefon açıp sayıp sövecem.

işin özü herkes  her şeyi bilecek ama birlikte yaşamın getirdiği yardımlaşmaya da dikkat edecek. 

önce (4,348 puan) tarafından

Bu yuzden ben kızı bebeklıgınden beri arkasında durdum ellemedım ve boylede devam edıyor gecen beledıye festıval duzenlemıs sısme kaykay zıpzıp var sıraya gırdık kızıma dedım hadı gıt gıtmıyor herkes hırcın sekılde hızlı cıktıgı ıcın korkuyor bende ona ya cıkarsın ya sende onlar gıbı olup eglenırsın dedım dedıgımı yaptı baktı yapabılıyor ben soylemeden hemen anne bak cıktım benı ızle dıyor arkadasında baya kendını herkul yapmış adama karşı o kadarda olmaz ki herseyın bı sınırı var dedıgın gibi

0 oy
önce (1,032 puan) tarafından

Benimde canım cikti iki gündür ya bide daha tatli yapicam misafir cok gelir diye aksama misafirimde var daha yemek yapilicak lavaboyu yikanicak ama büyük kısmı bitti şükür bide cok korttum bugun hala ellerim titriyo dış kapinin onunu temizlerken akrep cikti çığlık attim ya

Allah bilir esinde ne var bunlar ismi.diyordur😁 Bende akrepten korkarım o tek olmayabilir kapının önünü ilaçla derim

önce (1,032 puan) tarafından

Evet ilaclama yapilicak bayramdan sonra normalde soguk kanliyim ama birden görünce iyi korktum 

0 oy
önce (7,111 puan) tarafından

Bir kadın ne olursa olsun araba sürmeyi bilmeli . Ehliyet cebinde olmalı 

Bende bikere eşim gözünü açamayacak derecede hastalandı arabanın arkasına yattı acile götürdüm ordan yatışını yaptırdım kızım kreşteydi onu almaya gittim bu arada yanımda 2 çocuğum daha vardı. 

Sonra eşimi almaya geldim. Erkeklerde arada istiyorlr bunu tabi sürekli ben yaparım ben hallederim edasında olmakta iyi değil yoksa her işi bizden beklerler

0 oy
önce (459 puan) tarafından

Tebrik ederim ama yorulan yipranan sen olacaksin kadinlar bu kadar omuzlanmamali her sorumlulugu sonra erkekler rahata alisiyor dengeler bozuluyor

önce (459 puan) tarafından

Her seyi bilip cok yapmama taraftariyim.

0 oy
önce (3,163 puan) tarafından

Ayy bende öyleyim gece çocuk hastaydı hastaneydim serum falan gece eve geldim  sabah hastaneye ilaç yazdırdım ordan şeker lokum ev eşyası aldım eve gelip temizlik ev bahçe çocuk banyosu derken şuan yerden kalkacak halim yok 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 390 göst.
4 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 287 göst.
0 oy
5 cevap 318 göst.
12 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde est16 (785 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 375 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sevimsu (53 puan) tarafından soruldu