Eşim gülen sohbet eden biri değil değişik biri öğlen biraz uyudum bi on dakika kadar falan rüya gördüm eşimle nasıl kahkaha atıp sohbet ediyorduk eşim nasıl gülüyor ama. Uyandım etkisinde kaldım bütün gün ilk defa onu gülerken gördüm değişik geldi bana sizinde böyle mi acaba
Hep somurtuyo mu
Nasıl sana karşı öyle anlasamiyor musunuz 😔😔
Çok anlaştığımız söylenemez
Üzüldüm Allâh yardımcın olsun evınıze neşe versin insanın hayat enerjisini emer böylesi
Rabbim yardımcın olsun canım. Boşver senn kendine bakk evine bak mutlu olmak icin sebep cok kocadan yana kimse gülmüyor zaten.
Malesef öyle Allah kızlarımıza oğlumuza iyi insanlar çıkarsın karşılarına
Yok benim esim masallah guleryuzlu şakaci 😅
Ne güzel maşallah benimki bana karşı böyle
Niye acaba sordunmu hic canm
İlk başlarda üzülüyordum şimdi umrumda değil
uzulmek yada umrunda olmasi care degilki sorsaydin bi ilk baslarda uzulene kadar hayirdir karadenizde gemilerinmi batti ne bu somurtuyon benim yanimda bi sorun mu var diye sormadinmi hic
Bu ne biçim soru :dd rüyada görmüşsün gerçektede değil yani , niye gülmüyor ki sana , sen ona gülüyor musun mesafeli misiniz?
Saçma gelebilir fakat gerçekten öyle aramızda çok samimiyet yok bizim
Neden ki görücü usulü falanmı
Hayır severek evlendik kavgalar tartışmalar sanırım bizi bu noktaya getirdi
Anladım soğukluk girmiş oturup konuşun bence böyle olmaz
Akışına bıraktım İnan konuşmak bile gelmiyor içimden aynı ebin içinde iki yabancı gibiyiz
Benim böyle değil olsa çekilir dert de değil üç gülüp beş konuşmam lazım benim yoksa solarım.
Otur kalk şükret
Valla postun sonuna sizin nasıl dediğin için yazdım bunu yoksa canı sıkkın olana kendi durumun söylenmez. Olması gereken bizdeki ve genelde böyle canım bir sana böyleyse sen hayırdır diye sor yani
Evinizde de askari düzenmi var. Sende mi öylesin. Şahsen eşim ciddi dursa ben duramam . Zaten eşim en çok benim konuşmama güler .
Ben kendim konuşup kendim gülerim hiç oralı olmaz o
Biu bana böyle diyorsun da demek ki başkalarıyla gülüp eplendiğini görmüş gibisin
Anlamadım 🤣
Adamı başkalarıyla gülüştüğünü hiç gördün mü
Neden öyle ki insan 2 güler yüz görmek ister sen nasıl davranıyorsun gün içinde
Bende bakmıyorum onun yüzüne eskiden üzülürdüm Şimdi takmıyorum
Gülümsemek sadakadır
Hadisi şerif bu eşine ilet istersen
Senden benden iyi biliyor herşeyi hesabına öyle geliyor onun
Neden peki devam ediyorsun bu evliliğe. Düzelme ihtimali var mı biraz özel bir soru gibi oldu cevap vermeyebilirsin
Klasik Bir cevap olacak çocuklar için
Mutlu olmak icin harika sebeplerin var 🥰🥰 gerisi fıssss o zaman 🤣🤣🤣🤣 erkolar işte klasik ö.küz o.dun....
Bu arada rüyaların tam tersi çıkar derler senin herif çok ağlayacak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hadi bakalım
1,502,456 soru
24,532,149 cevap
360,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın