Selamün aleyküm kızlar bebeğim Bebelac Gold kullanıyor 3 tane market gezdim çocuklarla maf oldum 2 3 numara var 1 numarası yok kapıda ödeme yapacak bi uygulama var mı kızlar şuan bir yapımlık mama var elimde
Getirse var ondan yada Yemeksepeti market Trendyol markette de bulabilirsin
Teşekkür ederim kapıda ödeme imkanı yok onlarda galiba
Civil e bebek trendyol go getir büyük migros hemen buralara bak benim bölgem icin stok gösterdi bak
Bana kapıda ödeme lazım ya
Trendyol go mu biryerde var kapıda odeme bak onlara
Baktım da galiba 1 numara toplatılmış ondan yokmuş hala da bulamadık
eczanelerdede satılıyor dıye bılıyorum a bıde bebelac gold 1 toplanılmıstı belkı o yuzden bulamamıssınızdır
Ayy ciddi misiniz eşim kaç tane market gezdi hala geziyor ben ayrıca gezdim bulmadım ondan demek çok teşekkür ederim eczane de Gold yok baktım
Eczanede de var evet bende alıyorum bazen
evet sma aptamil bebelac toplatıldı 1 numarası duz bebelac varsa onu kullanın biraz içine z.yağı katarsınız kabız yapmaz canım
Numarali olmasının sebebi numara büyüdükçe içinde ki besın değerinin artması sanırım daha önce arastırmıstım yani 2 numara alıp örnek veriyorum 60 cc suya 1 ölcek mama koyarak yapabilirsin aslında bunu bi araştır istersen tabi bu devamlı yapılacak bir şey değil ama şuan zordasın diye söylüyorum
Yemeksepeti nde var
Kapıda ödeme de var orda
2 3 numarası var baktım 1 numara lazım bana
eczanelere bak bide
Düz Bebelac var eczanede oda kabız yapıyor bunu kullanıyoruz bayadır kaç siteye baktım bulamadım eşim şuan marketleri geziyor oda bulamıyor
Yemeksepetine bak. Şok ve migros da sanırım kapıda ödeme var bı bak istersen
1 numara yok baktım hepsine şuan eşimin gezmedi market kalmadı hala arıyoruz
Eczanelerde muhakkak vardır eczaneye bakın bi
Normal Bebelac var eczanede Gold yokmuş eşim kaç yere baktı bende baktım bulamadık 1 numara kaldırılmış diyorlar 2 ve 3 numarası var
Sen nerede yaşıyordun
Adana'da yaşıyorum
Yeni vilayet m Migros’ta varmış
şok ve migrosa baktım sizin taraflarda yoktu hiç
Eşim de bakmış hepsine maalesef yok 1 numarası kaldırılmış diyorlar
E bebekte yokmu
Migrostan isteyebilirsimiz
Eşim migrosa gitti yoktu ordada
1,502,411 soru
24,531,375 cevap
359,984 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: