Bebelac Gold 1 numara mamayı nereden bulabilirim?

0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (900 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar bebeğim Bebelac Gold kullanıyor 3 tane market gezdim çocuklarla maf oldum 2 3 numara var 1 numarası yok kapıda ödeme yapacak bi uygulama var mı kızlar şuan bir yapımlık mama var elimde 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Getirse var ondan yada Yemeksepeti market Trendyol markette de bulabilirsin 

(900 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim kapıda ödeme imkanı yok onlarda galiba 

-Reklam-
0 oy
(6,357 puan) tarafından

Civil e bebek trendyol go getir büyük migros hemen buralara bak benim bölgem icin stok gösterdi bak 

image

(900 puan) tarafından

Bana kapıda ödeme lazım ya

(6,357 puan) tarafından

Trendyol go mu biryerde var kapıda odeme bak onlara 

(900 puan) tarafından

Baktım da galiba 1 numara toplatılmış ondan yokmuş hala da bulamadık 

0 oy
(1,095 puan) tarafından

eczanelerdede satılıyor dıye bılıyorum a bıde bebelac gold 1 toplanılmıstı belkı o yuzden bulamamıssınızdır 

(900 puan) tarafından

Ayy ciddi misiniz eşim kaç tane market gezdi hala geziyor ben ayrıca gezdim bulmadım ondan demek çok teşekkür ederim eczane de Gold yok baktım 

(16,282 puan) tarafından

Eczanede de var evet bende alıyorum bazen 

(1,095 puan) tarafından

evet sma aptamil bebelac toplatıldı 1 numarası duz bebelac varsa onu kullanın biraz içine z.yağı katarsınız kabız yapmaz canım 

(16,282 puan) tarafından

Numarali olmasının sebebi numara büyüdükçe içinde ki besın değerinin artması sanırım daha önce arastırmıstım yani 2 numara alıp örnek veriyorum 60 cc suya 1 ölcek mama koyarak yapabilirsin aslında bunu bi araştır istersen tabi bu devamlı yapılacak bir şey değil ama şuan zordasın diye söylüyorum 

0 oy
(2,893 puan) tarafından

Yemeksepeti nde var 

Kapıda ödeme de var orda

(900 puan) tarafından

2 3 numarası var baktım 1 numara lazım bana 

0 oy
(186,792 puan) tarafından

eczanelere bak bide 

(900 puan) tarafından

Düz Bebelac var eczanede oda kabız yapıyor bunu kullanıyoruz bayadır kaç siteye baktım bulamadım eşim şuan marketleri geziyor oda bulamıyor 

0 oy
(1,789 puan) tarafından

Yemeksepetine bak. Şok ve migros da sanırım kapıda ödeme var bı bak istersen

(900 puan) tarafından

1 numara yok baktım hepsine şuan eşimin gezmedi market kalmadı hala arıyoruz 

(1,789 puan) tarafından

Eczanelerde muhakkak vardır eczaneye bakın bi

(900 puan) tarafından

Normal Bebelac var eczanede Gold yokmuş eşim kaç yere baktı bende baktım bulamadık 1 numara kaldırılmış diyorlar 2 ve 3 numarası var 

(1,789 puan) tarafından

Naptınız acaba merak ettim bulabildiniz mi. Minnak aç kalmamıştır insallah

0 oy
(768 puan) tarafından

Sen nerede yaşıyordun 

(900 puan) tarafından

Adana'da yaşıyorum 

(768 puan) tarafından

Yeni vilayet m Migros’ta varmış 

0 oy
(13,477 puan) tarafından

şok ve migrosa baktım sizin taraflarda yoktu hiç

(900 puan) tarafından

Eşim de bakmış hepsine maalesef yok 1 numarası kaldırılmış diyorlar

0 oy
(8,971 puan) tarafından

E bebekte yokmu

0 oy
(1,384 puan) tarafından

Migrostan isteyebilirsimiz

(900 puan) tarafından

Eşim migrosa gitti yoktu ordada 

(1,384 puan) tarafından

Aaa ben uygulamadan istemiştim

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Bebek maması stokta yoksa internetten kapıda ödemeli nasıl sipariş verilir?
Bebek maması stok sorunu yaşadığınızda büyük e-ticaret platformları ve bebek ürünleri satan online mağazalar üzerinden kapıda ödeme seçeneğiyle sipariş verebilirsiniz. Siparişinizi oluştururken ödeme yöntemleri kısmından 'kapıda ödeme' veya 'teslimatta ödeme' seçeneğini işaretlemeniz yeterlidir. Ancak, her satıcının kapıda ödeme sunmadığını unutmamalı ve sepet aşamasında bu seçeneğin aktif olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bebelac Gold 1 numara gibi bebek mamaları online olarak nereden alınır?
Bebelac Gold gibi bebek mamalarını güvenilir bebek marketlerinden, büyük e-ticaret sitelerinden veya eczanelerin online satış kanallarından temin edebilirsiniz. Özellikle acil durumlarda hızlı teslimat seçeneği sunan online platformları tercih ederek mamanın kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Satın alım öncesi mamanın son kullanma tarihini ve satıcı puanlarını inceleyerek güvenli bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.
Bebek maması alırken online alışveriş sitelerinde nelere dikkat etmeliyim?
Bebek maması satın alırken ürünün orijinal ambalajında olması, son kullanma tarihinin geçmemiş olması ve satıcının yetkili bir tedarikçi olması en önemli kriterlerdir. Online siteler üzerinden yapacağınız alışverişlerde kullanıcı yorumlarını okumak ve satıcının iade politikalarını incelemek, olası sorunlarda mağdur olmanızı engeller. Ayrıca, fiyat karşılaştırması yaparak piyasa değerinde olan ürünleri tercih etmeniz güvenli bir alışveriş yapmanıza yardımcı olur.
Bebek maması stok sorunu yaşadığımda hangi online kanalları kullanabilirim?
Bebek maması bulamadığınızda online bebek marketleri, zincir marketlerin kendi mobil uygulamaları ve geniş kapsamlı e-ticaret pazaryerleri en hızlı çözümü sunar. Birçok platform aynı gün veya ertesi gün teslimat seçenekleri ile acil mama ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olabilir. Stok durumu hakkında net bilgi almak için uygulamaların canlı destek hatlarını kullanarak ürünün anlık mevcudiyetini sorgulayabilirsiniz.
Bebek maması stokları neden tükenir ve nasıl alternatif bulunur?
Bebek maması stoklarının tükenmesi genellikle bölgesel tedarik zinciri aksaklıkları veya yüksek talep nedeniyle yaşanır. Böyle durumlarda tek bir markete bağlı kalmak yerine farklı online platformları taramak veya eczanelerden stok sorgulaması yapmak en etkili yöntemdir. Eğer mamanız tamamen bittiyse ve alternatif bir marka kullanacaksanız, mutlaka çocuk doktorunuza danışarak bebeğinizin sindirimine uygun yeni bir mama türü hakkında bilgi almalısınız.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 452 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ayseayse (3,561 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.
0 oy
6 cevap 312 göst.
0 oy
7 cevap 435 göst.
13 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cancazmihram (3,571 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,275 soru

24,603,894 cevap

363,734 kullanıcı

...