0 oy
197 göst.
önce Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Sizce hangı şehire ilk gıtmelıyım mardin mı şanlıurfa mı

image

image

15 Cevaplar

+1 oy
önce (2,221 puan) tarafından

Aslında bunu sen planlayarak anlayabilrisin. Mesela nerden gidecen bulundugun yerle gideceğin şehirler arasındaki mesafe, nereye ne zaman daha müsait ve daha kolay gidebileceğini, hava şartları gıbi unsurları değerlendirmen gerekir ki önce şuraya ya da buraya gıtmelıyim diyebilesin. Ama hiç bir sıkıntı tasan yoksa nereye estiysen artık ordan başla 😅 

önce (22 puan) tarafından

Ikısıde yakın bana maddı olarak sırayla gidebilirim o yüzden önce  hangısıns gıtmelıyım bılemedım

-Reklam-
+1 oy
önce (4,050 puan) tarafından

İlk Urfaya 🤗

0 oy
önce (4,764 puan) tarafından

Ne zaman gideceğine bağlı biraz. Yazın Urfa 50° oluyor 🥵 Mardin ise 40-45😅

Bu aralar

0 oy
önce (67 puan) tarafından

Ben urfaliyim ama mardin diyorum

önce (2,013 puan) tarafından

Neresi

önce (67 puan) tarafından

Merkez

Siverek 😂

0 oy
önce (244 puan) tarafından

Urfaya git önce sonra mardine geçersin. Urfa yazın aşırı sıcak oluyor. Termometreler doğru göstermiyor sıcaklık 60 ın üstüne çıkıyor 

0 oy
önce (4,918 puan) tarafından

Eski Mardin, zinciriye ve kasımiye medresesi çok güzel. Tercihim Mardin ❤️

Ne zaman gıtmıstınız

önce (4,918 puan) tarafından

En son 2023 eylülde. Kaynananamlar Mardin de oturuyor gidince buraları da geziyorduk. Beyazsu be Midyatı göremedim inşallah buradan gelince gideceğim başka ülkeye taşındım 1 ay sonrası 

0 oy
önce (1,257 puan) tarafından

Tabiki mardin💙

Mardını sectım

0 oy
önce (10,639 puan) tarafından

mardin, mardin, mardin

urfa yı hiç sevemedim

Bende mardını sectım

0 oy

Bu aralar gidecekseniz Urfa gezmek için çok güzel bir şehir Mardini bilmiyorum 

Halfeti tekne turundaki tekneler kaliteli gelmeyebilir ama magaralarin arasından suyun içinden çok güzel oralar

Bır yanım urfa bır yanım mardınde ıkısını çok merak ediyorum okadar param yok

0 oy
önce (2,933 puan) tarafından

Ben ilk olsam Mardin'e giderdim orayi merak ediyorum 

Mardini secerım

0 oy
önce (36 puan) tarafından

Güzergahta mutlaka biri önce geliyordur biz Adanadayız mesela Antep,Urfa,Mardin,Diyarbakır yapmıştık ilk önce hangisi geliyorsa oradan başlayın bence şimdiden iyi gezmeler çok güzel şehirler🌺

0 oy
önce (4,644 puan) tarafından

Ben Mardini aşırı derecede merak ediyorum 

Adı bile güzel Mardin ❤️💞

Yerinde olsam Mardin'e giderim 

💞❤️

0 oy
önce (1,031 puan) tarafından

İkisinede gittim ama ilk mardin bence ya cok güzeldi heryerini gezmistik aşık oldum cok guzel yer 

0 oy
önce (19,272 puan) tarafından

Ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz. Mardin'de havalar yağmurlu. 3 gün gece aşırı yağmur nedeni ile beyazsu gezilecek durumda değil. Bir de havalar hala soğuk burda burada gezmek için en iyi vakit Nisan sonu gibi. Nerede gelecekseniz kaç gün kalacaksınız bilmiyorum ama Urfa va Mardin arası 2.5 3 saat ortalama. Yol güzergahına göre iki şehiri de gezebilirsini. Urfayi bilmem ama Mardin için en az 3 4 gün gerekli. Nisan gibi gelirseniz o zaman beyazsu da faaliyette geçmiş olur. Şimdi giderseniz boş tahtlardan başka bişey yok. Oraya gidince insan saatlerce oturup suyun sesini doğanın sesini dinlemek istiyor.

önce (15 puan) tarafından

Yoo biz birkaç gün önce gittik beyazsuya eşim ve çocuklarımızla orda iftar açıp saat 21 e kadar kaldık tahtaların üzerine kubbe gibi birşey yapmışlar kapalı ama dışarısı görünüyor içerisine elektrikli soba bile koymuşlardı. Dışarda yağmur yağmasına rağmen içerisi çok güzeldi . 

önce (19,272 puan) tarafından

Bölme bölme yerler var siz kapalı yeri tercih etmişsiniz demek ki. Ya da belki kışın kapatıyorlar bilmiyorum kışın hiç gitmedim. Ama midyatin haber sayfasında gördüm beyazsuyu su bastı diye haber yapmışlar..tahtlar hep su altında idi.

önce (15 puan) tarafından

Evet geçenlerde aşırı yağmur yağdı haberlerde izledik Mardin'de sel olmuş malesef beyazsu da etkilenmiştir muhakkak. Nisan ayında gitmek daha mantıklı olur 

0 oy
önce (309 puan) tarafından

Tabi ki bir Urfalı olarak Urfa diyorum ama nolur bayramda gelmeyin okadar kalabalık oluyor turist oluyor ki biz gezemiyoz😂

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 444 göst.
0 oy
9 cevap 465 göst.
23 Kasım 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 300 göst.
+1 oy
6 cevap 299 göst.
30 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,498 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,623 soru

24,534,470 cevap

360,129 kullanıcı

...