Komşularım ev sahibime hakkımda yalan yanlış şeyler söylüyor?

0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (547 puan) tarafından

kızlar ben 3cu kata oturuyorum balkonuma bir tane leğen koymuşum içine soframı çırpıyorum sonra ekmeği toplayıp poşetin içine koyup çöpün kenarına koyuyorum 2 tane de çöp kovan var biri bez için biri de çöp için 

şimdi ev sahibi beni evden çıkaracak yan binamı tutmak istiyorum ama beni kötülemişler demişler ki ev sahibine çöpleri biriktiriyormuş de yine dolduruyormuş öyle atıyormuş benliğini bile bir kere götürmedim aşağıya bir insanlar neden bu kadar bu kadar beni kötülüyorlar bu kadın da böyle şeyleri duyunca o evi vermekten vazgeçti benim çocuklarımdan rahatsız oldugu icin mi oyle dedi benim oturmami istemdi yan binadaki ikinci kataki ev sahibiyle konuşmuş 

11 Cevaplar

0 oy
(7 puan) tarafından

Sen doğru olanı yapmıssın canım aldırma

(547 puan) tarafından

ama ben cop koymuyorum ki içine neden oyle diyor 

-Reklam-
0 oy
(626 puan) tarafından

Zemin kattayim küçük bir bahçem var oraya çırpıyorum kiraciyim ev sahibi bütün sofrayı tepemden aşağı çırpıyor aşağı su dokuyor ama mecbur katlanıyorum kiralar çok yüksek hamileyim birde kadın deli gibi bir şey kocası uğraşma dedi takmıyorum artık balkona branda çektim biraz daha rahatım şimdi kafama estikçe supururum bahçeyi bende aynı mahallede başka eve çıkayim dedim ev sahibi beni kotuledigi için vermediler 

(547 puan) tarafından

Allah böyle insalrdan uzak tutsun 

(626 puan) tarafından

Amin evine ayak basmiyorum zaten kirayı bile kapıdan veriyoruz 

(547 puan) tarafından

temzilik takinfisi varsa ozaman canım neden balkonana sofrasini srikleiyor 

(626 puan) tarafından

Batirdigi yer kendine ait değil çünkü canım ben onun temiz olduguna hiç inanmıyorum zaten kendi evini temizleyip alt katındaki insanın balkonu cami bahcesini baturiyorsan temiz değilsindir bana göre haksizmiyim sence 

(547 puan) tarafından

aynrn oyle haklısın canım 

0 oy
(2,518 puan) tarafından

Ben mutfak lavabosuna silkeleyip balkondan cirpiyorum. 

(547 puan) tarafından

bende cocuk var canim ekmelrri kjcuk parcaliyorsr o yuzden legene sirklerim sonra foplarim bi poşete koyarim 

0 oy
(13,590 puan) tarafından

Allah kötü insanlardan uzak etsin, boşver. 

senin yaptığın doğru, olması gereken.

sen de kimseye bir şey söyleme bu tarz konularda, nasıl temizlik yaptığını falan. insanlar konuşacak yer arıyor baksana 

(547 puan) tarafından

yok kiz vala bi bahcede selam veririz baska bişey yok konuştuğumda yok milet ne diyecegini sasirmis evi vermesinler diye 

0 oy
(2,027 puan) tarafından

Cins bunlar yaa milletin evindeki copude gozetleyip karismassin yaa kime ne bundan senmi götürüp atacaksın sanki sen hiç biriktirmiyorsum avuç kadar da çıksa götürüp atıyor mu ki o komşu

Kusura bakma sinirlendim vallahi buna sen onları boş ver daha guzleleri nasıp olsun inşallah 

(547 puan) tarafından

vala canim bunu diyen bitane cocugu var balkona cikiyor herseyi bahceye fırlatıyor ondan sonra soba kulune kadar cuvalarla biriktiyor dun cocugu bir seoet cocugu bahceye fıtratı 

(2,027 puan) tarafından

Böyleleri kendini mükemmel sanıyor 

(547 puan) tarafından

aynen öyle canım 

0 oy
(2,757 puan) tarafından

soframı lavaboya çırpıyorum ben kibarca lavabonun içine boşaltıyorum kaba çöp varsa elimle alıp çöp kovama atıyorum.

haricinde bende balkonda tutarım çöplerimi ama her gün işe giderken atıyorum. belki sen 2, 3 gün tuttuysan onu konuşmuşlardır

(547 puan) tarafından

yok canim alakası bununla sorf evi vermesinler demiş 

(547 puan) tarafından

günlük atarim ben her inivimde elimde ufacikta olsa atarım bazen esimin eline tutturup gonderim at diye 

0 oy
(6,411 puan) tarafından

İster toplu at ister tek tek onlara ne benim evde yeri geliyor 3 çöp poşeti çöp oluyor eşimin hafta sonu atmasını bekliyorum kokulu poşetlerde sıkıntı olmuyor onlara ne yanı 

(547 puan) tarafından

kiz genelde günlük atarım ben bazen cop az olunca iki gunde bir leğen koymuşum oda buyuk sofrayi cirparim bahceye cirmim balkonum kirlenmesin diye benmi yanlsim bilemedim ki

0 oy
(5,086 puan) tarafından

Gerekırse bı oda cop dolsun onları alakadar etmez evde yaşayan sensın toplayacak temızleyecek sensın onlarada ne b.k dusuyorda konusuyorlar 

(547 puan) tarafından

ne bilim canim kadin dul 3cocugu var hata fitreyi zekati ona vermiyeyi dusnuyorum oysa kendisi boyle konusuyor sorf kadin evi vermesin doye ne diyeceklerinis şaşırmışlar 

0 oy
(34,364 puan) tarafından

Uzun zamandır sofra bezi sermiyorum yere süpürüyorum veya siliyorum bir bezle yeri 

(547 puan) tarafından
+1

canim benim sofram bez sofrasi oyle silenebilir degil biz yerde yiyoruz mutfak masam yok 😔

(34,364 puan) tarafından

Yerde yeniliyosa haklısın sermek gerek boşver o kadını sen başka bölgeye bakın illâ orası şart değil diğer kadın onu dinliyorsa zaten o da onun gibidir aynı şeyi orada da çekersin o yüzden başka bölgeye taşının daha iyi 

(547 puan) tarafından
+1

bende senin dediğin gibi düşündüm canim bunlardan uzak olan bi yerde korasi uygundu diye cok güzel evde degil yani

(34,364 puan) tarafından

Boşver gülüm be belki daha anlayışlı insanların olduğu bir yer çıkar

(547 puan) tarafından
+1

amin inşallah canım ❤️

0 oy
(1,405 puan) tarafından

Bence yaptığın gayet normal ve güzel bi davranış aldırma milleti

(547 puan) tarafından

teşekkür ederim canım ❤️ 

(1,405 puan) tarafından

🌼🌼🌼🌼🌼

0 oy
(155 puan) tarafından

Ekmeği içinden çıkarıp ufalanmış ekmek kovasına koyuyorum dolunca komşumuz inek besliyor ona veriyorum, sofrayı tezgaha döküyorum ordanda küçük çekpazla topluyorum atıyorum 

(547 puan) tarafından

ben buyuk bez sofrasi kulanoyorum canim cocuklarim dokuyor diye kucuk olsa bende tezgaha yaparimda ama 

(155 puan) tarafından

Benimde büyük canım, daha yerdeyken yukardan tutup aşağa kadar getiriyorum topluyor  tezgahta sadece aşağısını döküyorum, istersen öyle dene bi 

(547 puan) tarafından

deni bi canim bakım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Ev sahibi kiracıyı komşuların şikayeti nedeniyle evden çıkarabilir mi?
Ev sahibi, komşuluk ilişkilerini bozacak şekilde çevreye rahatsızlık verildiği kanıtlanırsa kiracıyı tahliye etme hakkına sahip olabilir. Ancak bu durumun tutarlı kanıtlara veya mahkeme kararına dayanması gerekir; sadece dedikodu veya komşu söylemleriyle tek taraflı tahliye süreci başlatılamaz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Apartmanda balkon temizliği ve çöp atma kuralları nelerdir?
Apartmanlarda balkon temizliği yapılırken atıkların alt katlara dökülmemesi veya çevreye koku yaymaması esastır. Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre her sakin, diğer komşularını rahatsız etmeyecek şekilde hijyen kurallarına uymak ve atıklarını yönetmeliklere uygun çöp toplama alanlarına bırakmak zorundadır.
Komşuların ev sahibiyle konuşup kiracıyı kötülemesi yasal mıdır?
Komşuların ev sahibiyle görüşerek kiracının yaşam biçimi hakkında olumsuz beyanlarda bulunması yasal olarak doğrudan bir tahliye sebebi değildir. Ancak bu durum ev sahibi ile kiracı arasındaki güven ilişkisini zedeleyebilir ve sözleşme yenileme dönemlerinde ev sahibinin evi kiralamak istememesi gibi sonuçlar doğurabilir.
Kiracı olarak ev sahibiyle yaşanan haksız sorunlar nasıl çözülür?
Ev sahibiyle yaşanan iletişim problemlerinde şeffaf ve uzlaşmacı bir yaklaşım sergilenmelidir. Eğer haksız yere suçlandığınızı düşünüyorsanız, durumu kanıtlarla açıklayarak veya gerekirse apartman yöneticisiyle iletişime geçerek yanlış anlaşılmaları gidermek için resmi bir görüşme talep edebilirsiniz.
Apartmanda huzursuzluk çıkmaması için kiracılar nelere dikkat etmeli?
Apartman yaşamında huzuru korumak için çöp yönetimi, gürültü seviyesi ve ortak alanların kullanımı konusunda apartman yönetim planına riayet etmek önemlidir. Evde çöp biriktirmemek, atıkları poşetleyerek belirlenen saatlerde dışarı çıkarmak ve komşularla doğrudan diyalog kurarak ön yargıları kırmak en etkili yöntemdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,507,716 soru

24,609,593 cevap

364,015 kullanıcı

...