Hayırlı akşamlar kızlar ,şu kadir gecesinde Allahım herkesi darlıktan kurtarsın ,Benim eşimin ailesiyle bir takım problemlerim oldu ,iftiradan tutun ,evlilik arafesinde fakir rolü yapıp para harcamamak ve birsürü şey ,evlendim evimin tüm eşyasını kendim yaptım zamanla ,dopum yaptım kaynanam kızıma ısınamadı bir gün evine koymadı diğer torunlarını büyüttü gurbet çektim teklik çektim gel gör ki yıllar geçti ve ben sağlık problemlerine yakalandım artık yüzyüze gelmiyorum telefonlar merhaba merhaba şeklinde iletişimimiz var ,eşim ilk defa dün ben aileme bayramda tek gitmek istemiyorum sen de gel dedi ben de bunu kaldıramam dedim yüzyüze gelince çarpıntı uyuşma oluyor ,dün atak geçirdim gece bugün de sen gelmezsen ben de sizinkilere gelmem dedi gelmesin zaten problem değilde yaa Allah affetsin bayram seyran geldi mi evi bunalım basıyor bıktım artık bu insanlardan siz olsanız ne yapardınız
Şu mübarek gecenin hürmetine Ya rabbi inşallah böyle biz kadınlara bu sekilde davranan erkekleri ıslah etsin ıslah olmayanı da iflah etsin yetti gerçekten yetti. Herkes dünyaya bir defa geliyor biz kendileri yetmezmiş gibi birde ailelerini çekmek zorunda değiliz. Yeter ama yeterr Allah’ım sen duy sesimizi feryadimizi bir bayram bile yaşayamıyoruz
Bayram sabahı uyanır kahvaltımı eşimle yapar çocuğu alır hadi ben gidiyorum deyip aileme giderdim sanırım veya o zaman durumu eşitlemek için ailemin sana iftira atması gerekiyor biz bunun üzerine biraz çalışalım derdim. Diğer konu maddiyat okeyde iftira hoş görülmez
Ben böyle insanlar için kendimi gidip de strese sıkıntıya sokmazdım. Eşin gelmiyor madem sen kendi ailene git, eşin de kendi ailesine gitsin.
Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım
O kendi ailesine gitsin sende kendi ailene git eşin sorun etmezse böyle çözüm olabilir insanlar sıkıntılı Bayram seyran ne yapsin
Bende çok problemler yaşadım da bayramdır saygı dedim gittim ama hiç kalmadım
Hiç canını sıkma oraya gıdıp stres olacagına aılene gıt hatta tek gıt huzurlu ol daha ıyı kocayıda salla onca seye ragmen yok bende gelmem demesı cok sacma tabı gelde erkeklere anlat
sizinkilerin bir zarari oldumuki. sen gelmessen bende gelmem nedir . bizimkiler sizinkiler gibi hainlik yaptimi sana deseydin . ne munasebet yani. kisasa kisas diye bir durum olabilirmi. sana etmedikleri kalmamis . bi zahmet gitme tabi. sizinkilerin bi zari dokunmadiysa size esinin bu sekilde yapmasi hainlik
Soruyorum ne yaptılar sana diye birsey yapmadılar diyor, ben de madem kısasa döndürdün gelme o zaman bayramda dedim bak ben sana zorlama yapmıyorum dedim senin kararın
Bende sıkıntılar yaşadım ama bayramda giderim. Merhaba merhaba.Cok yaklaşma yanarsın Uzaklaşma donarsin.
Yemin ederim bende seninle aynıyım canım eşimin ailesi bana çektirmedikleri kalmadı ailem uzakta yılda bikere evime gelirler eşimede zararları yok ben onun annesinin bana cekdirkileri yüzünden mesafelyim oda madem öyle bende ailene öyle olurum diyor hayır kendi ailesinin yaptıklarını biliyor ona rağmen beni onlara köle gibi davranmami istiyor ailem uzkata onlara gitmek istiyorum dedim yok gidemezssin diyor annemlere gidicez başka bayram gidersin diyor 2 yıl oldu aileme bayrama gitmeyeli😒
Allah su anlayissiz erkekleri bildiği gibi yapsın vijdan merhamet versin
Canım sende tek başına git ailenin yanina izin vermiomu öyle bir hakkı yok
El ayak etme kendini onlara hiç haketmiorlar çünkü esas onların senin yanina gelmeleri lazım ne demek doğum yap zor günler gecir gormezden gelin ama ayağa giden sen ol yok öyle bir dünya gitme boşver
beni kendi ailemde gondermedi bende zaten ailesine gitmem onun icin zorlayamaz hersene zorlarda bu sene zorlamiyor beni aileme birakmiyorsan baraymdada evinde duracaksin sende gitmeyeceksin dedim ondan sonrada bayramin 3gunu gitsin ne hali varsa görsün
1,502,331 soru
24,529,879 cevap
359,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın