Herkese iyi pazarlar. E-bebek ile dün iş görüşmesinde bulundum. Bugün olumlu dönüş oldu. Part time haftada 4 gün 8.5 saat olarak konuştuk. Ama çok stres yaptım dönüş yaptıklarında. Daha önce mağazada hiç calismadim. Kendisi veya çevresinde çalışan var mı acaba?
Öğrenciyken iç giyim-çorap mağazasında çalıştım. Mağaza düzenini bilip, reyonlara ürünleri yerleştiriyorsun. İki üç günde her şeyi öğreniyorsun zaten. Zorlu kısım tüm gün ayakta durmak. Dinlenebilceğin anlar varsa çok iyi. Bir de asıl zor kısım, bence, cins müşteriler. Zibilyon tane ürün, renk, beden açtırıp, bir şey almadan gidenler 🙄 arkasını toplamak sana kalıyor çünkü.
Kız kardeşim Civilde part time çalışıyor
Full çalışanlar onun kadar yorulmuyor bütün işi partlara yığıyolar
Bende mağazacılık sektöründe çalıştım ve katılıyorum. Fuller doğru düzgün reyona bile çıkmazken herşeyi part time ya da kısmi çalışan dediğimiz haftanın 2 günü çalışan kişiler yapıyordu.
Ben çalışmıyorum ama öğrenciyken giyim mağazalarıinda calistydim günü Birlik bnce part time çalışmak hem verimsiz hem zaman kaybı onun yerine full time olsa
Ben çalıştım evlenmeden önce 9 sene ebebekte. 6.5 sene oldu işten çıkalı
Hayırlı bereketli kazançların olsun canım. Rabbim iş isteyen herkese istedigi gibi iş nasip etsin öncelikle. Stresli olman cok normal bende öyleydim. Hele hele birde insanlarla çabuk bağ kuramayan mesafeli biriysen daha stres oluyor insan ben gibi 🤣🤣 alışıyorsun ne kadar sakin kalmaya calsiirsan o kadar çabuk ve rahat alışırsın
Sakıncası yoksa maaş ne kadar sorsam
1,502,510 soru
24,533,008 cevap
360,059 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın