0 oy
182 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,548 puan) tarafından

image

geldi iki gözümün çiçekleri 😍 geçen sene de bu posttan paylaşmıştım.

leylekleri çok severim ve onları her gördüğümde içimi huzur kaplar💙

geçen seneki kocaman bir sürüydü ama olsun yeniden görmek nasip oldu. bahar işte şimdi geldi 😍

image

ve tabii ki mateniçkayı da astık bahar dalına, miss gibi limon çiçeğine, güzel dileklerle🤗

4 Cevaplar

+1 oy
önce (79 puan) tarafından

Bizim burda yazın ilk leyleğini gören o yıl çok gezer derler ☺️ çiçekler de ne kadar güzel görünüyor inşallah bu yıl hiç bir bitki üşümez geçen sene çok sıkıntılıydı

önce (10,548 puan) tarafından

ahaha bence bir mahsuru yok😂

Gerçekten üzücü ya geçen sene de konya da dolu yağmıştı bütün çiçekler dökülmüştü çok üzülmüştüm inşallah bu yıl bereketli olur da Rabbim herkese yedirmeyi nasip eder 

Dimi ama 😂😂

Limon ve turunç orada yetişiyor mu 😍 konya da da olsun isterdim çok severim dalında görmeyi sevmeyi 

adana turunçgil cenneti, bu bölgenin hepsi nerdeyse osmaniye, hatay, mersin, adana 😍 nisanda portakal çiçeği karnavalı yapılıyor.

kaldırımlar turunç ağaçlarıyla dolu, 2 haftaya kalmaz hepsi çicek açar yolda miss gibi kokularla yürürüz.

canı isteyen de o turunçları toplar, reçel yapar, kaynatır ekşi yapar. salatalara, falan sıkarız 😅

-Reklam-
+1 oy
önce (1,550 puan) tarafından

Ne güzeller tam baharın geldiğini müjdeliyolar🥰

+1

gerçekten öyle 😍

0 oy
önce (2,905 puan) tarafından

Hiç yakından görmedim leylek görmedim  geçen hafta köyde tellere çarpmış 5 tane ölmüs diyorlar 

Baharı bende seviyorum ama daha soğuk buralar ağaçlar tomurcuk olmuş insllah don vurmaz

0 oy
önce (4,733 puan) tarafından

Bizde de her yer tomurcuklanmış, insana huzur veriyor bakınca 😌 evdeki bitkilerim bile çiçek açmış. 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,545 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 2,530 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde baharsena (1,198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,428 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 915 göst.