0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bugün itibariyle 7 ay bitdi sanırsam :)bebegin beşiğini ne zaman kursam doğum Mart 24 ve subatta kursam olurmu ve hastane çantası için herşey hazır gibi ama çantayı yapmadım yıkadım ütüledim onu ne zaman ayarlasam iyi olur temizlik yapçam daha buzluk için birşeyler yapçam hepsi Şubat'ta olsa nasıl olur :) ? Zor olurmu

7 Cevaplar

0 oy
(4,176 puan) tarafından
Uyy hadi hayirli canim Allah yardimcin olsun bence ay yaşinda bitsin neolur ne olmaz.
tarafından
Anlamadım desem ayıp olmaz dimi  teşekkürler
(4,176 puan) tarafından
Hahahah gelecek ayin başinda :)
-Reklam-
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Ayarla haftada 1 buyuk is yap mesela bu hafta besigi kur haftaya buzluga bisiler yap
tarafından
Dimi zaman su gibi geçiyor
0 oy
tarafından
Buzluk için şimdiden de birşeyler yapsan olur çok yüklenme kendine hepsi bir araya gelmesin
tarafından
Evet doğru söylüyorsunuz hepsinin Şubat'ta olması riskli nolur nolmaz hasta olurum ağırlaşırım yapamam en iyisi buzluk aradan çıksın bari
tarafından
Aynen canım son ay çok agirlasiyor insan çok halsiz olursun
tarafından
Tamam sağol
0 oy
tarafından
Şimdiden yap canım ağırlaşmadan iyice :) ya içim bi tuhaf oldu geçen sene bu vakitler bende 23 martı bekliyordum :))
tarafından
Evet bende bir tuhafım zaten zaman ne çabuk geçiyor
0 oy
(368 puan) tarafından
Bende tam şimdi 30 haftalık oldum aynıyız valla benm besıgım falan kuruldu hazır ama çanta işine şubatta yapcam herseyini hayırlıusyla buzlukları da yavaş yavaş yapmaya başla evet 
tarafından
Aynen öyle yapayım beşiği erkenden mi kurdunuz siz ve haftamızda aynı maşallah ve bu arada benimki eskisi gibi hareketli değil sendede öyle mi yeri daralyo diye öyleymiş ama yinede aklım kalıyor
(368 puan) tarafından
Besigımızı bu ay kurduk işte ama diğer hazırlıklara başlamadım daha şubatta inşallah.. maşallah benimki geceleri hareketli sıkıntı yok şükür ki rabbimden ama oluyor ya arada öyle
tarafından
Evet geceleri gündüzleri hareket ediyoda sadece eskiden hareketleri daha sertdi bence şimdide hissediyorum ama eskisi gibi pat küt değil :(
(368 puan) tarafından
Normaldir ya kötü düşünüp kendini seu yapma allahın izniyle hiç birşeyi yoktur aklında coo takışıyorsa eğer doktora git o zaman
tarafından
Gitcem haftaya inşallah
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bende şimdiden yavaş yavaş başla canım. Çünkü çevremdekiler bana da 7.aydan sonra artık ne zaman olacağı belli değil davetsiz misafirdir diyordu. Ben bir ay öncesinden her şeyimi bitirdim hazırlandım ama kızım gelmiyor. Artık 40. Haftayı da doldurdum 
tarafından
Bide derler kızlar erken gelir ben erken bekliyorum çünkü ara sıra sancı oluyor oğlumda hiç böyle bişey yoktu
(3,135 puan) tarafından
Doktoruma söyledim kız çocukları erken gelirmiş diye öyle birşey yok dedi. Bende hiç sancı yoktu şimdiye kadar. Şimdi ara ara karnımda falan sancı oluyor başka da yok
0 oy
(153 puan) tarafından
bzde 30 olduk canm bn de dusnuyorm besigi ne zman alsam dye kiyafetlerinide alıyoruz  daha yeni yeni 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 669 göst.
19 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 142 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 480 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Medine Mine Temel (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,630 soru

24,186,482 cevap

336,662 kullanıcı

...