Hayırlı geceler hanımlar 🤲 aslında kendime bayramlık almayacaktım çocuklara aldım sadece ama şuan şu dakika fikrim değişti aldım 🤭 uzun zamandır kendime kıyafet almıyorum en son geçen sene ramazan bayramında elbise şal ayakkabı aldım birde 5 6 ay önce 1 pantolon aldım dolabım hep çok giydiğim şeylerle dolu bi değişik şey alsam iyi hissedecekmişim gibi geldi ve bayram seyran olmazsada huyum batsın almam kıyamıyorum nedense kıyafet konusunda cimrilik var galiba bende ama yiyeceğe ev eşyasına asla öyle değilim 😅 bakın bakalım nasıllar elbiselerin en üstüne 1 2 düğme dikeceğim ama nefret ederim boynumun açılmasından
herkes paylaştı heralde bende paylaşayım dedim 🤭
Vuuv görünce tatil alışverişini andırıyor farklı ve güzeller
Ay bende istediğim gibi bir ev bulursun ada çayı duvar paneli yaptırmak istiyorum 😍😍 aşırı huzur veriyor bana. Evet bazen değişiklik iyi geliyor 😻
Turuncu da sever misiniz peki 😀😁
Yerine göre değişir ☺️
O tutmadı o zaman 😂 güle gile giyin o zaman bizim orda birde şey derler giydiklerin eski ola sen yeni olasın 😀😁😀
Ya severimde ben renklere çok açık değilim iddialı değilim o konuda 🤭 teşekkür ederim canım aminn inşallah öyle olurum 🤲🙈😍
Amaaaannn pek güzelmiş 🌸 Güle güle kullan canım.
Çok teşekkür ederim canım ☺️☺️ normlde çizgim hep bellidir siyah koyu yeşil acı kahve ama eşim bunları al dedi çiçek böcek çok sever 🤭
Sen çiçek gibisin de o yüzden. Güzel günlerde kullan❤
🙈🙈🙈Şımardım bacım teşekkür ederim iltifatın için ❤️
Güzel günlerde giy 🩷
Teşekkür ederim canım ❤️daha iyileri senin olsun inşallah 🤲🤲
Alttaki modelden olsun inşallah 🤗
İnşallah bacımm🤲🤲🤲🤲🤲❤️
Bu bennn 😂😅😅
Bende bu sene almayı düşünüyorum emzirdim için de böyle önü düğmeli tercih edicem çok güzelmiş ama güzel günlerde giymek nasip olsun 🤲
😅😅Arada almak gerekiyor
Teşekkür ederim canım ❤️
Kesinlikle almak gerekiyor bir kez daha anlamış oldum 😂
Evet bacım bugünde rimel eyeliner makyaj süngeri birkaç bişi daha aldım mutlu hissediyorum 😍
Güle güle giy canım 2 fotu çok daha güzelmiş
Evet canım bende 2.yi daha çok beğendim bakalım üstümde nasıl olacak inşallah iyi olur 🤲
Eminim yakılaşacaktır 🌺
Teşekkür ederim canım ❤️❤️☺️
Çok güzelmiş. Nereden aldınız?
Teşekkür ederim canım ❤️ Esme Giyim diye bir siteden aldım canım
Ben de bakayım. Teşekkür ederim 🌹 güle güle kullan inşaAllah ❤️
Teşekkür ederim canım bak bak beden aralığıda çok iyi ☺️
Her ikisi de çok güzel. İnsana ferahlık veriyor. Güle güle giy🌸
Teşekkür ederim canım umarım istediğim gibi gelir yakışır üstümede bende çok beğendim 😍☺️☺️
Ooo cok şık begendim
Teşekkür ederim canım 😍❤️
Ürünler ulaştı mi size beğendiniz mi bende Elbise bakıyorum ya memnun kaldıysanız bende bakacağım :)
Maalesef canım dün gece sipariş verdim bende merak ediyorum ama iyidir bence yorumlarında güzel yazmışlardı sitenin adı Esme Giyim☺️
Gule gule giy tatlim
Teşekkür ederim bacıkom❤️❤️
İkiside çok güzel hayırlı olsun 😄😊birde siparişi aldıktan sonra foto atarmisin elbiseler göründüğü gibi mi çok güvenemiyorum ben fotoda gözüktüğü gibi olmuyor bazen ikinciyi belki bende bakarım😄
Teşekkür ederim canım☺️tamam canım atarım resmini inşallah güxel gelir bakalım bende tereddüt ediyorum İnternetten alışveriş yapınca şansa iyi çıkıyır bazen 😅
Çok iyi ve iyi düşünmüşsün güzeler ama bak dogru böyle elbise alıp dikilmesi güzel yoksa insan bulamıyor İnterneten alıyoruz bizde alınca güle güle kullan canım benim ❤️🥰
Tesettür alıyoruz boynu açık oluyır deli oluyırum 😅dikeceğim artık. Teşekkür ederim bacım ❤️
Bende öyle dar giymem sevmiyorum bol olcak ne demek canım 😁❤️
Aynen bende bol severim ben 44 beden giyiyorum 2 beden aldım 48e kadar giyebiliyorum ☺️
Cokk guzeller çokta yakışacak sana eminim 💃🏻❤️🌸Güle güle giy canım benimm😍
Teşekkür ederim bacım 😍❤️ bayramda evdeyim ama olurda biri gelirse giyerim hemen ☺️☺️
Çok güzeller güle güle giy özellikle ikinci elbiseyi çok beğendim
Teşekkür ederim canım 😍bende onu daha çok beğendim ☺️☺️
Birinci olan yazın alicaklarimin arasinda çok güzel
Bakalım bendelk defa bu tarz bir elbise aldım gelirse hemen deneyeceğim meraktayım ☺️☺️
İki yildir yazlari hep boyle elbiser aliyorum cok rahat tek parca heryerede uyumlu ve tesettür acisindan belli olan biyerim yok
Bende geçen yaz başladım sık sık elbise giymeye gerçekten kurtarıcı oluyor boyun kısmı biraz açık ama oraya düğme dikersem daha rahat olurum ☺️
Ben boyun kismi icin bogazlik var ondan giyiyorum oyle rahat oluyo
Bende yok ama almam lazım ya bazı şeylerde kurtarırıcı oluyor
ayy ne kadar güzel cıvıl cıvıl güle güle giyin canım bende normalde bayram alışverişi diye özel alışveriş yapmazdım kendime ama annemlerdeyim gurbette değilim bu bayram çeşit olsun diye iki tane kupra elbise aldım bir tanede diktirdim yeşil olanı diktirdim nasıl olmuş senin yorumunu da merak ettim 🥰
ama sorunum şal bulamadım doğru düzgün 😵💫
Bende ilk kupra baktım eşim de çiçekli böcekli olsun elbiselerin hep tek çeşit renk dedi böyle aldık o beğendi banada ilk olacak☺️ beğendim o yüzden güle güle giy sende inşallah 🤲 bu tarz elbiselerle genelde krem yada toprak tonu renkler güzel oluyor bende şal almadım henüz eşim izine çıkınca alırım artık onları🤲☺️
Güzel günlerde kullan alttakinin linkini atman mümkünmü 🫣
Teşekkür ederim canım 🤲☺️ tabiki link atıyorum site izin verirse vermezse de Esme Giyim diye bir yerden aldım inşallah güzel gelirler 🤲❤️ link attım kontrol edilip paylaşılır inşallah
Zarif Desen Elbise https://share.google/mH9q8vFQWLgbuVPgl
İkiside çok güzeller canım eminim sanada Cook yakışacak🤌😍hangisini aldın
Teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun inşallah 🤲❤️❤️ ikisinide aldım bugün yarın gelir inşallah bende meraktayım ☺️☺️
Hayırlı olsun o zaman güle güle giy inşallah♥️
Teşekkür ederim canım❤️❤️
1,502,163 soru
24,527,101 cevap
359,828 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın