0 oy
196 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,225 puan) tarafından

Hergün akşam disari cikar. Bende bugun ciktignda konum atacaksin dedim ,gecen de resim istedim atti😂kahveye gidiyor ama cok geç kaliyor metak ettim bklm bugun konum ataccakmi🤔

18 Cevaplar

+1 oy
önce (2,587 puan) tarafından

Hiç öyle bir şey istemedim aklıma da gelmedi kız aman zaten evden çıktığı da yok 😁

önce (7,020 puan) tarafından

Benimkide aynı hiç çıkmaz camiye gider bi orda kılmak daha sevap die . Camiden isteyim bundan sonra konum 😅

Yok beee mervoş keşke çıksa anam 😁

Hahahahahahaa en güzel konum bacım 😁😁

önce (1,225 puan) tarafından

Yaaaa bendeee arada ciksa sorun etmem 😂😂hergun de olunca zor

Aklinda isim yokmuuu dicle ye uygunmu istiyosun dila koy guzel olur

Uygun olmasa da olur aklımda var bir kaç tane canım post açarım belki eleme yaparız 😁😁 gerçeği Dicle her gün bir isim buluyor anam sıra bize gelmiyor ki 😂😂

-Reklam-
0 oy

Her akşam dışarı çıkan kocam olsa belki isterim . Çok fazla hergünü 

Hiç şaşmaz hergun cikiyor bugun isticem bende 

0 oy
önce (11,652 puan) tarafından

Çıkmıyoki ihtiyaç olmadı merviş çıktığında iştedir istesemde o çıkar 

Benmki hergun cikiyo esros ginanin da ginasi geldi artik yani stresten regl oldum:((

0 oy
önce (27,531 puan) tarafından

Hiç istemedim eşimde beni almaya gekmeyecekse benden konum istemez isteyemez de ha ama istesem atar çok sosyal bir insan değil + şanssız kırk yılın başı dışarıya çıkacaktı çocuk hasta oldu sabahladık başında ikimizde pert gitmeyecekmiş 

0 oy
önce (4,201 puan) tarafından

Hiç istemedim konum atsa ne olacak ki iş çevirmek isteyen bir yolunu bulur yine yapar. O yüzden gittiği zaman rahat bırakıyorum. Bir kere geç geldi aradım acmadı eve geldi bir daha geç gelırsen haber vermezsen açmam kapıyı gittiğin yerde yatarsın dedim. O dur budur geç geleceği zaman haber verir arayınca açar. 

0 oy
önce (164,412 puan) tarafından

evden ciksinda konumu umrumda degil 🤣

önce (2,959 puan) tarafından

Benim gibi olan var mı diye bakıyordum neyseki yalnız değilim 😊😊😊

Çıkmayan koca Grubunda benimkide var

Dün zorla kuzenleri çıkardı iftarı dışarda yaptılar . Eylül'den beri evde 🙄 gündüzde evde akşamda 🥴

24 saat evde adam hiç çekilmez 

0 oy

Konum atsa ne olacak o an baskına mı gideceksiniz 😂

0 oy
önce (8,336 puan) tarafından

Hiç konum at demedim  işe gider oradan doğru eve gelir alınacak bir şey olursa çarşıya uğrar o zaman da üç beş kez arar şu alıyımmı lazımmı diye kahve alışkanlığı yok olsa zaten evlenmezdim babam kahve işletti oradan emekli oldu kahvaltı da evde yok akşam evde yok bir hafta sonu evde olurdu işi yüzünden 70 yaşında hala öğlen gider akşam üstü döner küçükken kesinlikle kahve arkadaş hastası olan biriyle evlenmem dedim öğlede yaptım benim en yakın arkadaşım eşim dir eşiminde ben biz beraber gezeriz

0 oy
önce (3,061 puan) tarafından

hiç istemedim, istesem kızar diye düşünüyorum güvenmiyor musun diye, benden böyle bişey istese bende kızarım çünkü.

ama seninki her gün her gün çıkıyormuş yani ister istemez insan şüphelenir bence

0 oy
önce (364 puan) tarafından

Eşime diyordum ki hep akşamcısın bu hafta hep sabahçıydı valla dedim öbür hafta akşamcı ol gözünü sevdiğim 😂 sürekli adamla aynı evde olmuyormuş yani onu anladım konum monum da istemiyorum 😂

0 oy
önce (2,829 puan) tarafından

Bizim google mapste konumlarımız görünüyor. İstememe veya istemesine gerek yok.

Dünya üzerinde nerede olduğunu bilmek bana mutluluk veriyor.

İşi gereği neredeyse her saat başka başka yerlerde olan biri. Nerede ne yapıyor diye hiç merak etmiyorum ama görmek istediğim anda görmek büyük rahatlık veriyor.

Gel desem ne kadar mesafede ve kaç dakikaya gelecek biliyorum. Hazırlan geliyorum dese kaç dakikam var biliyorum.

Restorana iş yemeğine veya öğlen yemeğine gitse şak diye afiyet olsun bitanem mesajı atıp aklımdasın imasını sürpriz diye çakabiliyorum.

Eve gelince bildirim geliyor, en azından sofrayı hazırlıyorum. Sıcak sıcak yiyoruz. Veya tuvalete gideceksem gitmiyorum ki kapıda kalmasın. Ufak hesaplar yani.

O da ben dışarıdayken nadir de olsa beni izliyor, yorulduysan alayım falan diye. Hazır oradayken şunu da alır mısın diye rica eder falan.

Bence bizim dinamiğimize uygun bir durum. O görmek ister, ben merak etmem ama kontrol edebilirim gibi gibi güzel şeyler ya…😁

önce (2,849 puan) tarafından

Nerden açılıyordu bu konum işi ya bende yapim

önce (2,829 puan) tarafından

Google maps’te profilinde konum paylaşımı var. Oradan. 

0 oy
önce (4,147 puan) tarafından

Her gün çıkmasına izin vermem, o da zaten çıkmaz o da var. Ama çıkmaya kalksa da konum istemem, direkt çıkmasına izin vermem 

0 oy
önce (16,544 puan) tarafından

3 çocuk evde kahvede ne işi varmış 

Milletle oyun oynayıp lak lak yapınca ne işe yaratacak acaba 

0 oy
önce (807 puan) tarafından

Gerek duymuyorum neden isteyeyim ki 

0 oy
önce (862 puan) tarafından

istediğimde atar muhtemelen, istemedim hiç. ama şehir dışına filan çıkınca kendisi atıyor ara ara konumunu. keşke önceden haber vermeseydiniz konum isteyeceğinizi, aniden isteyin. gerçi minareyi çalan kılıfını hazırlar. inşallah sadece kahveye gidiyordur

0 oy
önce (5,121 puan) tarafından

Yani sevgiliyken istedigim olduydu evlendikten sonra hic gerek duymadim 

0 oy
önce (1,058 puan) tarafından

Öyle bişey istemedim ama Bi akşam bugünde kahveye gitme oturalım evde dedim dinlemedi gitti oturup evde trip atacağıma her 5 10 dakka da bi aradım onu napıyon nasılsın diye 1 saat sonra eve geri geldi 😁😁

0 oy
önce (4,300 puan) tarafından

Konuma gerek yok be bacı nefes aldıgım an arkamda belırıyo gecen kurstayım bı cıktım ben sok kızla kapıda benı almaya gelmısler sjsjjs 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 699 göst.
3 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Zeyneb Huseyn (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,003 göst.
18 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,903 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
0 oy
12 cevap 941 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Busrabusra0 (1,064 puan) tarafından soruldu