Napiyorsunuz kzlar yalnz takiliyorum ilk kez bu saatte işleri bitirip biseyler içeyim dedim o da boğaz ağrısından :)) tabi 14 yıllık fincanimla sıcak çikolata keyfi fincan gibi bizde yaşlandik
Nu fincanlar ilk ciktiginda bende almistim bitanem sekli ayni boyle kendisi beyaz koca koca kirmizi cicekler vardi ustunde gul de olabilir tam hatirlamiyorum cok guzel bi kupaydi calisan abla sabah kahve yapar getirirdi tezgaha mi carpmis napmis catladi akitiyodu attim suan ozledigimi farkettim insan bi kupayi ozler mi 🤗
Gecmis olsun valla benimde 3 5 isim var aslinda bulasik makinemi bosaltsaydim az bi bulasik vardi onlari koysaydim koltuklari duzeltseydim iyi olurdu ama saat kac olmus hic ugrasamam yarin hallederim artik aman
:))))) güldürdün beni benimde bundan 2 tane idi ama biri kayıp kaç yildr evimde degil şimdi düşünüyorum acaba nerde diye bence eşim abisine kahve yapıp götürmüştür büyük ihtimal onların evindedir ama sormuyorumda kaç yıl geçti :))) ama içimde hala. Vallah bende artık gece iş yap yap bitmiyor bir tek bugün böyle erken bitti :))) erken sayilirsa tabi hastalikta hiç geçmiş bu 2. Kez gttim doktora geçmemiş deyip tekrar ilaç yazdı 15 gün sonra yine kontrole çağırdı yaz gelsede kurtulsak insallaj herkes hasta evde
kismetse olur bağımlısı olarak onu izliyorum 😂
İyi seyirler eskiden bende izlerdim :))) bu aralar Eşref Rüya bide Star'da sevdiğim sensin çıkıyor onlara sardım :)))
Tüm sezonları izledim ben en son amazon indirdim üyelik alacaktım izlemek için YouTube yüklemeye başladılar şansa 😂 YouTube u premium yaptım bunu reklamsız izlemek için 😂 önce sezonu sevmedim ama alışınca akıyor gidiyor 😂
Uykun gelmiyor mu bu saatte kız nasıl izliyorsun o kadar ben biraz izlerswm uyuyup kalırım :)))
Gunde 1 bölüm izliyorum fazla değil 😂
İyi seyirler ozman canm benim yerimedw izlee
Annemden evime geçiyorum pertim vala çocuklar durmadı bugün hiç
Aynı sehirdesiniz galiba ne güzel canm gidip gekiyorsun en azından . Çocuklar kendi evlerimizde de durmuyorlar zaten :) yorgunluk desen çabucak geçsin insallah
Misafirlerim vardı az önce gittiler bebeleri yatırdım yenii uzandım
Maşallah ne güzel gelen gideniniz var :))) bize kmse gelmez
Bugün ev süpürüp sildim oruçlu yapınca yorulmusum heralde. Kızım da enerjik zaten :)
Yeni uyudu. Ben de uzandım bı dinleneyim kafam dinlensin inşallah ohh
Geceye pişi yapcam çok zor geliyo ama değişiklik olsun dedim artık. Mayaladım bıraktım. Şimdiden onu düşünüyorum
Pisiyi çok duydum gördüm ama hiç yapmadım bende ona benzer bişey yapıyorum hep adı donut
Tatlı dimi yaptığınız
Evet canm biz genelde üstüne çikolata falan batrmiyoruz sade oluyor aynı pisi gibi
Anladımm. Tuzlusuda güzel oluyor dene bı gün :)
1,501,752 soru
24,521,108 cevap
359,520 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın