0 oy
226 göst.
önce Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından

iyi akşamlar kızlar iftar nasıl geçti iyi misiniz bulaşıklar bekler tezgahta yemek yedik kızım hastalandı öksürüyordu nefes alamıyordu e şimdi hastaneye götürdü normalde böyle şeylerle ben ilgilenirim hastaneye ben götürürüm o hiçbir kere götürmez çocuğu hastaneye hep ben yaparım ben götürürüm kalktı götürdü şaşırdım yani ben de dedim artık ilacı veririm sabah kendim götürecektim baktım kendisi ben götürürüm dedi götürdük gitti şaşkınlık içerisindeyim ilk defa bir sorumluluk yerine getirdi babalık görevini yaptı hayretler içindeyim

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,006 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Gecmis olsun da niye goturmedi bu zamana kadar 

Esim is yerinde acti orucunu bugun iftar yoktu evde sozde temizlik yaptim butun gunum gitti banyo wc de kaldi yorgunum yatiyorum 

önce (199 puan) tarafından

sagol canım ben goturyorum yani ona birakmiyorum ona birsam çocuk ölür vala cunku yarin diger gun erteler ben çocuğu kendim iyiletirim artik bekletmeden gotuyorum 

önce (1,006 puan) tarafından

Bi tek hastane konusunda mi boyle peki 

evet canim 

-Reklam-
0 oy
önce (164,438 puan) tarafından

gecmis olsun bizde daha iftara 1 saat var

gec mid sizinki de canım 

0 oy
önce (7,085 puan) tarafından

Ne güzel baba olduğu aklına gelmiş. 

evet aynen canim 

0 oy
önce (4,252 puan) tarafından

Aman maşallah de nazar değmesin 😀 ben iftardan hemen sonra yerleştiriyorum genelde bulaşıkları yoksa kalıyor da kalıyor. 

dun cok su içtim susamıştim

0 oy
önce (26,757 puan) tarafından

Masallah canım. Öv yaptığını devamlı yapicak erkek aklı böyle çalışıyor. Sana da kolaylık olur böylece umarım devamlı yapar yardımı ebeveynlik konusunda. 

keşke ys ozelikte ödev de yardim etse çünkü oglum dinlemiyor kavga ediyoruz oğlumla öyle yapar 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 1,311 göst.
0 oy
18 cevap 1,073 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eylulervam03 (1,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 466 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,409 soru

24,531,332 cevap

359,982 kullanıcı

...