Kızlar özel bi hastanede sünnet için 22.000 TL dediler, bana biraz fazla geldi sizin fiyat bilginiz var mı sünnet fiyatları ne kadar ya da devlet hastanesinde de oluyor mu istedgimiz zaman sünnet yaptırabilir miyiz
devlet hastaneleri yapıyor, çocuk cerrahına gideceksin.
22 bin de çokmuş yani, ne yapacak genel anestezi mi verecek çocuğa
Lokal dedi bende anlamadım nerdeyse doğum fiyatına denk gelecek resmen , devlette de güzel yaparlar mı acaba öğrencilerine falan mı yaptırıyorlardır yoksa
Araştırma hastanelerinde asistanlar olur ama onlar da tıp öğrencisi değil, tıp fakültesi mezunu asistanlar, uzmanlık üzerine çalışıyorlar. öğrenciler ise tıp fakültesi 5-6.sınıf stajyer hekim.
şehir hastanelerine gidersen veya üniversite hastanelerine asistan doktorlar seni muayene edebilr, operasyonlara girebilir ama o operasyonların hepsinde uzman doktor olur. asistanları, tek başlarına ameliyatlara sokmuyorlar.
devlet hastanesinde ise asistan doktor olmuyor hepsi uzman.
her alanda olduğu gibi iyi bir çocuk cerrahı bulursan iyi yapar tabii ki. adanada çoğunluk Seyhan devlet hastanesindeki çocuk cerrahına gidiyor baya iyiymiş
Çok teşekkür ediyorum
Ekimde yaptırdım 7 buçuğa klinikte . Özel hastane 15 istemişti
Teşekkür ediyorum
Neden özelde yaptırıyorsun devlette yenidogan sünnetini ücretsiz yaptırdım iki oğluma da
Bulunduğun şehirdeki devlet hastanelerin araştırabilirsin
Bilgim olmadığı için size sorayım dedim canım teşekkür ediyorum
Of benim oğlum da 1 yasina girdi hala yaptırmadık babası o kadar sorumsuz ki ona kalsa acelesi yok diyor bende hemen yapım diyorum en doğru zaman ne zaman acaba
Keşke küçükken yapsaydik
Boşanma davam yüzünden yapdirmadim babası bırakmadı , şehir değiştirdim geçen sene yapdirdim çok ama çok zordu büyük olunca zorlaşiyor valla geçen sene oğlum 2 yaşındaydı genel anestezi altında yapıldi çok korkuyordum bişi olurda uyanamaz diye korktuğundan daha kolaydı ama yry4 oluyor insan senden alıp içeri götürüyorlar anestezi yapıldığı için ameliyathaneye giremiyorum lokal olsa yanında olursun bak hemen yapdır cok zor narkoz etkisi geçince zorlaşıyor ağlıyor çok boyu uzun naparsan yap tutamiyorsun şuan hayla.bir sene olcak bu Haziran ayında ama hayla morlugu var geçmedi doktor bı sene dedi ama , bak benden tavsiye hemen yapdır yemin ederim zor korkuyorsun
Bende bayramdan sonra ilk iş yapicam inşallah şaka gibi ama eşim diyor ben 8. Sınıfa gittimde sünnet olmuşum 🤦🏼♀️ çoğuma asla öyle bir tramva yaşatmam
Asıl büyüdüğü kendini bildiği yaşta travma oluyor oğlumun odasında başka çocuk vardı 6, 7 yaşında açıdan çocuk nasıl ağlıyordu bide biz varız diye çocuk agliyamiyodu bazen, ya zaten tek senin eşine özel değil bütün adamlar böyle işte herşeye izin vermiyorlar sen yapdır canm zorlanırsınız sonradan
Sakın özele gitme özel ile devlet aynı yapıyor ben araştırdım ikisinde aynı sadece iyi doktor bulacan devlet ücretsiz yapıyor
Aynen zaten bende hemen yaptırma taraftarıyım teşekkür ederim
Rica ederim
Genelde 15 20 bin tutuyor..benim oğlanı 5 aylik yaptridik biz ücret ödememesi eşimin isyerinde hersene sünnet organizasyon yapılıyor özel hastende sünnet ediliyor bende öyle yaptıralım demistim
Tamam canım teşekkür ediyorum
Devlette sıra yoktu bizde 3 ay önce özelde yaptırdık . Muayene tahliller sünnet hepsi 15 bindi
Teşekkür ediyorum canım
2 sene önce 2 bine yaptırmıştım. Oğlum 7 aylıktı. Vay be fiyatlar nasıl artmış öyle. Devlet hastanesine gitmiştim bana 6 yaşında yapacağını söyledi.O kadar beklemek istemedim. Özel poliklinikte yapmıştım
Herşey uçtu canım teşekkür ediyorum
bana uygun geldi tanidigim birisi bi kac yil omce 17 18 bin civarina yaotirdiydi ben bademcik ameliyati sordum turkiyede ozel bi hastaneye 192 bin dediler
Anladım canım teşekkür ediyorum
10 gün önce yaptırdım 8 bin tl verdim gayet güzel geçti lokal anestezi ile yapıldı gerçekten çok istemişler sizden ankarada yaptırdım ben
Teşekkür ederim canım ben araştırayım biraz daha
Sanırım şehrine ve hastanesine göre değişiyor. Ankara'da 2022'de 9 bine yaptırmıştık biz. Ekonomi derslerinde öğrendiğim hesaplara göre bu tutar şu an 35 binden yüksek ediyor :( Şu an 35 bine sünnet yaptırmam sanırım.
Kesinlikle öyle her şeye %100’den fazla zam koyuyorlar inanılmaz fiyatlar artık
12 bin dendı en son, özel hastane , yer Zonguldak. Sanırım şehire göre değişiyor
Galiba evet canm teşekkür ediyorum
1,501,932 soru
24,523,843 cevap
359,633 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın