0 oy
135 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar 2 aydır kayınvalidemle konuşmuyorum görümcemle de o ararsa öyle konuşuyorum eşimde öyle gelip gitmiyoruz. Görümcem beni aradı napıyon yenge diye ikizlerim var 8 aylık onlara çorba yediriyordum o zaman sonra arayayım ben seni dedi bisey mi var dedim yok ararım ben seni dedi sonra eşimi aramış onunda 2 aylık bebeği var sünnet ettirmişler oğlunu kayınvalidesigille beraber iftar yemeği vereceklermiş onu söylemiş abisine. Eşimde müsait olursa bisey çıkmazsa geliriz demiş sizce gitmeli miyiz

5 Cevaplar

+3 oy
önce (1,407 puan) tarafından

Davete icabet etmek gerekir. Çapırmış gitmemek ayıp olur bence

-Reklam-
+2 oy
önce (2,221 puan) tarafından

davet etmek adım atmaktır. onlar adım atmış. bence de gitmelisin. gitmezsen küsen taraf sen olursun.

önce (22 puan) tarafından

Adım atmak değilde görümcemin kayınvalidesigil bu durumu bilmiyor o yüzden çağırıyorlar bide büyük iftar yemeği veriliyor eşinin tarafı olacak kendi tarafından biri çağırmazsa göze batar

0 oy
önce (37,175 puan) tarafından

Konuşmama sebebi önemli bir konuysa gitmem ama önemsiz bir kuslukse giderdim 

önce (22 puan) tarafından

Bana yapılan bazı saygısızlıklar yüzünden konuşmuyorum arayıp sormuyorum eşimde tavrını koydu onlar ararsa açıp konuşuyoruz o kadar

0 oy
önce (4,186 puan) tarafından

Yani aslında görümcenle küs değilsin çünkü aradığı zaman konuşuyorsun küs olsan hiç konuşmazsın. Konuşuyorsan da gidebilirsin iftar yemeğine 

0 oy
önce (5,563 puan) tarafından

Aramış davet etmis sonuçta, giderdim. Mubarek ayda tatsizliga gerek yok bence

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 232 göst.
10 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 789 göst.
+2 oy
12 cevap 602 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Semos (416 puan) tarafından soruldu