0 oy
98 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (11 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler dünkü postuma cevap yazanlar olmuş gerçekten Kusura bakmasınlar cevap vermediğim kişiler 

Bugün oruç da tutamadım geceden beri stres yaşadım Allah'ım affetsin o arkadaşının karısı ile konuştum durumu anlattım kadın baya bı afalladi o da kocasıyla konuşmuş dün gece ki durumu çok büyük tartışmışlar bugün adam sonunda itiraf etmiş herşeyi açık açık anlatmış ağzıma bile almak istemiyorum o kelimeyi eş değişmeli yapmışlar beynimden vurulmuşa döndüm kanım çekildi resmen karısı aradı bugün beni rezil ettim köpekler gibi ayaklarıma kapandı boşanmayalim demiş kadın affetmis ama ben affetmiycm kadınla konuşmamı kayda aldım eşim denen pisliğin bunlardan haberi yok kadın tenbihlemis eşime söylememesi için bu konuşma kaydı yeterli olur mu

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,156 puan) tarafından

Oh iyi olmuş töbe yarabbim de ihanetin affı olurmu ya olmaz bidaha yapar bide eski şeyler olmaz sevgi saygı topla gene haberi yoksa :) 

önce (11 puan) tarafından

Karısını bunun için. Ararken çok çekindim ama sağolsun o da eşini bilmiş oldu benim sayemde

önce (2,156 puan) tarafından

Bi laf vardır yuva bozanın yuvası olurmu hic sinirleniyorum töbe töbe 

-Reklam-
0 oy
önce (504 puan) tarafından

ya bu erkekler hangi kafayı yasıyor evlisin mis gibi yuvan var daha ne ıstıyorsun gıt evınde aılenle vakıt gecır biz istesek yorgunum dıyıp kaçarlar başkalarına gelınce ooo yorgunluk bi anda yok olur çocugun varmı pekı bu adamdan boşan gıtsın bu adamın elınden gelen para yenılmez 

önce (11 puan) tarafından

Allah'ın dan bulsun rahatlık batıyo işte boyle kendini erkek sanan pslikere o..rusbu lazım gerçekten bizim gibi düzgün insanlar yaramıyor yok zaten kesin bosancam ne parası canım su bile içmem su saatten sonra 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 586 göst.
+3 oy
15 cevap 818 göst.
+1 oy
1 cevap 203 göst.
0 oy
10 cevap 1,002 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,633 soru