Evet kızlar bu sabah işlem için perinatoloji servisinde dmd hastalığı bebegimde var mı yok mu öğrenmek için amniyosentez işlemi yapılarak 2 tüp bebegin suyundan ve benden 1 tüp kan alındı sonuçlar 4 haftada çıkarmış ama gebe olduğum için sonucu olduğundan erken ćıkarmaya çalışacak doktorlar. Allah dua eden güzel kalbinizden razı olsun düne göre daha iyiyim dün gece namazımı kılıp yasin ve birkaç sure okudum bana iyi geldi. Sabırla sonucu beklemek kaldı geriye sonra ne olucak bilmiyorum %50 ihtimal var
geçmiş olsun, inşallah o yüzde 50 ihtimal yüzünü güldürür 🤗
İnşallah canım bu belirsizlik maf ediyor beni hicbisey yapasım zevk alasım yok normal mi bu durum bilmiyorum
normal tabii ki böyle hissetmen. kafanda sürekli acaba mı soruları dönüyordur, gebelikte zaten bütün duygular allak bullak oluyor, üstüne böyle bir durumda daha karmaşık hissedersin
ama şuna hazırla kendini, sonuç her ne olursa olsun, bu senin suçun değil, kimsenin suçu değil. Allahtan gelen bir şey ve olan oldu yani, yüzde 50 sağlıklı da olsa olmasa da. o senin minik yavrun.
bizim de bir masum kelebeğimiz var ve maalesef çok geç öğrendik. ablamın hamileliğinde falan belli olmadı, doğumda belli olmadı. gittiğimiz her doktor prematüre, böyle gelişmesi normal dedi. ama en sonunda 7 yaşında bir genetik rahatsızlığı olduğunu öğrendik. wolf hirschon sendromu diye bir şey.
öyle genetik taşıyıcılık falan da yok, döllenme esnasında oluşan bir mutasyon sonucu olabiliyormuş. tedavisi yok. ağır gelişim geriliği. hiçbir zaman tam bir yetişkin olmayacak.
kabullenmesi çok zor oldu ama ne kadar erken kabullenirsek onun için o kadar iyi olur deyip kolları sıvadık, raporu, özel eğitimi, özel öğretmeni vs
ama inşallah sen de güzel haberler vereceksin bize
Çok sağol canım bu mesajın iyi geldi biliyorum evet ne olursa olsun kabulümüz bu belirsizlik yoran şey o beni korkutan aslında bakalım en fazla 4 hafta içinde sonuç çıkacak hayırlı haberler alırım inşallah. Genetik hastalık ve tedavisi olmayan hastalıklar o kadar fazla ve zor ki
beklemek zor, bu dönemde yapacağın şey evdeki evladına sarılmak, o da her şeyi hisseder, korkar. Onu da koruman lazım, kendini de karnındaki bebeği de.
bol bol dua et🤗
ruhuna iyi gelecek şeyler yap.
deprem sonrası yaşadığım anksiyetede psikolog bana, uyaranlardan uzak dur, haberleri izleme, deprem konuşulan ortamdan uzaklaş, telefonundan bakma.
kedi videoları izle, komedi filmleri izle, kafanı dağıt demişti
Sağol canım namaz kılmak dua okumak iyi geliyor rabbime sığındım bakalım
Rabbim yüzünü güldürsün 🤲 sonuçlar temiz gelsin 🤲
İnşallah canım benim
Bana ikinci oğlumda dkxkalbinde delik var kalp kalakcigi kireçli demişti daha 4 5 aylık hamileydim doğdu bişeyi yoktu habdiyelim engelli doğdu gene benim evladım o yüzden kendini salma kötü düşünme umutsuz olma ☺️Allah büyük rabbim bizi evlatlarimizla sınamasın🤲
İnşallah canım benim 4 hafta beklicez sonucu yapacak bisey yok elimizden gelen bisey maalesef yok
Rabbım yüzünü güldürsün korktuğuna uğratmasın
Dilerim iyi sonuçlar çıkar 💜 ilk 2 hafta ön sonuçlar çıkıyor, ama senin haftan ileri diye tabiki hızlandırmaları muhtemel.
İnşallah tertemiz çıkar zor bir işlem mi ağrılı mı
Canim benim rabbim korktuguna ugratmasin saglikla gelsin minik 💜
1,501,630 soru
24,519,265 cevap
359,414 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın