Merhaba kizlar boy kilo kac görüntüden memnun musunuz ?😃😄
Bu Ramazan'da kilo verebildiniz mi ?
Benim boy 172 kilo 85
Boy 1.60 kilo da 76 hamileyim 26 haftalik patates gibi olmuşum vallahi 😂 çok şükür ki doğumdan sonra hemen eriyorum eski kiloma dönüyorum 😁
Hülyoşum sen tatlı patatessin 💕
Yaa canım nagişim o senin tatlılığın balım 😘💜
hocam ne tatli patatesi kumpir oldu hulyos 🤣🤣🤣
🖕🖕🖕🖕🖕erirsin dogum sonrasi
Hamile iken normal tabiki verirsin sonra bunu saymıyoruz 😄
Boyum 165 kilom 52 genelde kilo alabilen biri değilim maalesef
Daha iyi degilmi istediğini rahatça yersin 😊😄
172 boya 96 kg
Bu sene full time spor+diyet geçmeli.
Deep core antrenmanlarıma yavaştan başlamayı düşünüyorum, art arda 3 gebelik var.
Evlenirken 70 kiloydum sadece, ondan evvel kendimi bildim bileli 60 kg oldum. O fit görüntüme geri dönme hedefindeyim. İnşallah muvaffak olurum.
Bu da burada dursun, bir sene sonra bakarım.
Boyun uzun kilon çok belli oluyor mu göze batıyor mu pki benm de boy 1.75 kilom 65 almak istiyorum ama alamıyorum tersine veriyorum suanki kilomu gostermiyorum zayıf duruyorum görende öyle diyor kilo alsana diye
Tabi ki belli ediyor canım. Ama benim kas oranım çok yüksek çıktı diyetisyen tartısında. O yüzden kiloludan çok balık etli duruyorum.
Seninki en güzeli, bırak kilo alma sakın. Al diyeni de dinleme.
60’a düşmenin peşindeyim ben, bir elde etsem sağlıkla sıhhatle benden mutlusu yok.
Şeymoşum postlarda şişkoyum şişkoyum diyordun , bu mu şişkoluk bacım 24 kilo fazlan var ama boyun uzun olduğu için eminim belli bile etmiyordur
Kız valla şişkoyum ama kas oranım yüzde 60ların üstünde olduğu için öyle aman aman görünmüyor. Sadece dolgun ve balıketli duruyorum.
Şey gibi mesela, yine kum saati ama bu sefer iri. Kalın bacak, kalın kollar. Doğum sonrası göbeği, kilolu sırt gibi. Hoş görünmeyen detaylar bütünü.
Kendime 1 sene veriyorum ama, evvela deep core egzersizleriyle başlayacağım. Leslie ile birlikte protein ağırlıklı besleneceğim. Tartı değil ölçüm önemli olacak benim için.
Yavaştan pilatese geçeceğim, ablam pilates eğitmeni hocam o olacak. Online şekilde.
Bu esnada ben mom pooch denilen anne göbeğini düz bir karın haline getirmeye çalışacağım.
Sonra ağırlıklarla direnç antrenmanlarına geçeceğim.
Her ay 5-6 kg yağdan verme hedefim var. İnşallah muvaffak olabilirim.
Güzelim vallahi sende azim var , yaptıklarını bazen burada anlatıyorsun görüyorum maşallah suphanallah diyorum
O yüzden sen çabuk zayıflarsın, bende Spor yapmadan protein ağırlıklı sağlıklı besleniyorum yediklerime çok dikkat ediyorum, bekarlık kiloma döndüm ama spor bana da şart çünkü doğumdan dolayı sarkmalar var
Sarkmanın en en en büyük düşmanı susuzluk.
Günde 3 lt su içersen spor esnasında çok hızlı toparlarsın. Kilo verme sürecinde etkisi en büyük olan ama çok gözardı ettiğimiz şey su içmek oluyor. Halbuki su içerek zayıflarsak sarkma markma hayal oluyor. Spor kadar olmasa da en azından sıkı bir hale geliyoruz. Sporla da tam sıkılaşıyoruz.
Tabağı hep 60 protein, 20 lif, 15 karbonhidrat, 5 sağlıklı yağ şeklinde doldurmam gerekiyor benim. Diyetisyenimin verdiği diyet bu yönde. Böylelikle kaslarımı korurken yalnızca yağdan vermiş olacağım.
Azim değil de sanki hayat enerjimi yeniden kazanma isteği bu. Mevcut durumu beğenmiyorum, o halde neden burada kalayım ki? Sevdiğim yere gideyim, beceremezsem de en azından denemiş olmanın getirdiği gönül rahatlığı bana yeter.
Bir de imkansızın kovalıyorum ki başarı peşimden koşsun. 90 da, 80 de, 70 de, 60 da şu anki kilomdan ve görüntümden iyidir.
Az olsun, öz olsun, devamlı olsun. Beni korkutan 3 çocukla birlikte yapmak. Ama onun için de bir şeyler ayarlamaya çalışıyorum. Dua edin bana her şey yoluna girsin.😁
Ya su benim en büyük aşkım 🤣 oruç tutarken tek hayal kurduğum şey ezan okunsa da su içsem oluyor , daha yemek yemeden 1 lt su gidiyor 😁 canım benim hayat enerjini tekrardan kazanman dileğiyle ❤️ sen azimlisin yaparsın 3 çocuk senin için engel bir durum değil (Şüpheli 😁) motive edeyim azıcık seni . İnşallah istediğin hedefe ulaşırsın
Yağ oranin kaç peki suanda
1.70 boy 94 kiloylada bennn ramazan sonrası sıkı bır dıyet spor kocam ve oglum basımı yedı
Onu hatırlamıyorum. Diyetisyenle randevum bayram sonrası var bence bu süreçte yağ oranım değişmiştir ama evde bu diyetisyen tartısının analizinin çıktısı vardı. Eve gidince bakıp atayım. Annemlerdeyim şimdi.
Kas yüzdesi beni heyecanlandırdığı için aklımda kalmış.
Tmm bekliyorum beni genelde yağ yüzdesi daha çok heyecanlandırıyor 😃😄
Yağ oranı bekliyorduk ?
Evde değilim ki Annemlerdeyim hala.
Bende merak ettim ciddi ondan sordum tekrar 😄
65.5 la başladım 62.5 şuan boyum 1.57 devam inşallah 7 8 kilo daha
Sıkı diyettesin galiba bayrama hedefin ne 😃
1.57 57 kiloyum ama bakınca 50 kilo duruyorum seviyorum almış olabilirim bilemiyorum
Orantilisin iyi gayet bence
Ramazanda kilo veremedim boyum 1.64 kilom bende kalsın 😂😂
Kalsın bacım😃
Boy 1.57
Kilo 59
57 ile ramazana giris yapmistim ah hayaller ramazanda diyet yapicaktim guya aksam az yiyicektim tatli yemicektim ama tutamadim bogazimi
Ama kilon normal gerek varmiki daha zayiflamaya
Kilom 56 55 olsa iyi bide tek o değil kilom kotu degil guzelde iste gobek gitmince olmuyo gobek olunca gozume sisman geliyorum sporda hak getire
Boyum 170cm 58kg. Ramazanda kilo vermedim de almadım da
İyi gayet kilon
Boyum 1.58 kilom evlenirken 58 di 4.5senelik evliyim 68 kiloya çıktım 68 kiloyum ama şuan hamilelik nedeniyle 71 oldum 😃
Hamilelikte ki kiloyu saymiyoruz 😄
Boyum 1.73 kilo🤐
İlk hafta diyet yapmaya çalıştım ne aldım ne verdim. Diyet bıraktım 5 kilo vermişim 😅😂
Bazen stresten de veremiyor insan doğru yani
Boy 1.61 kg 57kg ile mutluyum
Normaldir mutlu olman 😃orantılı duruyor .
Biraz minyon olunca az da yiyorum ondan sanırım
Boy 160 kilo 40 almam da vermem de sabit kalırım her dönem böyle
Anlamadım canım kilo 40 mı 😳
Benim arkadas vardi evlenecekti 39 kiloydu nişanlık gelinlik hep özel diktirdi üstüne olmuyordu
59.5 kg, boy 158 veremiyorum valla sürekli yeme atağı var şu ara
Boy kilo orantılı çok sıkmaya gerek yokki
Orantı olmayan şey vücut cano üst ince alt kalın
Tövbe öyle deme 🫤😄 evet öyle biraz zor ya ne yalan söyleyeyim çok çaba lazım onu değiştirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor 😃 bence kabullenmek daha iyi canım sporla biraz şekillenir sadece oda yeterli bence zaten artık öyle moda bilmiyormusun şekilli olunca güzel durur 😄😊
Spor da takatim kalmıyor cano sabah okul akşam iki çocuk ev işi çocuklar uyuyunca da valla abur cubur yiyorum çok fazla. Ama doğru diyorsun çaba lazım şekillendirmek için Allah Bi güç verse😅
İnşallah amin 😄😊
Diyet yapmadigim halde 57 kiloydum şuan 52 olmuşum ve 50 ile kapatacam anlaşılan. Boy 165 4 çocuk var vücut biraz popoyu salmış sukuat yapiyom toparladi bayağı başkada şikayetim yok sukur
Memnunsan ne güzel kendi kendine zayıfladığına göre metabolizma ateş ediyor😃😄
163 - 53 memnunum spora başlayıp iki kilo daha almayı planlıyorum
Kilomu almayı planlıyorsun 😄oda güzelmiş pek tatmadım o duyguyu 😃
168 boy 78 kilo bir 10 kilo fazlam var ama bogamizi kisamiyorim 🥲😂🫣
Çokta fazlam yok ama yine orantılı bence çünkü boydan 10 kilo fazlası pek siritmaz genelde iyi durur hatta 😄
Evet aslında peş peşe 3 doğum yaptığımı da göz önünde bulundurursak normal ama göbek bölgemden biraz rahatsızım
İşte göbek en zoru evde kilo bile versen sporsuz gitmiyor gitse bile sarkma ihtimali var zor yanı inatçı göbekler 😄
165 boy
65 kilo
7 aylık bebeğim süt veriyorum kilo veremiyorum yazın diyet yapacam inşaAllah
Kilon gayet normal ki çok sikmana gerek yok orantılı boya göre
Bana göre çok karnım baya var
168, kilom da ramazanın 3. Günü baktım 70.5 e çıkmışım sıkı diyete girdim ertesi günü. Dün akşamüstü 66.7 ydim yani yaklaşık 4 kilo verdim şükür
Neler yaptın diyette 😄yinede orantılı kilon fazla değil yani
Irsi bacım göbek ve gıdı çıkıyor en az kilo alımında bile. Ekmek pilav makarna tatlı kestim sahurda sadece domates salatalık peynir veya salata yedim az bir şey. İftarda da herhangi bir et ürünü ve salata yedim veya cacık. Bol yedim ama ekmek filan yemedim yani bacım. Yeni yeni istediğim kiloya geldim diye başladım ekmek vs ye şu an güncel 66.7
Yok kiz nerde
Aksine göbeğim iyice cikiyor anlamıyorum
Sanırım yapay şekilde adet gördüğüm için. Bi de tatlıyı filan çok seviyorum ondan olabilir
Boy 1.70
Kilo 72 de kaldım bakalım
Boy kilo gayet orantılı çok sıkma kendini bence göbek için spor gerekli galiba😄
Ona da baslamistim
Sanırım biraz hızlı gittim
Kac gün kafamı kaldiramadim başım döndü durdu
Bakalım ramazan ciksin da bol bol yürüyüş yapacam
Göbeğim erise yeter :)))
173cm 65 kilo. Yağ oranı yüzde8 😏
Yağ oranı neden yüzde 8
Düzenli fitness
Ne kadar zamandır yapıyorsunuz beslenmeye dikkat ediyor musunuz ne kadar sürede düştü önceden nasıldı yüzde kaçtı
Aslında kendimi bildim bileli sporun içindeyim. Maraton koştum yüzdüm vs. Üni zamanı gelince dersler ile birlikte prof spor hayatı yürümedi. Sadece fitness a yöneldim. Üniden beri fitness yapıyorum. Şuan 35 yaşındayım. Sen hesapla 😂 beslenmeye tabiki dikkat ediyorum ama sürekli sürdürülebilir bir beslenmek şekli edinmeye çabaladım. Basit kurallarım var onun haricinde serbestim. Rafine şeker tüketmiyorum. Tabağımdaki kaloriyi 3 aşağı 5 yukarı biliyorum. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bu kadar. Paketli gıda yok vs gibi. Üniye hazırlanırken yağ oranım yüzde28 e kadar yükselmişti bu arada.
1,501,863 soru
24,522,784 cevap
359,584 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın