0 oy
279 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (10 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler eşimden artık nefret ediyorum ramazan da bile içip içip geliyor şimdi sızdı kaldı telefonunu kurcaladım çeşke hiç kurcalamasaydim bitirdim artık herşeyi o mesajları görünce sabah ilk isim annem ve babamla görüşüp boşanma davası açacağım ne b..k yerse yesin sevgim kalmadı 

Yakın arkadaşı ile konuşmuş en son onu da biliyorum tanıyorum dostum harikaydı 2side ama senin ki afetdi Perşembe günü yine bekliyorlar diye MSj atmış eşim olacak pislik De herzaman hazırız ilet onlara yazmış aklıma gelen başıma gelmez inşallah sizce bu MSj ne anlama geliyor umarım aynı düşüncede olmayız 😢

8 Cevaplar

+4 oy
önce (76 puan) tarafından

Çok açık bir MSj bence de adamlar resmen grup yapmışlar bu MSj da anlaşılmayacak bir durum yok eşinden de uzak dur arkadaşından da pislikler bence o msji ekran görüntüsü alıp kendine gönder mahkeme de o diğer gavt arkadaşına da çağırırlar buradaki olay nedir diye o zaman tek celse de bosanirsin diye düşünüyorum 

önce (10 puan) tarafından

Aynı fikirdeyiz midem bulandı gece gece kusacam yemin ederim böyle Biriyle evli kalmak mı aslaaa

-Reklam-
+1 oy
önce (8,871 puan) tarafından

Ne oldugu çok açik bence.. 

Anlıyorum ne demek istediğinizi bende öyle düşünüyorum 

Cok uzuldum senin adina hic kolay degil.. Hayirlisi olsun hakkinda

Cocugun varmi 

Amin teşekkür ederim aklımın ucundan geçmeyen başıma geliyor maalesef 4 yaşında oğlum var 

Hakkinizda hayirlisi olsun, simdilik sessiz kal kanit topla ilkmi yakaladin daha oncede oldumu

Amin inşallah İlk defa yakaladım 

+1 oy
önce (162 puan) tarafından

Bence bekle daha fazla kanıt topla  

Haklısınız ama böyle bir adamla aynı yatağa nasıl girerim onu düşünüyorum 

önce (162 puan) tarafından

Bence bu kanıtla hakım boşamaz seni ortada foto yok kızla mesajları yok kız kadın lafı yok ortada kadınlar bizi bekliyor yazmamış bence biraz daha sabret 

önce (2,356 puan) tarafından

Beklenecek bir şey yok daha ne kanıtı olacak ki .kadının midesi almaz zaten .Allah akıl fikir versin o adama pislik s.apik herif

0 oy
önce (587 puan) tarafından

Belki de şakalaşmışlardır iyce Bi araştır sana tavsiyem

Sanmıyorum gecenin bu saatinde içip içip gelen birde böyle bir MSj atan biriyle gezen adamla ne şakalasir ki

Hemen karar verme diye dedim aslında herşey ortada ama kanıtlarınıda yanına al 

önce (8,871 puan) tarafından 1 uyarı:
🚩 Hakaret,Tahrik

Boyle bi sakami.olur sizde ne teselli vereceginizi sasirdiniz

Sizene herkesin yorumu farklıdır hanımefendi siz kendiniz de ayreten yorumlayalirsiniz  

0 oy
önce (7,019 puan) tarafından

Perşembe günü bakarsın 

0 oy
önce (2,151 puan) tarafından

Arkasını araştır iyice delil topla bilinmez hemen bunla canım Allahım yardımcın olsun İnşAllah Amin 🤲🤲🥺

0 oy
önce (10,425 puan) tarafından

ha mesaj bence de açık ama tam kanıt sayılmaz. madem kafaya koysun sağlam delil bul

0 oy
önce (6,539 puan) tarafından

Ayy çok çok üzüldüm yanliş anlama.ramazan Ramazan hiç Allah korkusu kalmamiş insanlarda tobe kapısı açık tobe edecegine insanlar daha azıyor çok üzüldüm valaha gayet ortada grup falan yapmışlar napmişlar 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,376 göst.
0 oy
19 cevap 1,254 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 721 göst.
2 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasretis61 (830 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,094 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ciciko (209 puan) tarafından soruldu