Instagram çekilişlerine katılırken neden yorum engeli yiyorum?

0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (8,844 puan) tarafından

Kızlar selam ben yılbaşından beridir hep çekilişlere katiliyorim birkaç tane kullanılmamış hesap bide bıkac arkadaşımı etiket ypyorim baya şeyler kazandım çok şükür ama yorum engeli hep yiyorum üç dört saate ancak açılıyor kızlar sadede katılan varmı merak ettim valaha 

6 Cevaplar

0 oy
(591 puan) tarafından

Yorum engeli şöyleki senin yorumunu görenler seni engelliyor bide  yorumlarında farklı farklı emojileri bide yorumlarını övgü dolu kullanırsan uzun uzun yazarsan engel yemezsin 

(8,844 puan) tarafından

Kapanmış hesaplar beni nasıl engelesinki kullanılmayan hesaplar birkactanede arkadsimdir karşılıklı yapyoriz mesela emoji falanda koyuyorum inşallah çıkar falan dyorim engel.hep iki üç yorum yapinca engel

-Reklam-
0 oy
(162 puan) tarafından

Nasıl katılıyorsunuz 

(8,844 puan) tarafından

Yorumlara arkadaslari etiket ypyorum cnm kuralara uyunca oluyor çok kazandim

0 oy
(5,908 puan) tarafından

Spam yiyorsun

(8,844 puan) tarafından

Niye acaba birisimi spam ypypo kapalı hesaplar

(5,908 puan) tarafından

Yok hayır üst üste benzer yorumları yapıyorsaniz otomatik spam yiyorsunuz bir süre yorum engeli de oluyor 

(8,844 puan) tarafından

Evet mesela 10 kişi yi etiket yapyorim bazen 15 kişi bunları iki yada üç kere etiket ypyorim ama bu 4 5 dakikada bir ypyorim üste üste olunca oda engel oluyor galiba

0 oy
(1,994 puan) tarafından

Yorum engeli neymiş ki.ilk defa duydum kim tarafından engelleniyor sin etiket yaptığın kişi mi engelledi anlamadim

(8,844 puan) tarafından

Dondirumis kapalı hesaplar ama 

0 oy
(5,869 puan) tarafından

Ben kimden kazandın ve ne kazandın çok merak etiim ben katılmadım hiçbirine çünkü eşimin hesabı onun arkadaşları falan gerek yok dedim

(814 puan) tarafından

Bende merak ettim bak 😂 ben katıldım hiç kazanamadım

(8,844 puan) tarafından

Benmi cnm Hac ve ravza kokusu bide oda parfümü iki elbise etekli ama çok güzel kazak tunik hikaye kitabı seti bide abajur ama adam daha göndermedi ama kazandım üç ayda bunları etiket ypuorim eyer kapanmış hesabınız varsa bna sylermisiniz adını etiket yapayım kullanmadiginiZ:)

(5,869 puan) tarafından

Evet fenomenler den vesaire mi kazandın yoksa ürün satan sayfalardan mi 

(8,844 puan) tarafından

Yok sayfalar kız 

0 oy
(6,133 puan) tarafından

Yorum engelini hic bilmiyordum  kullanmayinca unutuyor insan galiba çok yorum atınca sistem spam veriyor  inşallah daha çok sey kazanırsın şansın açıldı ise devam et demiştim bende tencere takımı ve rossman dan parfüm kazanmıştım 

(8,844 puan) tarafından

Kız bir kaç şaka bir yorum atyorim bende Allah razı olsun sen verdin eskisini etiket ypyorim ama zırt pirtt engel atyor 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Instagram çekilişlerinde yorum engeli neden olur?
Instagram çekilişlerinde yorum engeli, platformun spam algoritmalarının kısa sürede çok fazla aynı veya benzer içeriği paylaşan hesapları tespit etmesinden kaynaklanır. Özellikle aynı anda birden fazla hesap üzerinden çok sayıda kişiyi etiketlemek, Instagram tarafından şüpheli aktivite olarak algılanır ve hesabınızın belirli bir süreliğine etkileşim kısıtlaması almasına yol açar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Instagram'da çekiliş yorum engeli kaç saat sürer?
Instagram'da alınan yorum engeli genellikle 3 ile 24 saat arasında değişkenlik gösterir. Engelin ne kadar süreceği, hesabınızın daha önce aldığı kısıtlamalara ve ihlalin ağırlığına bağlıdır. Genellikle ilk ihlallerde birkaç saat içinde engel kalksa da, sürekli tekrarlanan aksiyonlar bu sürenin bir güne kadar uzamasına veya hesabın geçici olarak askıya alınmasına neden olabilir.
Çekilişlere katılırken yorum engeli nasıl önlenir?
Çekilişlere katılırken yorum engelini önlemek için her etiketleme arasında en az 30-60 saniye beklemeli ve aynı yorumu sürekli kopyalayıp yapıştırmaktan kaçınmalısınız. Farklı arkadaşlarınızı etiketleyerek ve yorumlarınızı özgünleştirerek Instagram'ın spam filtrelerine takılma riskini önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Ayrıca çok sayıda hesabı aynı anda etiketlemek yerine, çekilişleri zamana yayarak katılmak daha güvenlidir.
Instagram çekilişlerine katılan yan hesaplar kapanır mı?
Instagram çekilişlerine katılmak için kullanılan yan hesaplar, platformun kullanım koşullarını ihlal ettiği gerekçesiyle kapatılabilir. Birden fazla sahte hesap yönetmek veya bu hesapları sadece çekiliş odaklı kullanmak, Instagram'ın yapay zeka sistemleri tarafından tespit edildiğinde hesapların kalıcı olarak devre dışı bırakılmasına veya telefon doğrulaması istenmesine yol açabilir.
Çekilişlerde kazanma şansını artırmak için ne yapmalı?
Çekilişlerde kazanma şansını artırmak için katılımcı sayısı az olan veya yeni başlayan çekilişlere yönelmek daha avantajlıdır. Ayrıca çekiliş düzenleyen hesabın istediği şartları eksiksiz yerine getirmek ve hikaye paylaşımı gibi ekstra katılım haklarını kullanmak kazanma olasılığınızı yükseltir. Ancak bu işlemleri yaparken Instagram'ın günlük limitlerini aşmamaya dikkat etmek, hesabınızın güvenliğini korumak adına kritik önem taşır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 161 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Miyu_Miyu (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
+1 oy
7 cevap 374 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,606 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 430 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu