Yoğurt çorbası pizza patates kızartması yapayım diyorum bugün ben değişiklik olsun 🙂😊
Siz neler düşündünüz 🪻
Terbiyeli tavuk suyu çorba mantarlı bulgur pilavı salata cacık tatlı yapmadım bugün yorgunum baya onuda eşim alır
Eline sağlık şifa olsun inşallah 🥰
Tşk ederim seninde ellerine sağlık 🌹
Sömelek köfte (adını doğru yazdım mı emin değilim :))
Enginarlı yeşil salata
Ayran
Köftede bulgur, irmik, kıyma, yumurta, domates sosu olacağı için yeterince besleyici. Yanına bolca ot gider diye salata düşündüm. Kalsiyum için de ayran :)
Çok iyiii şifa olsun 🥰
Pizza hamurunu tarifini atarmisn benm yaptığım da hamurdan lezzetli değil gibi birde kuru oluyor şişme kabarma Pamuk gibi olmyr🤕🤕🤕
Teşekkür ederim cnm bnm artık pizza yapasim gelmyrdu guzl olmyrdu diye denicn cnm bnm teşekkür ederim ♥️ ♥️
İnşallah çok güzel olur 😊
Rica ederim 🩷
Dünden kuru fasulyem var yanına pirinç pilavı
Eşime de pirasa yaparim
Dünkü yemeği yemezse
Afiyet olsun 😊
Dünkü yemeği yemezsen layığın pırasa 😂
İyi düşünsün 🤭
Yok kiz seviyor pirasayi
Bekarken yemezmisti, şimdi seviyor
El lezzeti sevdirdi sanırım:))
Tantuni salata dünden dometes corba var ama yanina gidermi bilmiyorum
Kıymalı makarna ve brokoli salatası yapacağım. Yeter ramazan başladı beri pilav yiyoruz 😄 içimde pirinç tarlası var gibi 😄 çorbaya karar veremedim daha
Tavuk patates tepsi yapcam inşallah
Dünden tavuk sote var bir tabak bir önceki günden de nohut yanına da spagetti yapcam nasıl menü ama mükemmel 🤣🤣 hepsi ben ne alaka diye bağırıyor ama napayım çocuklar durmuyor zor bir gün ve anca makarna yapabilirim 🙂
karnıyarık pilav salata yoğurtlama
bugünde buldum menüyü çok şükür yarına bakalım 😄
Dünden pilavım var sen de bana yardımcı ol bacı ne yapayım yanına 😅
Valla evde hic bisey kalmadi bacim 2 patates dogradim bi kapya biber dogradim bi bas sogan birazda sarimsagi butunce attim dudukluye pisirdim birazdan misket koftelerim var kizartip onlafi da icine eklicem oyle degisik bisey yaptim hergun pirinc yiyoruz bugunde bulgur pilavi yapiyim dedim corba da hic dudunmedim yogurt olabilir ama salata malzemem yok havuc tarator yapcam o yogurtlu bu yogurtlu olur mu ki
Sabah da söylemiştim benim menüm de
Dünden TAZE FASULYE ÇORBASI VAR yanına da PIRASALI BÖREK VE SALATA YAPIYORUM
Tarhana çorbası, taze fasulye, pilav yaptım. Erkenciyim bugün.
Tarhana corbam var etli nohut yemegi pılav salata yogurt
Güveç pilav çorba salata
Haşlanmış et . Pide .brokoli salatasi. Birde pasta yaptım.
Tavuk kızartım
Şehriye çorbası
Bulgur pilavı
Bol yeşilık cok seviyorum
Tatlı yapmadım bühün onuda kocam alsın
1,501,745 soru
24,520,889 cevap
359,503 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın