Kiwikido'dan alışveriş yapmayı düşünüyorum, deneyimleriniz nedir?

0 oy
99 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (483 puan) tarafından

Ürünler nasıl geliyo .Bedenleri tam uyuyor mu? Birde kaliteli mi ? 

1 cevap

0 oy
(126 puan) tarafından

Ben aldım iki üç gün önce çok güzel ürünleri ay çiçeği etek ve Hırka vardı onu aldım geldi beklediğimden de guzle geldi hatta ordan alırım gereken şeyleri LC Waikiki falan diğer mağazalara göre fiyatı da pahalı değil tercih edebilirsin canım 

(483 puan) tarafından

Teşekkür ederim tam beden mi almalıyım 

(126 puan) tarafından

Bir beden büyük alın mesela 3 yaşındaki kızıma 4 yaş aldım yani 3-4 yaş aldım 

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kiwikido çocuk giyim ürünleri kalite olarak nasıl?
Kiwikido ürünleri genel olarak fiyat-performans odaklı olup kumaş yapısı çocukların günlük kullanımına uygun pamuklu dokulardan üretilmektedir. Ürünlerin kalitesi, yıkama talimatlarına uyulduğu sürece formunu koruyacak seviyede olup uzun süreli kullanım için idealdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kiwikido üzerinden verdiğim siparişler nasıl teslim ediliyor?
Kiwikido siparişleri genellikle anlaşmalı kargo firmaları aracılığıyla 1 ile 3 iş günü içerisinde paketlenip kargoya teslim edilmektedir. Sipariş sürecinde kargo takip numarası tarafınıza iletilerek ürünlerin teslimat aşamalarını anlık olarak izlemeniz sağlanmaktadır.
Kiwikido çocuk kıyafetlerinde beden kalıpları tam uyuyor mu?
Kiwikido ürünlerinin beden kalıpları standart çocuk giyim ölçülerine göre hazırlanmıştır ancak çocukların gelişim hızlarına göre bir beden büyük tercih edilmesi sıklıkla önerilmektedir. Satın almadan önce ürün sayfasında yer alan beden tablosunu çocuğunuzun boy ve kilo değerleriyle karşılaştırmak en doğru sonucu verecektir.
Kiwikido'dan aldığım kıyafetlerde beden değişimi nasıl yapılır?
Kiwikido'dan aldığınız ürünlerde beden değişimi yapmak için sipariş numaranızla birlikte müşteri hizmetleri kanalları üzerinden talep oluşturmanız yeterlidir. İade ve değişim koşulları gereği ürünlerin etiketinin koparılmamış ve kullanılmamış olması şartıyla değişim süreci hızlıca başlatılmaktadır.
Kiwikido alışverişlerinde ürünlerin kumaş yapısı nasıldır?
Kiwikido kıyafetleri çocukların hassas cildine uygun, nefes alabilen ve terletmeyen kumaş türlerinden üretilmektedir. Özellikle pamuk içerikli kumaşlar tercih edilerek çocukların hareket kabiliyetini kısıtlamayacak esnek bir yapı hedeflenmektedir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 225 göst.
0 oy
3 cevap 331 göst.
+1 oy
4 cevap 359 göst.
0 oy
1 cevap 312 göst.
6 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Summer00 (1,318 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,201 soru

24,588,281 cevap

362,851 kullanıcı

...