4 yıldır ark evinde kiracıyız bu süreçte evi sattık satcaz bir kere ilan koydurma falan iptal ettiler şimdi biz dükkan actık üç ay oluyır buraya 30 dk mesafede yeni bir işe kalkışmışksn yine evi satıp yazlık alma konusu çıkardılar aklım karmakarışık napıcama çocugum 1.sınıf öğretmen çok iyi çocuğum duygusal sınıflar özel gibi 15 çocuk cevre güvenli park ücretsiz kurslar vs çocuğumda katılıyor çok dışarda gezme olanağı kısıtlı ama eşimde dükkan başına geçemedi iki iş yapıyor, burda başka daireye mi geçsem bi yerde evim var onu satıp arksın bu evini mi alsam, dükkanaeyakın yerler çok kalabalık evler pahalı napıcamı bilmiyorum kızlar bi akıl verin lütfen,
Oturduğun evden memnunsan onu alman daha mantıklı
Canım memnunum ama eksikleri çok tabi ama eşyalarım bozulacak ne bilim düzen bozulacak bu evi almak için bir milyon para lazım bilmiyorum napıcaz bi yanımda bunların evini alıp paranı verme diyor
+ ve - leri karşılaştır bakalım ona göre karar ver bunlar dediğine zaten yıllardır para veriyorsun imkanlar güzelse ben kalırdım baştan 4 defa düzen kurmuş biri olarak söylüyorum İnan çok zor hele okul vs olunca dahada zor
Zor olmaz mı canım imkanlar çocuk için güzel istemediğin kadar park alanı spor tesisi ve kursları sessiz güvenli bir yer hee gezme imkanı kısıtlı ama onads alıştım AVM butik o bu yok pastane cafe gibi yerler yok ama bi biz değiliz bir sürü kişi yaşıyor zaten dükkan için gidince gezedebiliyorum hee birisi ailem fln gelince gezmelere gitmek zor oluyor ama yılda bir gelecek diyede gürültü içine yeni bir düzene gitmek içim istemiyor hiç değilse ilkokul bitene kadar diyorum
Şu an oturduğun evin konumu, şartları, ulaşımı diğer evinden daha iyi ve rahatsa bunu alman daha mantıklı olur bence
Canım öbürü farklı şehirde kirada burayı karşılamıyor burasıda giriş kat yani TOKİ evi eksiği fln var tabi ama burada en güzel konumlu bina otopark o bu elverişli bir milyon para gerekiyor bilmiyorum okadar karışıkki durum, dükkana yakın gitmek mantıklımı sence yazdıklarıma bakarak
Yani şöyle düşün, şu an düzenin yaşadığın yerde. Dükkanını, okulu her şeyi oraya göre ayarlamışsınız. Ordan taşınmak kolay olmaz. Düzen bozmak kolay değil. Toki evleri de sağlam olur. Ben olsam düzenimi bozmazdım. Çocuk için bahsettiğin imkanlar her yerde olmuyor maalesef
Evet canım çok doğru söylüyosun şuanlık bu şehirden gitmemiz olmaz gibi işte ne yapsak mantıklı olur ondayım dükkanı yeni açmışken böyle bi durum dükkanın borçları eşimin iki işte calışması bilmiyorum tek düşüncem bende bu eve çevreye alıştım ama benden öte çocuğun ikinci sınıfı başka yere aldırmak çok dokunuyor bana çocuğa söyledim mesela ağladı şaka yapıyosun dedi evin satılacağına ya ev onların satabilirde böyle bir zamanda bilmiyorum ne kadar iyi niyetli yazlık almak için
Diğer evi satıp bunu alın canım olmaz mı öyle
Eşim pek ıstemıyo gibi bu ev giriş kat şehirden uzak baya ne bilim canım yaa şimdi bide dükkan durumu var burası dükkana uzak diye işin basındada duramıyoruz ama çok alıştım buraya dükkana yakın olunca ev dükkan arası mekik dokucaz ark yok cıcugumun yeni okula adapte süreci benim desen yeni ev yeni çevre düşündükçe bunalıyorum aynı yerde biyere mi geçmek doğru dükkana yakın mu bilmiyorum burda sınıflar 13 15 kişi fln
1,501,770 soru
24,521,273 cevap
359,527 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın