0 oy
321 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9,407 puan) tarafından

Herkese hayırlı Ramazanlar öncelikle.belki hatırlayanlarınız olur cinsiyet tahmini istemiştim . bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı ikinci oğlum geliyor içim buruk kız hissedip kız bekliyordum ama nasip kısmet hayırlı olsun tabi ki .

8 Cevaplar

+1 oy
önce (130 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al insallah 

önce (9,407 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🥰

-Reklam-
0 oy
önce (403 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alrsn ínş 

Bende de 3 oğlan var elhamdülillah 

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🥰

Çocuklarına da Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin inşallah 🤲

0 oy
önce (342 puan) tarafından

Ben de ikinci hadi olursa kız olmasını çok isterim ama oğlumun zorluğundan falan değil ikisininde hissiyatını yaşamak adına Rabbim ne uygun gördüyse o elbet tabi . Sağlıkla al kucağına 

Ben hem oğlumdan dolayı çünkü sağolsun yaramaz bir de kendim de kız çocuğu sevdiğim için kız Bebek istiyordum bir de o duyguyu tatmak için ama nasip değilmiş yapacak bir şey yok.

Teşekkür ederim canım yorumun için ☺️ 

0 oy
önce (2,565 puan) tarafından

Gözün aydın canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤗

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun sende bende bütün hamişlerde sağ salim kucağımiza alırız inşallah bebişlerimizi🤲☺️🥰

0 oy
önce (2,757 puan) tarafından

Saglıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah cnm  Rabbım 

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah ☺️ ❤️ 

0 oy
önce (170 puan) tarafından

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin. Sağlıklı olsun da cinsiyeti fark etmiyor 

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah ☺️ bir oğlum var isterdim bir de kızım olsun ama hayırlısı nasip böyleymiş sağlıklı olsun da

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Hayırlı ramazanlar canım hayırlı olsun ayrıntılı ultrasondan önce söylemişlermiydi bana 20 ci haftaya kadar erkek dediler 1 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim detaylıya kaçıncı haftada girdin 

İkili taramada erkeğe bebze doktorum o zaman 13 haftalıkti ondan sonraki kontrollerimde de pozisyonu uygun olmadığı için cinsiyetini göremedi doktorum.ayrintili ultrasona da dün girdim 20+6 haftalık tam

önce (72 puan) tarafından

Anladim canım hayırlı olsun

0 oy
önce (575 puan) tarafından

Bende çok aşırı kız hissediyordum bebeğimi doktor ilk erkeğe benzetiğinde  takılmadım fazla çünkü daha 11 haftalıktı 13 haftalıken kız dedi 14 haftalıken %100 özeldeki doktor erkek dedi Bi oğlum var hamd olsun ama gönül isterdi ki Bi kızında olsun nasip olur inşallah isteyen herkese 

Benim de ikili taramada erkeğe benzetti doktorum ondan sonra ki kontrollerimde de pozisyonu uygun olmadığı için cinsiyetini göremedi doktorum dün ayrıntılı ultrasonda kesin net erkek olduğunu öğrendim işte.aman sağlıklı olsunlar da 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 408 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Zeliha0701 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 278 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Buse_nefes19 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,501,326 soru

24,515,231 cevap