Herkese hayırlı Ramazanlar öncelikle.belki hatırlayanlarınız olur cinsiyet tahmini istemiştim . bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı ikinci oğlum geliyor içim buruk kız hissedip kız bekliyordum ama nasip kısmet hayırlı olsun tabi ki .
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al insallah
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🥰
Sağlıkla kucağına alrsn ínş
Bende de 3 oğlan var elhamdülillah
Çocuklarına da Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin inşallah 🤲
Ben de ikinci hadi olursa kız olmasını çok isterim ama oğlumun zorluğundan falan değil ikisininde hissiyatını yaşamak adına Rabbim ne uygun gördüyse o elbet tabi . Sağlıkla al kucağına
Ben hem oğlumdan dolayı çünkü sağolsun yaramaz bir de kendim de kız çocuğu sevdiğim için kız Bebek istiyordum bir de o duyguyu tatmak için ama nasip değilmiş yapacak bir şey yok.
Teşekkür ederim canım yorumun için ☺️
Gözün aydın canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤗
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun sende bende bütün hamişlerde sağ salim kucağımiza alırız inşallah bebişlerimizi🤲☺️🥰
Saglıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah cnm Rabbım
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah ☺️ ❤️
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin. Sağlıklı olsun da cinsiyeti fark etmiyor
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah ☺️ bir oğlum var isterdim bir de kızım olsun ama hayırlısı nasip böyleymiş sağlıklı olsun da
Hayırlı ramazanlar canım hayırlı olsun ayrıntılı ultrasondan önce söylemişlermiydi bana 20 ci haftaya kadar erkek dediler 1 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim detaylıya kaçıncı haftada girdin
İkili taramada erkeğe bebze doktorum o zaman 13 haftalıkti ondan sonraki kontrollerimde de pozisyonu uygun olmadığı için cinsiyetini göremedi doktorum.ayrintili ultrasona da dün girdim 20+6 haftalık tam
Anladim canım hayırlı olsun
Bende çok aşırı kız hissediyordum bebeğimi doktor ilk erkeğe benzetiğinde takılmadım fazla çünkü daha 11 haftalıktı 13 haftalıken kız dedi 14 haftalıken %100 özeldeki doktor erkek dedi Bi oğlum var hamd olsun ama gönül isterdi ki Bi kızında olsun nasip olur inşallah isteyen herkese
Benim de ikili taramada erkeğe benzetti doktorum ondan sonra ki kontrollerimde de pozisyonu uygun olmadığı için cinsiyetini göremedi doktorum dün ayrıntılı ultrasonda kesin net erkek olduğunu öğrendim işte.aman sağlıklı olsunlar da
1,501,326 soru
24,515,231 cevap
359,159 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın