Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_61ff07f2eba137d8573a9f949cba6888, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Emzigi bıraktık sırada bez var-Diğer
0 oy
268 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,503 puan) tarafından

Çok şükür 2 hafta oldu 2 yaşındaki kızım emzigi bıraktı şuan hamileyim bezi bıraktırmak istiyorum ama erken gibi geliyor bir yandan da 27 aylık olucak ama prematüre doğumdan sonraya kalacak büyük ihtimalle 21 haftayı doldurucam zorlanırım gebeyken siz neler düşünüyorsunuz hanımlar

10 Cevaplar

+1 oy
önce (272 puan) tarafından

Kararlı olursan bırakır canım pes edecem dersen hiç baslama

önce (1,503 puan) tarafından

En iyisi doğumdan sonra başlamak 

-Reklam-
0 oy
önce (37,140 puan) tarafından

Benim kızda 2 yaş ocakta doldurdu ve prematüre doğdu Mart'ta doğması gerekiyordu.

2 yaşı doğması gereken aya gorede doldurdu elimdeki benzler bitince bende başlayacagim umarım başarılı olurum 🙂

İnşallah canım hamile olmasam başlardım da yorulurum bence şimdiden egilemiyorum tam en iyisi doğumdan sonra 

önce (37,140 puan) tarafından

Doğumdan sonra hiç olmuyor canım bebekle ilgilenmekten ötekine sıra gelmiyor sen yavaş yavaş başlamaya çalış bence en azından hafizasinda kalır 

Şimdi hazır değil gibi kızım ya

0 oy
önce (3,053 puan) tarafından

benimki de Eylül de 2 yaşını doldurdu, biz ekim de başlamıştık tuvalet eğitimini

Bıraktı mı peki canım 

evet canım bıraktı çok şükür, başta biraz zordu tahmin edersin tabi altına kaçırmalar , zorla goturmeler falan bide evde yenidoğan bebeğim vardı, Allah'tan annem buradaydı da bi şekilde bıraktırdık.

Ay ne güzel darısı başımıza 

inşallah canım Rabbim kolaylık versin 

0 oy
önce (1,925 puan) tarafından

Şimdi başlama bekle havalar ısınsın bı şortla hemen giy çıkar yapar bı hafta sorlanirsin onuda bırakır şu bezi çok büyütmeyin gözünüzde biraz tuvalette yat kalk bitiyor 😂

Ay hadi inşallah canım bende şuan baslamicam hamileyim zorlanırım

0 oy
önce (2,752 puan) tarafından

Bende aynı yoldan yeni geçtim 🥵 28 aylıkken emziği bıraktık çok bagımlıydı şimdi 34 aylık bezide bir hafta önce başladık bırakmaya yeni alışıyor sayılır 

Daha istemez ya yırtılınca istemez ve verme canım parçasını yutar

önce (374 puan) tarafından

Uç kısmı kopuk fln değil kenar kısmından yırtıiyor yani yarilcak tamamen yırtıldığında

He anladım benim kızda ısırıyor ya ondan dedim belli olmuyor bebelerin ne yaptığı 😂

önce (374 puan) tarafından

Tam yirtilirsa mecbur başka yok dicem🤣insalah kolay unutur

önce (2,752 puan) tarafından

Benimkide ağlıyoduki hemde çok ama umutları bitince mecbur kalıyolar siz daha hazır değilsiniz ondan istemiyorsunuz , kolay geliyor çünkü emzik ama bırakmaları en iyisi

0 oy
önce (3,913 puan) tarafından

Benim kızım bezi 23 aylıkken bıraktı 

Maşallah ne güzel 

0 oy
önce (10,425 puan) tarafından

32.ayın içinde arada tuvalete gidiyor kakasını öişini söylüyor ama ben cesaret edemiyorum 😂bi gaza gelsem bıraktıracağım ama en azından gece uyku tulumu giymeyi bırakınca 1 ay sonra faşan diyorum ben

Bizim de o aylara kalacak gibi ya küçük daha kendini anlatamıyor tam doğum sonrasına bırakmak en iyisi 

0 oy
önce (7,021 puan) tarafından

Havalar soğuk degilmi bazı bıraktırma icin

Doğumdan sonra başlarız yazın canım 

0 oy
önce (1,355 puan) tarafından

Bence bezi doğumdan sonraya bırak çok zor oluyor yeni yeni alışacagi için ister istemez yine başında beklemen gerekecek ben öyle yaptım çünkü hamileydim bebeğim doğmadan bırakayım dedim bıraktık ama bebek doğduktan sonra ilgi istedi kendisi asla gitmedi hep benim götürmemi istedi bebeği tam emziriyordum ağlamaya başlıyordu tuvaletim geliyor diye bebek tam ağlıyordu o da başlıyordu derken aşırı zorlandım 

Öyle yapayım canım hem biraz daha büyür kendini ifade eder şuan 5 aylık oldum egilemiyorum şimdiden 

önce (1,355 puan) tarafından

Bencede en doğrusu yaşamış biri olarak söylüyorum 

0 oy
önce (164,380 puan) tarafından

benimkiler emzik kullanmadi hic ben agzinda emzik olan bebek cok seviyorum bana tatli geliyo ama anneler neden ilk basta emzik tutsub diye zorluyo yada veriyo daha sonra biraktirmak daha zor hani ne faydasi var kizlar❤️

önce (272 puan) tarafından

Svedos tek faydası uykuya dalarken emmek çok istiyor bazı bebeler memeden ayrilinca uyanıyor oda ona destek oluyor sürekli emiyor ve rahatlıyor

Benimkiler de tutmadı hic

önce (164,380 puan) tarafından

kiz ben foto cekimi icin falan agzinda emzik olsun isterim ama boyle biraktirmak icin ugrasama tutmadi daha iyi dedim

Bende emzik vermek istemiyordum canım kızım prematüre ve kolik bebekti saatlerce ağlardı bizde emzikle biraz rahatladık inan ki durmuyordu 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 405 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,962 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,386 göst.
+1 oy
11 cevap 527 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 791 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cicekanne (1,184 puan) tarafından soruldu