Babamdan 600 milyar istedik eşime tamam dedi annemlerede parama göz diktiler vereyim kurtulayım demiş ödemez geri falan akşamdan beri ağlıyorum siz olsaniz napardiniz
Eşine guvenmiyo olabilir ağlanacak ne var az bir para değil ailende olsa
Babamın öyle demesi zoruma gidiyor göz diktiler yesin kurtulsunlar demesi
Göz diktiler derken sen evladisin tabiki yardım edecek durumu varsa etsin ama böyle laf olacaksa hiç istemezdim
Durumu var öyle işte insanın zoruna gidiyor
600.000tl çok para
Almayın bence miktar çok fazla bir de ödeyemezseniz işler dahada kötüye gider gönlüde yokmuş zaten gönülsüz verilen paradan hayır gelmez
Peki eşin öder mi bu parayı sen güveniyor musun eşine
Ne zaman geri ödeyecek ödediğinde o paranın ne değeri kalacak TL ile borç almak karşı taraf için haksızlık belli ki gönlü yok mecburen evet demiş annende muhtemelen almayın diye size duyuruyor. Ben öyle anladım. Tabiki ailesiniz aranızda paranın lafı olmamalı ama meblağ büyük geri ödemesi hemen olmayacağına göre siz geri ödediğinizde 600 bin de bir işe yaramayacaktir
Annenizde kalkıp bunu sizemi söyledi ... babanız böyle birşey dese bile annenizin gelip size söylememesi gerekir . Orta yolu bulması gerekir
Canım az bi miktar değil ya eşin ödeyemezse sen ödeyebilecegine inanıyor musun boşuna üzülme bence. Keşke annende getirip sana demeseymiş ama dediğine göre almasınlar diyelim de gibi bir yolda izlemiş olabilirler. Rabbim kimseyi dar duruma düşürmesin bu ailen de olsa maddi manevi sorun canım
1,500,822 soru
24,509,343 cevap
358,807 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın