Eskiden kilo alamıyordum ama şuan veremiyorum ya kızlar karın bel bacak hepsi erisin gitsin istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum egzersiz diyet korse bunlar işe yarar mı bilmiyorum Eşim acaba hamile misin diye düşünüyor o kadar ki karnım büyük plastik cerrahi doktoruna gittim karın sarkıklığım var diye doktor tomografi çekti henüz sonucumu göstermedim sarkıklık ameliyat edebiliriz dedi ama ben ameliyattan da korkuyorumgündüzleri çocuklardan o kadar yoruluyorum ki gece egzersiz yapmaya halim kalmıyor ne önerirsiniz bana zayıflatan korse detokslar yani yardıma çok çok
Sağlıklı beslenme 🙂
Kilo vermek için en önemli şey ekmek yememek yada en sağlıklısi olandan.
Klişe ama 3 beyazdan uzak durmak şeker tuz ve un tatlı ihtiyacını doğal şekerlerden sağlamak meyve hurma kuruyemiş vesaire yeşil çay metabolizma yi hızlandırıyor ben 25 yaşındayım ve 3 doğum yaptım isteyince dikkat edince gayet güzel veriyorum ki 10 kilo verdim bu şekilde şu an ramazan dolayısıyla yapamıyorum hiçbir şey
Sakın ameliyat olma sakın,ben bu konuda kötü sonuç almış tonlarca kisiyi gordum hem dunyada hem turkiyede haberleri karşıma çıkıyor hem o hem de cok yakindan tanidigim da yaptirdi gercekten sonu husran hemde sagligindan olma .
Ne yapabilirsin şöyle ki yürüyüş aksatma evde spor aleti al bence mesela bizde bisiklet var bacaklari inceltiyor ayakta surersen butun vucuda iyi ve koldaki sarkmalara bile etkili .bagirsaklarina cok dikkat etmelisin cunku asıl olay bu . Kabızlik ve tuvalete az cikma metabolizmanin düşük olduğunu gosterir.cok su icersen bagirsaklarin kurumaz bol bol suuu.egzersizler var bir suru, onlari duzene koy yapmaya çalış, alışsın vücudun.moralini bozma kendini kotu hissetme hem ne var gobek aslinda o kadar kotu degil ,erkekler ayva gobegini sever, ayrica duygusal boslukta misin diye bir bak cunku uzuldukce daha cok iştahın artabilir .
1,500,825 soru
24,509,389 cevap
358,809 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın