kira gecti faturalar gecti buzdlobi boşaldı evin okadar eksiği var ki
adam surekli ailesine gidiyir zamani orda geçiriyor ailesinden cikiyor kahveye kahvenin yaninda amcasi kuzenleri orda sebze meyve satıyorlar herkes isinde gücünde benimkide onlarin yanında gidiyor oturyor
bu adamdan biktim ailesi akrabasi surekli gece 1 e kadar gelmez iftarını acar gider sahura bi kac saat kala geliyor diger gun sahurunu bie hazirlamadim yine ayni degismedi dun kaktim hazirladim kendim yaptim onida cagiridm yazik sahirsuz kalmasin diye artik ne yaoacagimi şaşırdım ben bu adama ne var ailesinde bi onların yanina gitimi telelfonu bile acmiyor biktim korkusundan acmiyor ben kizarim doye zamani ne cocuklarinla ne eviyl geciriyor biz ikimci planda bile degiliz hep ailesi hep dostu arkadaslari kuzenleri fatira gelir benle kavga eder sen bizi rexil etin diye eskoden koyde otuyordu bahçe ekerdim
buraya tasinca dogal gaz kira koydede kira oduyorduk oda ucuz burasi pahalasi aslinda tek derdi beni ailesinin yanina tekrar tasimak biktim bıktım
Sende git kız, en azından tek kalmamış olursun.
Böyle adamlardan anasının memesinden ayrılmamış oluyorlar o yüzden böyle idare edeceksin.
kiz aileyle kavgaliyiz gidemem ailesine evime gelip kayin babam kaynana saldırdılar bana ben esim ayrilsin kardesinden ortakiliktan dediğim için haketet küfürler bunlara nasil gidecem büyü İşleriyle uğraşanlar
Ayy Allah korusun, bu ay bol bol dua et bacım. Hayırlı çıkış kolaylık versin
ediyorum canım oruç ta tutuyordum
kimsenin eşi kahveye gitmiyordur
1,500,899 soru
24,510,216 cevap
358,859 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın