0 oy
149 göst.
önce Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

kira gecti faturalar gecti buzdlobi boşaldı evin okadar eksiği var ki 

adam surekli ailesine gidiyir zamani orda geçiriyor ailesinden cikiyor kahveye kahvenin yaninda amcasi kuzenleri orda sebze meyve satıyorlar herkes isinde gücünde benimkide onlarin yanında gidiyor oturyor 

bu adamdan biktim ailesi akrabasi surekli gece 1 e kadar gelmez iftarını acar gider sahura  bi kac saat kala geliyor diger gun sahurunu bie hazirlamadim yine ayni degismedi dun kaktim hazirladim kendim yaptim onida cagiridm yazik sahirsuz kalmasin diye artik ne yaoacagimi şaşırdım ben bu adama ne var ailesinde bi onların yanina gitimi telelfonu bile acmiyor biktim korkusundan acmiyor ben kizarim doye zamani ne cocuklarinla ne eviyl geciriyor biz ikimci planda bile degiliz hep ailesi hep dostu arkadaslari kuzenleri fatira gelir benle kavga eder sen bizi rexil etin diye eskoden koyde otuyordu bahçe ekerdim 

buraya tasinca dogal gaz kira koydede kira oduyorduk oda ucuz burasi pahalasi aslinda tek derdi beni ailesinin yanina tekrar tasimak biktim bıktım 

2 Cevaplar

0 oy
önce (3,954 puan) tarafından

Sende git kız, en azından tek kalmamış olursun. 

Böyle adamlardan anasının memesinden ayrılmamış oluyorlar o yüzden böyle idare edeceksin.

önce (148 puan) tarafından

kiz aileyle kavgaliyiz gidemem ailesine evime gelip kayin babam kaynana saldırdılar bana ben esim ayrilsin kardesinden ortakiliktan dediğim için haketet küfürler bunlara nasil gidecem büyü İşleriyle uğraşanlar 

Ayy Allah korusun, bu ay bol bol dua et bacım. Hayırlı çıkış kolaylık versin 

ediyorum canım oruç ta tutuyordum

-Reklam-
0 oy

kimsenin eşi kahveye gitmiyordur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 284 göst.
3 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu