0 oy
89 göst.
önce Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

Kayınvalidemin eşi 5 sene önce vefat etti. Kızı ile yaşıyor 30 yaşında kızı. Ben biraz soğuk ve mesafeli bir tipim kabul ediyorum ama kayınvalidem de yüz verince hemen sınırları kaybedebilecek bir tip. Eşime sürekli işte ben gelinle daha fazla kaynaşmak istiyorum, daha fazla yazışmak, konuşmak istiyorum diyormuş. Sosyal aktivite yapmak vs. Ama ben zaten az görüştüğümüzü düşünmüyorum bazen her hafta bazen iki haftada bir bazen ayda bir. Rastgele yani haftada 1/2 de telefon görüşmesi. Böyle olunca yani eşime diyince ilgi ilgi diye ben de kaldıramıyorum kızlar, yani kendi sosyal aktivitesini yaşıtları ile yapsın. Sizce bu durumdan nasıl kurtulurum tavsiye verebilir misiniz? 

2 Cevaplar

0 oy
önce (853 puan) tarafından

colugun cocugu. yokmu. bana gun 24 saat yetmio elim ayagima dilanio sosyal aktvteye zamanimmo var de . gtsin halk egitime soyle yonlendir birsuru kurs var halk egitim kurslarina gtsin dikis igne oyasi orgu morgu

önce (853 puan) tarafından

haftanin 4 gunu kurslarda annem. cocuklarinanneme brakip biyere gtmek icin annemin bos gununu kolluyorum😂😂 gtsin . benimde babam emekli evde dio dibe olacaklarina annem kacio kurslara

-Reklam-
0 oy
önce (20 puan) tarafından

Sadece boş ver. Her türlü yetersiz ve kötü hissettirecek birisiymiş gibi geldi. Aynı düzen devam et. Zaten yapmadığın bir şeye kendini zorlarsan sonra ağır gelir yine sana kalır. Eşine ne derse eşin ne derse fazla düşünme. Zaten yeterince görüşüyorsun gibi ben o kadar da konuşmam kimsenin de umrunda değil. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 433 göst.
8 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 417 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
+3 oy
6 cevap 442 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Seri (6,381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler