0 oy
313 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,580 puan) tarafından

Mükafat zamanlarından biri koca işte meloş uykuda 3 aylar hatmini okumam lazım 🤲 bir piştt diyip Kur'an başına kaçıyorum eksiğim çok inşallah yetiştiririm 🤷 yardım kabul edilir 🥹😂

image

9 Cevaplar

0 oy
önce (7,857 puan) tarafından

Afiyet olsun Allah kabul etsin canım. Ben de çay içiyorum eşim ile oğlum oyun oynuyorlar birazdan yatırıp namaz kılıp ben de Kur'an'ın başına geçerim inşallah ❤️ 

önce (11,580 puan) tarafından

Sağol kuzum sanada afiyet olsun 🌺 

-Reklam-
0 oy
önce (10,261 puan) tarafından

Allah kabul etsin canım🤗

afiyet olsun. 

ben de ilkokul çocuğu gibi pazar banyosu yaptım 😅

Amin Allah razı olsun valla bende her Pazar yapıyorum kızımı yıkayana kadar suyum çıkıyor peşine banada farz oluyor 😂

0 oy
önce (306 puan) tarafından

Allah kabul etsin canım ❤️🤲🏻

Bizde dışarıdaydık eve geldik biraz annemlerle konuştum şimdi oğlanı uyutuyorum Allah nasip ederde yığılıp kalmazsam duşa giricem 😂 sabahta sağlık ocağına gidip kan testi vereceğim bakalım 🤔 

Amin canım sağol hayrola neyin var 

önce (306 puan) tarafından

Cano oruç tutarken tansiyonum düşüyor post açmıştım hatta kulaklarım fanlıyor böyle gözlerim karıncalanıyor 2 gündür yutmuyorum eşim akşamcıydı hatta bugün 3. Gün zannımca bir gidip kontrol ettireceğim kendimi 

İnsülinle alakalı olabilir bana öyle demişti kuzum Allah şifa versin 

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Bende iş güç yapıyordum yarın misafirim var o yüzden bugünden biraz hazırlık yaptım şimdi de uzanıyorum müzik açmışım dinleniyorum 

Bereketli olsun inşallah 🌺 

önce (121 puan) tarafından

Amin inşallah 

0 oy
önce (27 puan) tarafından

Afiyet olsun hastaneden geldik kendime bir kahve yapacağım 

Geçmiş olsun 💞 

önce (27 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (4,060 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende büyüğü yıkadım küçüğü yatırdım. Ortalığı toparladım kahvemi yaptım şimdi kahve içiyorum. 🥰 Allâh kabul etsin yetiştirirsin inşallah 🤲

Amin amin inşallah 🌺  afiyet olsun 

0 oy
önce (2,912 puan) tarafından

Dualarınızda banada yer verir misiniz

önce (522 puan) tarafından

Ederim tamam o iş ben de 💖 içinden niyetlerini alırsın ben dua etcem. 

Aldımm 💞💞💞

önce (2,912 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim çok ihtiyacım var 

önce (2,114 puan) tarafından

Canlar paylaşamadım Bi post olsun durum banada edermisiniz şimdiden Allah razı olsun teşekkür ederim🥺🤲🤲

önce (26,698 puan) tarafından

Ben ederim ikinize de dua . Rabbim gönlünüzü ruhunuzu ferahlatsın bu güzel ayda ♥️

0 oy
önce (865 puan) tarafından

Afiyet olsun hayatim bende de var eksik yardim etmek isteyen olursa diye dedim yarim ful okucam bakalim bitirebilecrk miyim kocam bey de oglum bey de uyuyolae bende uyuyacaktim da cok dondum yatakla savasmayi birakip bizim bacilar napiyo diye bi bakiyim dedim zibarcam 

Sağol kuzum Rabbim imtihan etmesin yoğunluktan fırsat bulamadım valla inşallah bitiririz 💞

Mecbur bitecek gulum care mi var ben 3 kisilik aldim bi de kendime esime muhammede kendiminki bitti sukur esime cocugunki kaldi tek sayfa ya zaten 2 gun ustune dussen bitiririm diye dusunuyorum bende hamilelikten okuyamadim Allah affetsin yerimden kalkamadim bu sene ne 3 aylardan ne ramazandan bisey anlamadim 

Olsun hamileliğin mükafatıda az değil ömür olursa inşallah seneye doya doya yaşarsın bizimde annemin ameliyatı kardeşim geldi kaldı meloş hasta derken zaman su gibi geçti valla 

Hayirlisi gulum ya vardir Rabbimin bi hikmeti 

0 oy
önce (713 puan) tarafından

Kacinci cuzdesin benimkiside duruyor oylece baslayacam simdi 5 cuzdeyim. Hergun iki cuz okuyabilsem. Keske.

Cüz olarak okuduğum 17 de canım onda geride değilim günlük tek sayfa olanda eksiğim var 

önce (713 puan) tarafından

Bende hastalandim. Niyetliydim! Geri

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 505 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (3,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,707 göst.
0 oy
19 cevap 665 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy