bol sifirli rakamlara gozum alismis baci fiyati ucuz geldi bilmiyomki markete gitsek hemen harciycamiz bi miktar gibi iyi cikarmi bilemedim
Bende bilemedim beni idare etsin yeter eski süpürgeyi yine a101 den 100 tl ye almştım 9 yıl önce şimdi artık bazı yerleri kırıldı zorluyor beni:)
al bi dene iade suresi dolmadan verirsin begenmezsen
Tamm canım çok tşk ederim çok saol 🙏🙏🙏
Ben de grisi var canım aşırı iyi çekiyor günlük bunu kullanıyorum tek sorunu şu diyebilirim torbası hemen doluyor 1 oda da ama bende 1 kedi 3 yaş bir oğlan var 😂
Haznesi çok mu küçük canım
Eh biraz küçük ama iş görülmeyecek gibi değil
1 ltre yazıyor demek bazen yanıltıyorlar insanı çok tşk ederim cnm çok saol🙏🙏🙏
Bunu bilmiyorum da kirmizi olan fantom pratic var bende fiyatinin cok cok uzerinde bir performansi var detayli temizlik icin olmaz zaten ama gunde bir kac kere ev cekme huyun varsa harika is goruyor.
Yok canım 2 3 günde bir yapıom bel fıtığım var idare etsin beni yeter diom:)
Yani kotu degil bendeki dedigim gibi fiyatina gore cok iyi ama bu degil kirmizi renk pratic olan fiyati yine bu civarda
Tmm canım çok çok tşk ederim 🙏🙏🙏
Bacım bunu hiç alma ben yeni aldım oda Fantom başlıkları çekiş gücü falan harika ben temizlik takıntısı olan biriyim kolay kolay beğenmem ama güzel dur bakm resim atayim bu cnm
Buda uygunmuş canım çok çok tşk ederim cnm güle güle kullan 🙏
Teşekkürler canım üzerinde ki başlık kıl tüy hiç bişey bırakmıyor bide benim kedim var çok işime yaradi
Benim halılar yolluk tarzı canım giriş katta otruom çogu zamn çırpıp süpürüp silip seriyorum bakayım cnm ama seninkide hoşuma gitti💝
Ben hep şunu diyorum zenginsen ucuz ürün al ucuz etin yahnisi misali..iki gün sonra çöp olacak bişeye para verme daha iyi
Yani ucuz ürün malzeme kalitesi vs bu tarz şeylerde bir kere al kaliteli al bütçede önemli tabi ama bütçen varsa öneride bulunabilirim yoksa bişey diyemem tabi
Biraz yorumlar iyi olunca olabilir dedim ama bakalım çok çok tşk ederim🙏🙏🙏
Rica ederim beklediğin şeye göre de değişir bu durum ama iki gün sonra çöpe atacağım bir ürüne bu güne kadar para vermedim daha güzellerini almak nasip olsun inşallah :)
İnş canım inş cümlemize🥰
Amin canım 😍
Smdı baslıgı degıstırmısler
Dırek bu başlıkla sıparıs ver o baslık hıc kullanışlı degıl
Esma bunu aldım bimde iade ettim kaç yıldır kullanıyorsun
İnsan karar veremiyor çok yüksek olmayınca fiyat:)
fantom candır, bunu başlığı kötü sadece ben ek başlık altım turbo başlık aşırı iyi oldu
Aslında genel yorumlar iyi baklm cnm çok tşk ederim🙏🙏🙏
Evet bunun başlık kısmı biraz sorun çıkarıyor haberin olsun canım
Ucuz ama çekim gücü çok güzel kırmızı olanı var annemde pahalı süpürge gibi çekiyor
Yorumlar genelde ii cnm grisi ve kırmızısı için:)
Baci bilmedigin bisey alcana ustune az bisey daha koy fantom al ben gunluk kullanima hafif bisey ariyodum aldim bi daha buyugu kullanmadim mis gibi cekiyo haznesi kucuk her supurmede bosalt gunluk kullanirsan haftada 2 kere bosaltsan yeter yer bile kaplamiyo mis gibi alet
Doğru diyosun canım inş baklm çok saol cnm🙏🙏🙏
Bunun kırmızı olanı teyzemde var
Sesi yüksek ama çekim gücü gayet iyidir
Başlığı biraz küçük
Yada ben büyüğe alıştım bilmiyorum
Genel olarak aslında iyidir
En azından uygun fiyatlı
Bişey olsada ki olmasın en azından Dünya kadar para döktüm demezsin belki bacım benim 🌹💐🫶🏻
Doğru diyosun canım :)
Kablolu mu bu
Galiba şarjlı cnm bende tam bilmiom🤷
1,500,497 soru
24,505,798 cevap
358,566 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın