0 oy
152 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,517 puan) tarafından

Eşim dün yorgun argın işten geldi suratı asık bende okadar üzüldüm ki belkide ondan daha yorgun olama rağmen çünkü kızım bu aralar aşırı huysuz gecebuykusuda hala düzelmedi esimide bir kere olsun gece kaldirmam sabah erken ise gidiyor diye neyse akşamda mutfağı topladım kızımla ben ilgilendim eşim yorgun diye okadar bunalmama rağmen kızımdan değil sürekli evde olduğumdan dolayı sonra eşime birden enerji geldi ben gidiyorum dedi bende sinirlendim sen sadece bize yorgunsun başka hiç kimseye yorgun değilsin dedim kavga etmedim oda gitmedi trip atıyor şimdi bana kim haklı böyle bu durumda birde böyle düşünmeme sebep sadece dün gece değil sürekli böyle gece 3 te eve geldikleri oldu bize vakit ayırmaz gece 3 te 

4 Cevaplar

0 oy
önce (7,513 puan) tarafından

Sen haklısın tabi ama huylu huyundan vazgeçmez 

önce (1,517 puan) tarafından

Kesinlikle bide bir üste çıkıyorlar ki kendimizi sorguluyor oluyoruz çok bunaldım artık 

Haklısın kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama en başından beri böyleyse keşke çocuk olmasaydi

Yok böyle yazınca dışardan eşim kötü görünebilir ama arti yanları da çok evine bakar ne desem alır gezdirir tek kötü huyu bu kavgamizda bu cocuktan sonra böyle oldu bide çok borcu var buda onu bunalıma soktu ama çocuğa karşı bu kadar ilgisiz olacağını düşünemedim yaşayıp gördüm 2. O yüzden düşünmüyorum ama kızım da ne istese alır gezdirir  sever tahammül yok sadece 

Kimin borcu yokki bizimde var bizde iki çocuk bir buçuk yaş arayla hemde ama ilgisizliğini görmedim hiç aksine benden daha çok ilgilidir ancak sana şunu söyleyebilirim eğer artı yönleri fazlasaysa bunu görme anlamaya çalış üzüldüğünü hissettir sadece 

-Reklam-
0 oy
önce (274 puan) tarafından

Sürekli böyle gece uclere kadar eve gelmiyorsa kalkipta yorgunum da demesin 

Madem böyle yapacaksa kalkip kendi yemeğini bulasigini kendisi halletsin.ev ev değil ogrenci yurdu yemekhanesi sanki ohh ne güzel yatmadan yatmaya yemekten yemege  

Sürekli değil canım haftada 1 gün böyle yapıyor 

önce (274 puan) tarafından

Postta sürekli böyle gece üçte vs yazmışsın 

Sadece dün değil demek istemiştim her hafta bana yine sürekli gibi tabi 

0 oy
önce (1,981 puan) tarafından

Ya bi adam gecenin bi vakti karısını çocuğunu evde yalnız bırakır mı gezmek için anlamıyorum şu insanları , hadi 40 yılda bir olur tamam dersin sürekli sürekli dışarı giden adamdan nefret 

Her hafta canım oda bana sürekli geliyor tabi bende rahatsızım bu durumdan 

0 oy
önce (6,364 puan) tarafından

Haftalık 1 de olamaz ayda 1 de. Sen her hafta çocuğunu eşine bırakıp gece 3 lere kadar eğlenemiyorsan eşin de yapamaz bunu. Bu haksızlık hatta kul hakkı.

Çok haklısın bu huzurumuzu bozuyor gerçekten 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 297 göst.
15 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,647 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 539 göst.
11 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Mutluu annee (897 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 533 göst.
+2 oy