Eşim dün yorgun argın işten geldi suratı asık bende okadar üzüldüm ki belkide ondan daha yorgun olama rağmen çünkü kızım bu aralar aşırı huysuz gecebuykusuda hala düzelmedi esimide bir kere olsun gece kaldirmam sabah erken ise gidiyor diye neyse akşamda mutfağı topladım kızımla ben ilgilendim eşim yorgun diye okadar bunalmama rağmen kızımdan değil sürekli evde olduğumdan dolayı sonra eşime birden enerji geldi ben gidiyorum dedi bende sinirlendim sen sadece bize yorgunsun başka hiç kimseye yorgun değilsin dedim kavga etmedim oda gitmedi trip atıyor şimdi bana kim haklı böyle bu durumda birde böyle düşünmeme sebep sadece dün gece değil sürekli böyle gece 3 te eve geldikleri oldu bize vakit ayırmaz gece 3 te
Sen haklısın tabi ama huylu huyundan vazgeçmez
Kesinlikle bide bir üste çıkıyorlar ki kendimizi sorguluyor oluyoruz çok bunaldım artık
Haklısın kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama en başından beri böyleyse keşke çocuk olmasaydi
Yok böyle yazınca dışardan eşim kötü görünebilir ama arti yanları da çok evine bakar ne desem alır gezdirir tek kötü huyu bu kavgamizda bu cocuktan sonra böyle oldu bide çok borcu var buda onu bunalıma soktu ama çocuğa karşı bu kadar ilgisiz olacağını düşünemedim yaşayıp gördüm 2. O yüzden düşünmüyorum ama kızım da ne istese alır gezdirir sever tahammül yok sadece
Kimin borcu yokki bizimde var bizde iki çocuk bir buçuk yaş arayla hemde ama ilgisizliğini görmedim hiç aksine benden daha çok ilgilidir ancak sana şunu söyleyebilirim eğer artı yönleri fazlasaysa bunu görme anlamaya çalış üzüldüğünü hissettir sadece
Sürekli böyle gece uclere kadar eve gelmiyorsa kalkipta yorgunum da demesin
Madem böyle yapacaksa kalkip kendi yemeğini bulasigini kendisi halletsin.ev ev değil ogrenci yurdu yemekhanesi sanki ohh ne güzel yatmadan yatmaya yemekten yemege
Sürekli değil canım haftada 1 gün böyle yapıyor
Postta sürekli böyle gece üçte vs yazmışsın
Sadece dün değil demek istemiştim her hafta bana yine sürekli gibi tabi
Ya bi adam gecenin bi vakti karısını çocuğunu evde yalnız bırakır mı gezmek için anlamıyorum şu insanları , hadi 40 yılda bir olur tamam dersin sürekli sürekli dışarı giden adamdan nefret
Her hafta canım oda bana sürekli geliyor tabi bende rahatsızım bu durumdan
Haftalık 1 de olamaz ayda 1 de. Sen her hafta çocuğunu eşine bırakıp gece 3 lere kadar eğlenemiyorsan eşin de yapamaz bunu. Bu haksızlık hatta kul hakkı.
Çok haklısın bu huzurumuzu bozuyor gerçekten
1,500,390 soru
24,504,333 cevap
358,467 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın