Hayırlı Bol Bereketli Ramazlanlar olsun hanımlar 🫰
Sizlere bişey sormak istiyorum çok çok afedersiniz iki gündür pembe lekelenme oluyor bende orucum bozuluyor mu hakkınızı helal edin lütfen yazıyorum böyle sadece silince peceteye geliyor çok çok az miktarda adet günüme daha var ama düzensizliğim de var ve spiralim de var en son Ramazan'a bir gün kala yıkandim
Şimdiden teşekkür ederim
@Alaska ve @BETIGUL sizinde yorumunuzu merak ediyorum ♥️
Spiral adet duzenini alt üst ediyor malesef
Ama şu varki adet bittikten sonra diğer adetin adet olması için en az 15 günlük temizlik süresi vardır yikandigin günden say 15 güne kadar temizsin 15 günden sonra gelen kan hayiz kanıdır ama 15 günden önce gelenler özür sayılır ibadetlerine devam edebilirsin
Çok teşekkür ederim adetimde uzun sürmüştü zaten ama yinede emin olmak istedim sordum çok teşekkür ederim ♥️
Birşey daha sorabilir miyim gusül gerekiyor mu yarın ki oruç için
temizliğinin üzerinden 15 gün geçmedi ise özür kanıdır bu gelen her namaz vakti abdest almalısın orucunu bozma
Yapay zekaya da sordum öyle dedi de benim kafam çok karıştı
Şuan Ramazana 1 gün kala yıkanmışsın zaten 10 11 gün olmuş özürsün. Her vakit abdest alıp namaz kılabilirsin oruç tutabilirsin.
Çok teşekkür ederim çok rahatladım vallahi
Daha 9 gün olmuş. 15 gün dolmadığı için özürdür bozulmaz. Orucunu yeme.
Çok teşekkür ederim ♥️
Yeniden gusül gerekiyor mu
Saat kaç oldu benimkide bozuldu az önce ya sormaya geldim sen sormuşsun 7 gün gecikti bu ay gece korkudan test yaptim negatif çıkınca niyet edip yattım baktım az az leke geliyo bozdum iki saat kalmış akşam olaydı yada sabah ne olurdu yani🤭
Nasip abla genelde de hep öyle olur zaten son saatlerde yakalıyor
Ama iyi yönden bak gebelik yok 😅
1,500,267 soru
24,502,573 cevap
358,369 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın